Отзывы покупателей о Ошейник Для Собак BronzeDog Urban Tribal с Металлической Пряжкой и Гравировкой Ацтеки Разноцветный 25 мм 35-53 см (42/1335)

Оценка пользователей 4.78/5
  • Арсен Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bronze
    Достоинства:
    Матеріали , вид , гравіровка.
    Недостатки:
    Калатає система защолки
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bronze

Нашийник мені дуже сподобався, а нашому 25 - кілограмовому песику додав шику. Яскравий візерунок, міцна металева застібка, якісне гравіювання. В нашийнику купався в річці. Матеріал швидко сохне, шерсть не псує.
    На пряжці вмістилась кличка та три номери телефонів.
    Дякую оператору за швидке реагування і компанії за гарний продукт.
    Єдине зауваження для користувачів: якщо на собаці одночасно буде 2 нашийники- цей і строгий, наприклад, то вони можуть перехлеснутись ( і так часто було в нашому випадку) і тому може пошкодитись жовте покриття пряжки. За 3 тижні активного користування покриття трохи облізло. Але я не нарікаю, а користуюсь з задоволенням далі. Думаю, що в іншому випадку ціна була б значно вищою.

Достоинства:
    Красивий, міцний матеріал нашийника, міцна металева застібка, якісне гравіювання.
    Недостатки:
    Жовте покриття металевої пряжки не дуже якісне. Не витримує механічного тертя об інший метал, облазить
  • Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bronze

Для французького бульдога віком 2,5 місяці (11 тижнів) мінімальний розмір нашийника 35 см - завеликий. На виріст буде добрий.

Достоинства:
    Хороший матеріал нашийника. Гравіювання.
    Недостатки:
    Покриття металевої пряжки не дуже якісне.
  • Татьяна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bronze

Подойдет ли он на лабрадора?

• Bronze

Добрый день! Да,размер 25 мм 35-45 см подойдет для лабрадора.

• Настя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bronze

Ошейник отличный ) пришел быстро,больше всего понравилась гравировка и расцветка))))

• Тараторкина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bronze

Крутючий ошейник! Фото соответствует описанию. Такой же яркий, красивый! Брала для бигля. Длина регулируется. Гравировка читается хорошо. Быстро сделали и быстро доставили! Спасибо продавцу!

Достоинства:
    Качественный, красивый оооочень! Прочная металлическая застежка.
    Недостатки:
    Пока не увидела. Пользуемся две недели.
  • Удовиченко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bronze

После заказа продавец связался и все уточнил по гравировке, которая входит в цену, указанную на сайте, размеру. Отправили в срок.
    Заказывали для щенка фр. бульдога (ОШ=37 см), переживали, что будет велик, но регулируется отлично, поэтому подходит и сейчас, и на вырост пойдет))).

Достоинства:
    Полностью соответствует картинке. Качественная гравировка. Пряжка и кольцо из качественного метала, не гнутся и не облазят.
  • Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bronze

чудовий яскравий нашийник із міцною защіпкою, швидка доставка і гравірування. Цей розмір підійшов для дорослої німецької вівчарки

Достоинства:
    якісні матеріали, яскравий колір
    Недостатки:
    нема
  • Росовская Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bronze

Ошейник отправили быстро, гравировка с адресом сделана. Всем довольны!

Достоинства:
    Качественный материал, цвет как на фото - ярко, персональная гравировка
    Недостатки:
    не нашли)
  • Елена Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bronze
    Достоинства:
    прочная, металлическая застежка, быстрая доставка, бесплатная гравировка на пряжке клички и №тел. хозяина
  • Юлія Д***
    Продавец: Bronze

Нашийник хорошої якості, фото повністю відповідає оригіналу. Відразу після замовлення зателефонував продавець , для уточнення гравіювання, все зробили швидко і якісно. Купували нашийник для лабрадора, довжина підходить ідеально.

Достоинства:
    є гравіювання, зручно одягати