Отзывы покупателей о Сковорода BIOL 26см з а/п покриттям з'ємна ручка,

Оценка пользователей 4.13/5
  • Отзывы про товар продавца Юзон
  • Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 28

Сковорода класна, бомба ракета одним словом

Достоинства:
    Переваги у всьому, довго перераховувати
    Недостатки:
    Недоліків немає
  • Алла Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 26

Відповідальність дорівнює нулю! Мені прислали товар якій не відповідав дійсності. Це був взагалі інший товар,і різниця в ціні значна! Забирала товар в поштоматі,тому виявила ,що товар який замовляла я і те що мені прислали зовсім не співпадає уже вдома. Так як товар який замовляла, я, коштував дорожче,я погодилась на повернення різниці в ціні на мій рахунок,і залишити цей товар у себе.Кошти ще ніхто не повернув,і коли це станеться,чи станеться це взагалі я незнаю.Вирішення цієї проблеми уже займає шість днів,ще скільки буде вирішуватись не зрозуміло! Жаххх!

Достоинства:
    Без коментарів. Жодних!!!
    Недостатки:
    Просто жахххх! Задоволення від обслуговування нуль!!! Спорчений настрій! Замовлення робила на подарунок,тому підстава повна! Поставили в дуже не зручне становище в прямому сенсі!
    • Продавец  Юзон

Вітаємо. Дуже шкода, що сталася така ситуація і комірник відібрав не ту сковороду. Але ми також обурені коли покупець з яким ми на звязку і займаємось вирішенням його питання в цей час наводить наклеп на продавця у відгуку. Шкода, що через те що Ви засмутились- пишете неправду, що вирішення цієї проблеми займає шість днів, хоча товар отримали лише 30го ввечері. Що відповідальність дорівнює нулю- це напевно вдячність що відповіли Вам майже о 20й год вечора пятниці коли вже був зовсім неробочий час і одразу взяли Вашу заявку в роботу і вже в суботу -(також у всіх вихідний) через склад дізналися як це трапилось і одразу в суботу запропонували шляхи вирішення, пояснили як повернути товар. Але Ви були за те щоб залишити і отримати різницю по вартості, Тоді одразу погодились навіть заплатити зайві кошти, хоча ця сковорода коштує дорожче і пояснили, що кошти зможе перерахувати бухгалтерія впродовж декількох днів від понеділка починаючи. Кошти 4.02 вдень вже були Вам зараховані. Всі скріни переписок з Вами та квитанцію про повернення надіслали Розетці для підтвердження наших слів. Тому ще раз перепрошуємо за помилку комірника! Але щоб не трапилось - будь ласка не забувайте що всі ми люди, і всі можуть помилятися. Вдалих Вам покупок!

• Волощук Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 26

Отличная сковорода, продукты к ней не прилипают, не подгорают, приобретают красивый румяный цвет, легко моется!

Достоинства:
    Глубокая
  • Костянтин А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 24

Купував на заміну такій самій. Але воно зовсім не те: ручка гірша, не прорезинена, покриття набагато гірше...

• Юрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 26

Користуюсь сковорідкою менше року. Купив в листопаді 21го мінус місяці 3 війни. Користування не кожний день. Повздувалось антипригарне покриття, одна царапина можливо від вилки чи ложки, тут винен я, інші точкові вздуття і відслаювання вже на совісті виробника. Користувався бережно, без шокових перепадів температур і весь час з маслом. Дуже не рекомендую! Щоб за такий короткий термін сковорідка прийшла в такий стан, коли на ній не можна готувати боячись з'їсти кусок антипригарки.

Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже погане покриття, відстає від металу
  • Наталія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 24

Гарна сковорода. Усе нормально смажила, заморожені котлети, зажарку. Рівне дно. Розводів від миття поки не бачу, мою, коли охолоне, м'якою губкою.

Достоинства:
    товсте дно, стінки, покриття
    Недостатки:
    поки не знайшла
  • Светлана Т***

Рекомендую, хорошая сковорода

Достоинства:
    Хорошая сковорода, жарила и картошку и котлеты, то что надо, очень хорошо, легко мыть,
    Недостатки:
    хоть и пользовалась лопаткой, разводы от нее видны на дне, незнаю сколько продержится покрытие, но в связи с тем что в общем сковорода хорошая, это все мелочи
  • валерій ж***

рекомендую

Достоинства:
    не підгорає нічого навіть на великому вогні. легко миється
    Недостатки:
    важко досягти скоринки
  • Віталий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 28

Чудова анти пригарна сковорідка

Достоинства:
    Якість