- Вікторія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Чудова річ! Дитині дуже цікаво малювати, а потім дивитись, як ввечері світиться нічник
- Достоинства:
- Малювати нічник
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Дитина та батьки в захваті)
- Катерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Нормальний планшет, швидка доставка
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Непогано,витирати напис тільки важкувато
- Достоинства:
- Світиться гарно,чітко видно напис
- Недостатки:
- Було б круто,якщо б була система пиши-стирай автоматично
- Микола А***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Добрий день. Дякую. Дуже якісна та корисна річ, особливо при відключенні світла. Обов'язково зніміть захисну плівку, з обох сторін, як зазначено на коробці, щоб уникнути негативних відгуків про подряпини, витирання, та підсвітку (на фото). Дитина дуже задоволена. Дякую. Всім мирного неба. Героям слава
- Євгенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Дуже рятував нас під час багато часових відключень світла. Донька із захватом малювала на ньому.
Зараз використовується як нічник з милими надписами які постійно змінюються.
Задоволена 100% - Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Гарний планшет,дитина в захваті!!!!
- Ірина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Чудова річ, дитині сподобалось, часто малює на ньому, інколи використовує як нічник
- Лиза Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Все дуже сподобалось. Дитина в захваті
- Юлія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Брали на подарунок. Все сподобалось. Працює. Дитина задоволена
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Гарно світяться малюнки, легко стираються, фломастери добре пишуть
- Достоинства:
- Все подобажться
- Недостатки:
- Не виявили
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Прикольна штука, під час блекаутів було чим розважати дітей. Підключали до павербанку, працювало без нарікань. Спочатку малювали по захисній плівці, а потім додумались її зняти, то зображення стали чіткішими.
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Недостатки:
- Не виявили
- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Сама идея рисовать специальными фломастерами на подсвечивающемся пластике прикольно и выглядит круто, НО качество просто паршивая - сразу же после первого рисования пластик стал пошкарябанный, тряпочка со временем просто перестанет вытереть, а если рисовал на планшетке не едва касаясь, то фиг потом вообще вытрешь, честно разочарование, так как один я подарила ребенку на НГ, и второй одновременно на подарок племяннице, также товар приехал просто в помятых не презентабельных коробках…
Это последний раз когда я на розетке покупала не у самой розетки. - Марія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Дочці дуже подобається!
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Товар сподобався! Онука, 5 років, одразу почала малювати. Була задоволена!
Але маленьке попередження: олівці, що йдуть с планшетом - обережно, бо можуть забруднити одяг та стіл!- Достоинства:
- Дитині сподобалось
- Недостатки:
- Обережно з олівцями, можуть забруднити одяг, шкіру та стіл
- Петро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Все працює добре, витирається добре , дитина грається, цікава іграшка для дрібної моторики. Єдиний мінус досить швидко царапається.
Але і ціна не космос - НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Купувала на подарунок на 8 років. Дівчинка в захваті. Класна штука!!!
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Якість жахлива, планшет прийшов без захисної плівки, пошкрябаний
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Дуже цікава та добра річ. Задоволені на всі 100
- Достоинства:
- Гарно світить, також використовується як нічний світильник.
- Недостатки:
- Через довге використання зʼявляються царапини, але свій час відпрацьовує добре не все вічне.
- Елена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
очень крутая вещь! нам очень понравилось
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Гарний планшет, сподобається діткам різного віку. Дуже чудова річ для подарунку)
- Руслана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Купувала на подарунок творчій дівчинці 5-ти років. Вона була дуже задоволена, одразу ж почала малювати. Це класна забавка дитині в часи блекаутів. Дитина може щодня малювати новий малюнок чи щось писати і використовувати планшет як нічник. Дуже класний якісний подарунок, рекомендую.
- Достоинства:
- Крута ідея, якість
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Доброго дня. Відгук про планшет гр. мій позитивний, дитина зраділа покупці. Частково використовуємо як нічник. Працює нема заперечень і недоліків
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Дитині сподобалося
- Достоинства:
- Цікава, незвична іграшкп
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Класна ідея на подарунок! Дитина малює із задоволенням! Світить дуже яскраво. Запитуємо від павера, дуже довго можна гратися
- Достоинства:
- Яскраво, великий, різні кольори
- Недостатки:
- Не має живлення, царапається, коли висохнуть фломастери не зрозуміло, де їх брати
- Руслана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Цікава ідея для подарунка творчій дитині, особливо, коли треба зайняти її під час відсутності світла. Рекомендую
- Евгений Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Не беріть, пластик дуже царапучій. Однорозове… нема джерела живлення, не портативне. Пробуєшь витерти а воно його розмазує…
- Валентин О***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Брав на подарунок, все сподобалось. Дякую!
- Анастасія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
вигляд як на фото, виглядає дуже чарівно на барній стойці