Отзывы покупателей о Ловушка от комаров и насекомых уничтожитель антимоскитная лампа с LED подсветкой электрическая Stop Mosquito USB с аккумулятором 2200мАч

Оценка пользователей 3.62/5
  • Тарас П***

Купив, поставив, працює. Дякую

• Руслан С***

Може слугувати нічником

Достоинства:
    ловить москітів та маленьких мушок, від комарів не дуже...
    Недостатки:
    Не всі комари попадаються
  • Євген Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Все ніяк не доходили руки написати відгук.
    Не розраховуйте на щось адекватне за такі гроші.
    Але навіть неадекватне має хоч якось працювати - доставили з розірваним шнуром для живлення і зарядки.
    Викинув все в сміттєвий бак.

• Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Ефективна, безпечна, тиха робота, сучасний дизайн, сподобалась.

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Василий Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Рекрут

Нет инструкции для комаров. Они не знают, что нужно залетать в лампу, а не кусать людей, которые находятся рядом с включенной лампой.

Достоинства:
    цена, время доставки.
    Недостатки:
    не работает.
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Продавець відправив швидко , але 1 розряд на комашку дало і більше не працює . Світить але не працює струм, тому тільки можливо як нічник

Достоинства:
    Виглядає гарно, дешева
    Недостатки:
    Перестала відразу працювати
    • Продавец  FlashShop

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Ваш відгук допомагає нам вдосконалювати якість товарів та сервіс. Раді, що вам сподобався дизайн, і сподіваємося бачити вас серед наших клієнтів і надалі.

• Жижко М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Швидка доставка, все працює!

• Владимир Ш***

Лампа дійсно працює

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Shop24

Пастка допомогає від мошок

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Рекрут

Не купляйте цю лампу від комарів вона не працює вона тільки привлікає ну не убирає комарів вони туди всередину не летять їх потім куча вони не дають спати вони кусають вони до лампи не летять дуже поганий товар тільки зря гроши викинули

Скористуйтесь нашими порадами
      1. Режим знищення комах - вмикаєте фіолетове світло , при цьому в кімнаті не повинно бути інших джерел світла , ви одразу побачите ефект

• Софія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Рекрут

Працює чудово, вбиває комах, мошок, але на комарів на жаль не дуже ефективно діє

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Рекрут

За всю ніч жодного комара не убув, користувався першим варіантом для знищення комарів (ултрафіолетовий, за півметра від ліжка) Комарі покусали, а пастка чиста. Всередину мошка залитала але їй хоч би що струмом не бе

Достоинства:
    гарно виглядає
    Недостатки:
    Не працюе
  • Наталья Д***

Спасибо, лампа супер

• Продавец  FlashShop

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук і довіру до нашого магазину. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що серед них знайдеться багато корисного для Вас. Завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів!

• Карина

Не працює

• Продавец  Рекрут

Вітаю, менеджер з вами звяжиться

• Продавец  Рекрут

Лампа працює , менеджер надав рекомендації щодо користування

• Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: N'ОК

Свою функцію виконує добре, звук коли комахи попадаються гучноват, але звикнути можно

• Вадим К***

Перестала працювати через тиждень

• Продавец  Brix

Доброго дня !

З Вами зв'яжеться менеджер для вирішення питання

• Вадим К***

Вирішив питання напряму з продавцем.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Рекрут

Викинуті гроші. Нікому не раджу. Взагалі не працює. І не потрібно писати що неправильно використовували.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  Рекрут

• Дарія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TSV

на ніч в приміщенні те що треба, жарить так що вони аж шкварчать

• Вадим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Отличная компания и хороший товар. Советую.

• Продавец  FlashShop

Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Оля Г***

Лампа працює чудово. Дякую

Достоинства:
    Маленькі розмірі.
    • Продавец  Brix

Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук!

• Евгений З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: High level

Дрозофилам все равно на них, током не бьет, они ползают по проводам которые типо должны убивать током и им все равно

• Анастасія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: High level

Мух і комарів ловить. Товаром задоволені!

• Віктор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: iGrig

Нажаль, товар не відповідає заявленому...працює лише від usb, на фото ж до товару вказано що має вбудований акумулятор. До того ж і блока живлення не має в комплектації(на фото теж є). До того ж має куций шнур живлення зі зпецштекером, тож доведеться тримати його біля розетки. Як працює перевірю.

Недостатки:
    Живлення лише від usb, блок живлення відсутній(на фото до товару вказано і акумулятор і блок живлення), короткий шнур живлення
  • Анастасія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Рекрут

Все супер. Чудова лампа. Про комарів не знаю. Купувала для знищення мошок.

Достоинства:
    Мошки знищені завдяки роботі лампи. Супер. Я задоволена.
    Недостатки:
    Треба потерпіти дні 3-4 поки вона не зловить всіх мошок.
  • Петро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Рекрут

Ловить як маленьких мошок і комарів, так і великих нічних метеликів. Єдине, що на це потрібно багато часу і відсутність будь-яких інших джерел світла

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LeCont

За таку ціну можливо і непотрібно було щось від нього очікувати, але знищення комах відбувається тільки тоді коли їх туди направити

Достоинства:
    Недостатки:
    Неефективність
  • Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LeCont

Жарила мух и комаров.От ноута питание было слабое,включила в блок и хоть по заявленным параметрам все норм она сгорела.Потухла и завоняла.

Достоинства:
    Справляется с задачей
    Недостатки:
    Сгорела спустя час работы
  • Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LeCont

Лампа отличная,щелкает и мух и комаров.Мухи летят менее охотно,но она их щелкает.Не знаю сколько она прослужит,но задачи выполняет.

Достоинства:
    Полностью справляется со своей задачей.
  • Андрей Л***

Комар летает прямо перед лицом в момент того как у меня горят 2 лампы

Недостатки:
    Эти лампы бесполезные , я не разу не видел что бы хотя бы один комар валялся у этого г***а
    • Продавец  Рекрут

• Сергій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore

Мошок ловить непогано, вже декілька десятків, а от комар тільки один попався.

Достоинства:
    Не шумить
  • Віта

Товар прийшов швидко.
    Продавець готовий допомогти у вирішенні питань.

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Skoobert

Попрацювала 2 місяці не дуже активного використання та згорів світлодіод підсвітки

Недостатки:
    Працювала не довго
  • Максим В***

Эффекта ноль, абсолютно (((

Достоинства:
    Недостатки:
    Бесполезна
    • Продавец  Рекрут

• Амаяк Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: High level

Відразу зазначу, що вирішивши зекономити і придбавши товар за найнижчою ціною, у цього продавця, на товар я чекав тиждень. :/ Краще б переплатив, та купив би дорожче, але не мучався від комарів та мух тиждень.
    Товар посередній, але більш-менш працює на дрібному. Приємний вигляд, як світильник і відволікач комах піде. Заряду на всю ніч не вистачало, але працює від павербанка тож легко підзарядити.
    Не панацея, але як додаткове рішення піде. Рекомендую тим, хто вночі користується гаджетами - комахи летітимуть на ліхтарик а не вам в обличчя чи в телефон.

Достоинства:
    Компактний, має приємне освітлення, зарядка через USB
    Недостатки:
    Слабкий, через сітки не кожна комаха пролізе, не вистачає на всю ніч заряду
    • Олена С***

ага. тобто зі швидкістю доставки у них постійні проблеми

• Роман П***

Працює

Достоинства:
    Працює :)
    Недостатки:
    Кабель дуже поганої якості. Іноді зникає живлення.
  • Анатолій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Рекрут

Комаров сколько и было. Эта х***я скорее для мошек которые на свет реагируют

Достоинства:
    От мошек
    Недостатки:
    Не от комаров
    • Продавец  Рекрут

Вітаємо , лампа не є 100% захистом від укусів комах.