Отзывы покупателей о Фиксатор голеностопа для левой или правой стопы Kyncilor L Left

Оценка пользователей 4.69/5
  • Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Андерлайн. Размер: L. Цвет: Black

Получила сьогодні задоволена все як на картинці зручний і добре фіксує

Достоинства:
    Можу ходити без костиля
  • Оксана З***

Абсолютне л***о. Не рекомендую

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Все погано
  • Олександр Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Андерлайн. Размер: L. Цвет: Black

Непоганий фіксатор, трохи допомагає балансуванню суглоба
    На рівних поверхнях взагалі добре. Проте на нерівностях треба бути обережним.

Продавець уважно читає коментар до замовлення, помітив що я невірно вибрав розмір і поклав на свій розсуд той, що підійшов краще. Це дуже важливий нюанс. Це однозначно плюсик і подяка продавцеві

Достоинства:
    Зручна фіксація. Ціна
    Недостатки:
    Мені малувато жорсткості і площини фіксації
    • Продавец  Андерлайн

Шановний Олександр, щиро дякуємо за Ваш відгук та детальний опис використання нашого фіксатора! Ми раді, що він допомагає Вам у балансуванні суглоба, і що Ви задоволені нашим сервісом.

Особлива подяка за те, що відзначили нашу увагу до деталей під час обробки замовлення. Ми завжди прагнемо забезпечити найкращий досвід для наших клієнтів, і такі відгуки мотивують нас робити це ще краще.

Будьте обережні на нерівних поверхнях, і якщо виникнуть якісь додаткові питання або побажання, ми завжди раді допомогти.

З повагою,
      Команда Андерлайн

• Павло Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Андерлайн. Размер: L. Цвет: Black

Добре тримає стопу, але не давить. Приємно, що не треба, як шкарпетку одягати. В мене розмір 42, розмір Л підійшов чудово.

Звертайте увагу, що бандаж НЕсиметричний, треба купувати на праву або ліву ногу

Відправили швидко.

ДЯКУЮ ПРОДАВЦЕВІ!

Достоинства:
    все супер
    Недостатки:
    не знайшов
    • Продавец  Андерлайн

Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що наш бандаж добре тримає стопу і підходить вам за розміром. Також дякуємо за нагадування щодо асиметричності бандажа – це важлива інформація для наших клієнтів.

Якщо у вас виникнуть будь-які питання або потреба в додатковій допомозі, будь ласка, звертайтеся до нас. Бажаємо вам комфортного користування нашим бандажем та гарного самопочуття!

З повагою, команда Андерлайн.

• Ганна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Андерлайн. Размер: M. Цвет: Black

На жарку погоду треба щось інше придивлятись, більш дихаюче. Але на осіньо - весняний період .

Достоинства:
    Справді гарно тримає, не відчувається у взутті.
    Недостатки:
    Мокріє нога, під бандажем.
    • Продавец  Андерлайн

Дякуємо за ваш відгук та відгук! Ми розуміємо, що в жарку погоду може бути бажання мати щось більш дихаюче. Проте, ми раді, що ви в цілому задоволені триманням та комфортом від нашого фіксатора. Якщо у вас є будь-які питання або потреба в допомозі, будь ласка, звертайтеся до нас.

• Оксана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Андерлайн. Размер: S. Цвет: Black

Дякую! Свою функцію - фіксація гомілкостопу - бандаж виконує чудово. З ним набагато легше ходити. Пройшло два місяці після перелому.

Достоинства:
    Тоненький, можна з ним взутись, добре фіксує суглоб
    Недостатки:
    Поки не знайшла
    • Продавец  Андерлайн

Шановний клієнте,

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що бандаж для гомілкостопу допомагає вам у процесі відновлення після перелому і робить ходьбу комфортнішою. Наша команда прагне забезпечити наших клієнтів якісними та функціональними продуктами, що сприяють швидкому одужанню.

Бажаємо вам подальшого успішного відновлення та міцного здоров'я. Якщо у вас виникнуть додаткові питання або потреби, будь ласка, не вагайтеся звертатися до нас.

• Магдалина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Андерлайн. Размер: XL. Цвет: Black

Швидко доставили товар, ортез якісний та надійний

Достоинства:
    Швидка доставка, хороша якість
    • Продавец  Андерлайн

Шановний клієнте,

Дякуємо за ваш позитивний відгук та визнання швидкості нашої доставки та якості фіксатора гомілкостопу. Ми прагнемо забезпечити наших клієнтів високоякісними продуктами, що сприяють їх здоров'ю та комфорту, та забезпечувати ефективний та надійний сервіс.

Ваше задоволення нашою продукцією та сервісом є нашим пріоритетом, і ми раді, що могли відповісти вашим очікуванням. Якщо у вас виникнуть додаткові питання або потрібна буде додаткова підтримка, будь ласка, не вагайтесь звертатися.

• Станислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Андерлайн. Размер: M. Цвет: Black

Фіксатор гарний, зручний, у взутті не заважає

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Не виявив
  • Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Андерлайн. Размер: XL. Цвет: Black

Доставили швидко.Після операції боявся ступати на ногу, з фіксатором зміг вже пройтись вже на двох ногах опираючись лише на одну милицю.Бандаж свою свою функцію виконує добре, тримає гомілку у рівному положенні. Дуже простий у використанні, не займає багато місця на нозі , можна одягнути взуття.

Достоинства:
    Добре фіксує ногу , непогана якість на свої гроші.
    • Продавец  Андерлайн

Шановний клієнте,

Дякуємо за ваш відгук та вибір нашого фіксатора після операції. Ми раді, що він допоміг вам зробити перші кроки з більшою впевненістю та комфортом, сприяючи вашому відновленню. Ваше визнання ефективності фіксації, простоти використання, та можливості носити взуття разом з бандажем є для нас важливим підтвердженням того, що наша продукція відповідає потребам клієнтів.

Ми прагнемо надавати якісні та доступні рішення для підтримки здоров'я та добробуту наших клієнтів. Щиро сподіваємося, що ваш процес відновлення буде швидким та безболісним.

Якщо у вас виникнуть додаткові питання або вам знадобиться додаткова підтримка, будь ласка, не вагайтесь звертатися.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Андерлайн. Размер: L. Цвет: Black

Для вибору розміру краще попередньо поспілкуватися з постачальником.

Достоинства:
    Фіксує стопу, що полегшує біль при ходьбі; майже не відчувається на нозі
    Недостатки:
    Поки не знайшла
  • Іванна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Андерлайн. Размер: S. Цвет: Black

Гарно фіксує ніжку і зручний при ходьбі.

Дякуємо за замовлення!

• Елена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Андерлайн. Размер: L. Цвет: Black

Якість чудова. А головне працює і є результат. Вдячна за швидку відправку

Достоинства:
    Зручність
    • Продавец  Андерлайн

Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що все підійшло.

• Ульяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Андерлайн. Размер: S. Цвет: Black

Сегодня получила посылку, спасибо, за быструю доставку. Травмировала лодыжку во время бега, данный фиксатор хорошо помогает поддерживать стопу и уменьшает болевые ощущения, радует, что можно регулировать силу натяжения и не сдвигается при ходьбе, данный фиксатор рекомендую!

Достоинства:
    Не сдвигается, можно отрегулировать силу сжатия, можно носить в обуви.
    Недостатки:
    не обнаружила
    • Продавец  Андерлайн

Спасибо за отзыв!

• Елена Х***
    Продавец: Андерлайн. Размер: M. Цвет: Black

Заказывали размер М. Пришел размер L.
    Тем не менее, на мой 38 размер ноги сел идеально.

Достоинства:
    Идеально подошел. Свои функции выполняет отлично.
    Недостатки:
    Недостатков не обнаружено.
  • Владислав М***
    Продавец: Андерлайн. Размер: S. Цвет: Black

Поставлю авансов 5 звезд. Нужно приноровиться одевать, так скажем подобрать для себя оптимальную силу затяжки и высоту посадки.
    Только сделал примерку. В боевых условиях не использовал. Для меня будет показатель спортивная нагрузка.
    Для ориентира, проставил пошаговость одевания, кто не сразу разобрался.
    Покупал фиксатор для левой ноги (для размера обуви 41-42 выбрал размер L), поэтому на фото фиксатор для левого голеностопа.
    1. Чтобы было удобней одевать, садимся.
    2. Фиксируем так, чтобы рисунок («клякса» ) оказался со стороны большого пальца, а черный зажим на липучке, оказался с внешней стороны стопы.
    3. Дальше оборачиваем фиксатор с рисунком под ногой и зажимаем на стопе двумя кончиками-липусками так как вам удобно.
    Сзади пятка получается отрытой.

Достоинства:
    Материал приятный. Надеюсь, что во время спортивных нагрузок будет удобен.
    Недостатки:
    Неизвестны