Отзывы покупателей о Точилка для ножей ручная мини-точилка точило-брелок карманная Kayfovo TO- 1 Green

Оценка пользователей 4.84/5
  • Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Желтый

Дякую Розетці і продавцю, все добре! Доставка швидка, точила гарні за адекватну ціну.

Достоинства:
    Все добре

• Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Достоинства:
    Все добре

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Хороша точилка, не займає багато місця, легка

• Денис Г***

Нормуль

• Софія П***

Точилка чудова і зручна

Достоинства:
    Займає мало місця
    • Продавец  Lemeshop

• Юрій П***

0 !

Достоинства:
    Недостатки:
    Не точе
  • Виталий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Красный

Точит хорошо но держать во время заточки не удобно, для женщин не рекомендую.

• Хижинский А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Красный

Удобное правило для ножей. Как туристический вариант. Быстрая отправка продавцом.

Достоинства:
    Компактное и лёгкое.
    • Продавец  Lemeshop

• Ольга В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Свою функцію виконує!Відповідає зображенню!

• Олександр Р***

Заточує добре.

Достоинства:
    Компактна

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Красный

Дуже добре точиться ніж, все супер

Достоинства:
    Маленька

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Отличная вещь. Я не знаю как с нуля точить. Но для подтягивания супер

Достоинства:
    Удобно
    • Продавец  Lemeshop

• Ігор Т***

• Сергій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Точилка компактна та легенька. Тягати з собою в рюкзаку зручно. Ножі заточує добре.Дуже товсті леза ножів не пролізуть ,але для звичайного побутового ножичка норм

• Аліса Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Не знаю скільки проживе, але таких гострих ножів за життя не бачила, аж порізала пальці через необережність бо не очікувала такої гостроти

Достоинства:
    Ідеально точить
    Недостатки:
    Для мене незручний
    • Продавец  Lemeshop

• Макс
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Точилка гарна!Але при першому використанні тріснуло одне з керамічних точил,зламалося воно від браку чи я щось не так зробив стверджувати не можу та і не буду! інша сторона для грубої заточки без питань все чудово! Повідомивши продавцю про прикрий випадок з точилкою Продавець відразу відповів і сказав що відправлять нову БЕЗКОШТОВНО і вже на наступний день відправили мені нову точилку.ПРОДАВЦЯ РЕКОМЕНДУЮ!

Достоинства:
    Ціна.Продавець. Гарна точилка.Добре виконує свої функції.Обслуговування!

• Олексій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Чудово точить,але коли лезо товще ніж 2мм,треба прилаштуватися.

Достоинства:
    Компактна
    Недостатки:
    Вже казав,ну ще високовуглецеву сталь точить не дуже.
    • Продавец  Lemeshop

• Степан Р***

• Денис Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Желтый

Дуже гарний допоміжний інструмент. Можна сказати " доглядовий". Не знаю чи може загострити тупе, але як гостре трохи спрацювалося то поправить швидко зручно та справно

Достоинства:
    Править
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!

• Евгеній Д***

Дуже добре справляється.
    Вартує кожної гривні

Достоинства:
    Якість Ціна
    Недостатки:
    Треба правильно вибрати кут заточування але в цілому класна
    • Продавец  Lemeshop

• Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Зеленый

Товар на свої кошти не поганий. Точить не зовсім тупі ножі. В поході, або ж військовому, як я, в полі, окопі, і взагалі як підправка гостроти леза- непоганий варіант.

Достоинства:
    Компактність, ціна
    Недостатки:
    Як на мене, могли б військовим безкоштовно віддавати.
    • Продавец  Lemeshop

• юрий с***

вроде точит неплохо

Достоинства:
    рабочая тема
    Недостатки:
    цена
    • Продавец  Lemeshop

• Георгій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Та наче хороша точилка. Правда, лише пару разів поки використовував.

Достоинства:
    Дешево.
    Недостатки:
    Не платить мені комуналку.
    • Продавец  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Павло Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Класна точилка за невеликі гроші. Свої функції виконує. Отримав швидко, покупкою задоволений!

Достоинства:
    Добре виконує свої функції. Ціна.

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Зеленый

Все супер. Дуже легко та швидко точить ножі

• Тарас Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Зеленый

Гарний товар, швидко доставили. Рекомендую!

• Ігор Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Зеленый

Супер товар. Дуже зручна та маленька точилка, добре, що не займає багато місця в столі. Всі ножі вдома гострі, як нові.

• Таня Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Зеленый

Прикольна точилка. Добре справляється з кухонними ножами.

• Виктория Б***

Отличная мини-точилка!

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Зеленый

Дуже класна маленька точилка. Зручна та якісна

• дарина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Зеленый

Чудова точилка, гарно справляється з точкою.

• Андрій К***

Варта своїх грошей

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Просто супер! Куди зручніше ніж точити спеціальним камнем, не потрібно багато зусиль та вмінь. Компактно, можна взяти з собою куди завгодно.

Достоинства:
    Маленьке, добре точить
    Недостатки:
    Їх немає
    • Продавец  Lemeshop

• Юрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Желтый

Точилка з мінімальними розмірами, свою роботу робить добре. Рекомендую

• Татьяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Желтый

Гарний товар, дуже задоволена. Дякую!

Достоинства:
    Маленька та зручна

• Данило
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Желтый

Точилка хороша. Керамічна сторона доволі ніжна, багато зусиль не треба прикладати, а то як у мене може тріснути.

Достоинства:
    Компактна, добре виконує свої функції
    • Продавец  Lemeshop