- Ярослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SelectBuy. Количество в упаковке: 1
Чудова якість. Швидко доставили. І найголовніше, товар відповідає опису.
- Достоинства:
- Велика ємність, якість
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец SelectBuy
Дякуем, що обрали наш інтернет-магазин
- Максим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: SelectBuy. Количество в упаковке: 1
Хорошие аккамуляторы, большой объём, отвечает заявленному напряжению, быстрая доставка
- Достоинства:
- Быстрая доставка, качественный товар
- Продавец SelectBuy
Дякуем, що обрали наш інтернет-магазин
- Василь С***Отзыв от покупателя. Продавец: NB-Smart. Количество в упаковке: 1
Відповідає заявленим нормам
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: MediaOn. Количество в упаковке: 1
купувала для налобного ліхтарика, вистачає надовго
- Достоинства:
- відповідає заявленим характеристикам
- Недостатки:
- нема
- Рустам К***Отзыв от покупателя. Продавец: PСontrol. Количество в упаковке: 1
Замовив 4 штуки. Акамулятори хороші, тести показали навіть більше заявленої ємности.
Прийшли майже повністю розряджені.
Заряджання з нуля до максимуму із силою струму 500 mAh займає трохи більше 7 годин.
Нижче заміри ємності за допомогою LiitoKala Lii-M4S на силі струму 500 mAh.
Аккумулятор 1: віддав 3514 mAh за 7 годин 22 хвилини, прийняв 3717 mAh за 7 годин 15 хвилин.
Аккумулятор 2: віддав 3507 mAh за 6 годин 57 хвилини, прийняв 3588 mAh за 7 годин 28 хвилин.
Аккумулятор 3: віддав 3409 mAh за 6 годин 53 хвилини, прийняв 3486 mAh за 7 годин 19 хвилин.
Аккумулятор 4: віддав 3501 mAh за 6 годин 57 хвилин, прийняв 3479 mAh за 7 годин 13 хвилин.
Товаром задоволений!- Достоинства:
- ємність
- Крижановський Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MediaOn. Количество в упаковке: 1
Акумулятори вийшли з ладу після першого розряду
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Неякісне л***о
- Валерий П***Отзыв от покупателя. Продавец: VYG-PARTS. Количество в упаковке: 1
Ємність не відповідає заявленій на фото 2-га зарядка
- Достоинства:
- Недостатки:
- mAh
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: VYG-PARTS. Количество в упаковке: 1
Вдруге замовляю ці акумулятори.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM. Количество в упаковке: 1
Купляв 6 штук через тиждень здох перший через два місяці ще два,купляв для лампочки на акумуляторах заряджав окремо зарядним пристроєм
- Достоинства:
- Ні яких
- Недостатки:
- Г***о не акумулятори,головне як купив просять швидко відгук написати про що що красиві з виду ?
- Продавец RGSM
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук.
У таких ситуаціях важливо звертатися одразу після появи проблеми. на акумулятори діє гарантія, і ми могли б допомогти вчасно. На жаль, термін гарантії вже минув, тому зараз ми не можемо оформити звернення.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: MediaOn. Количество в упаковке: 1
Заряд тримають. Все чудово.
- Достоинства:
- Ціна/якість!
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: VYG-PARTS. Количество в упаковке: 1
Взяв три штуки, на тестах при зарядці струмом 0,5 А видало ємності 3050, 3135 і 3320 мА×г. Хороші результати.
- Достоинства:
- Відповідають заявленій ємності.
- Недостатки:
- Поки що не виявлені.
Товар отримав. Відповідає опису. Дякую продавцеві
- Достоинства:
- Хороші акумулятори
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VYG-PARTS. Количество в упаковке: 1
Беру батарейки не первый раз перепаковал болгарку, шурик, фонарики качество цена огонь
- Достоинства:
- Рекомендую
- Недостатки:
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: MediaOn. Количество в упаковке: 1
Не успели опубликовать мой первый комментарий, как со мной уже связался продавец!!!! Доступно, вежливо и несппеша всё объяснил. Сразу пишу второй комментарий, и меняю оценку с 4 на 5 звёзд.
Продавца рекомендую!!!- Достоинства:
- LiitoKala
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: MediaOn. Количество в упаковке: 1
Хорошие аккумы, пришли хорошо запакованы, отправка быстрая
Зарядил полностью, все хорошо - ПокупціОтзыв от покупателя. Продавец: RGSM. Количество в упаковке: 1
... ШАНОВНІ ПОКУПЦІ ТА РОЗЕТКА !!!
Ми купили цього разу ще 6 таких акумуляторів.
Тому що вже тут у цього продавця купляли раніше декілька цих самих акумуляторів,
і все було прекрасно, залишали відгуки 5 зірок.
Але мабуть перехвалили продавця ...
Бо цього разу з ШЕСТИ АКУМУЛЯТОРІВ — зовсім НЕ ПРАЦЮЮТЬ і навіть взагалі абсолютно НЕ ЗАРЯДЖАЮТЬСЯ аж ЧОТИРИ АКУМУЛЯТОРА !!!!!!
4 з 6 приїхали ПОВНІСТЮ РОЗРЯДЖЕНІ та абсолютно не робочі.
Це що взагалі таке ?
Що за неподобство чи може навіть і шахрайство ?...
Чи це так має бути, щоб продавати людям НЕПРАЦЮЮЧИЙ ТА НЕВІДПОВІДАЮЧИЙ ЗАЯВЛЕНИМ ХАРАКТЕРИСТИКАМ ТОВАР ???....
Вимагаємо розбору даної ситуації і ПОВЕРНЕННЯ НАШИХ грошових коштів, або хай присилають РОБОЧІ 4 АКУМУЛЯТОРА.
Шановна Розетка, ДОПОМОЖІТЬ ВСТАНОВИТИ ЗАКОННУ СПРАВЕДЛИВІСТЬ.- Достоинства:
- 2 нормальні
- Недостатки:
- 4 не робочі
- Продавец RGSM
Шановний покупцю,
Дякуємо за Ваш відгук і за повторну покупку в нашому магазині.
Нам дуже шкода, що цього разу Ви зіткнулися з проблемою. Хочемо звернути увагу, що товар перед відправкою перевіряється лише на цілісність упаковки та зовнішній стан. На жаль, від заводського браку не застрахований жоден продавець чи виробник.
При цьому ми завжди відкриті до вирішення подібних ситуацій. Наразі звернення від Вас через чат або за телефоном ми не отримували для обговорення повернення товару. Просимо зв’язатися з нами для подальшого вирішення питання.
- Михаил К***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM. Количество в упаковке: 1
Купував 4 штуки. 2 були майже повністю розряджені але з зарядилися повністю.
- Продавец RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову! Щодо розряджених акумуляторів — це нормально для нових Li-Ion елементів. Під час зберігання та транспортування вони можуть частково розряджатися. Головне, що вони успішно зарядилися та тримають ємність.
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: VYG-PARTS. Количество в упаковке: 1
Акумулятори свіжі, держать зарядку , ємкість стверджую
Дякую рекомендую. - Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MediaOn. Количество в упаковке: 1
Гарний акумулятор, добре тримає заряд.
- Достоинства:
- Відповідна ємність акумулятора
- Павло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM. Количество в упаковке: 1
Дуже якісні в роботі в потужному фонаріку.
- Продавец RGSM
- Владислав З***Отзыв от покупателя. Продавец: MediaOn. Количество в упаковке: 1
Хороші акумулятори, якісні, чесний об'єм
Рекомендую до купівлі - Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: VYG-PARTS. Количество в упаковке: 1
Подзарядил, все работает,
- Достоинства:
- Большая емкость аккумулятора.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM. Количество в упаковке: 1
Все супер
- ПокупціОтзыв от покупателя. Продавец: RGSM. Количество в упаковке: 1
Приїхали ще 4 штуки.
Заряджені на 75 %.
Ємність відповідає заявленій.
Висновки :
Це найкраща ціна за найкращий товар найкращої якості.
Дуже шкода, що не всі такі продавці на Розетці ....
Рекомендовано до покупки.- Продавец RGSM
- НародОтзыв от покупателя. Продавец: RGSM. Количество в упаковке: 1
ГАРНА ЯКІСТЬ.
4 приїхали повністю заряджені.
Вже третю годину працюють у вентиляторах та навіть на одну позначку розряду не опустились.
Заплатил
Замовимо ще.
Рекомендовано до покупки.- Продавец RGSM
- Ростислав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MediaOn. Количество в упаковке: 1
Гарний акумулятор!!! Рекомендую
- Достоинства:
- Достатньо тримає
- Недостатки:
- Відсутні як на мене
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MediaOn. Количество в упаковке: 1
Акумулятори норм , потужні , перевірені, беру уже в другій раз, дякую за якість .
- Достоинства:
- Відповідають усім вимогам.
- Недостатки:
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: MediaOn. Количество в упаковке: 1
Заряд акумулятора приблизно 3350, досить гарний акумулятор
- Достоинства:
- Все добре
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: NB-Smart. Количество в упаковке: 1
Хорошие батарейки, соответствуют описанию
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: NB-Smart. Количество в упаковке: 1
Брав для ліхтаря Police BL-5808-T6. Достатньо довго працює. Точний час не заміряв
- Анатолий В***Отзыв от покупателя. Продавец: NB-Smart. Количество в упаковке: 1
Все супер, рекомендую!
- Достоинства:
- Добре тримає заряд
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: NB-Smart. Количество в упаковке: 1
Доставка швидка. Упаковка акуратна. Продавець швидко виправив нюанс від Розетки.
Стосовно акумуляторів. Прийшли в ідеальному стані. Заряджені на 66-76% (4 штуки). Дозаряджав до 100% протягом 2,5 годин. Заряджав на Litokala Lii PD-4.Після повної зарядки показало плюс мінус 1160 mAh. Наскільки я розумію, це об'єм, який "з' їли" акумулятори під час заряджання. Але, нажаль, повний об'єм заряду подивитись ніяк.
Також на самому акумуляторі ніде не вказано об' єм, тільки в описі товару на сторінці продажу. І ще одне. QR-код на наклейці на акумуляторі не розпізнався жодним сканером, наявним у мене із трьох додатків.
Але, сподіваюсь, все працюватиме добре. А, іще одне, позитивне. При заряджання НЕ гріються абсолютно.- Достоинства:
- Швидко, акуратно, комплектно доставлено. Заряджаються нормально. Далі перевірятиму в роботі.
- Недостатки:
- Функціональних наразі немає. Візуально відсутнє маркування єб'єму доступного заряду.
- Гурбангулы Б***
Так что же тут сложного с полной ёмкостью? Ты же определил, насколько ДОзарядил аккум, теперь разряди его полностью, до минимально допустимого напряжения (или хотя бы до 2,7В), а потом заряди его до 100%. Вот зарядка и покажет тебе полную фактическую ёмкость.
- Роман О***Отзыв от покупателя. Продавец: NB-Smart. Количество в упаковке: 1
Дякую, все відповідає заявленому
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MediaOn. Количество в упаковке: 1
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: NB-Smart. Количество в упаковке: 1
Работает в фонаре норм.
- сергей з***Отзыв от покупателя. Продавец: VYG-PARTS. Количество в упаковке: 1
Все дюже добре. 16 вересня зробив замовлення, а 19 вересня вже отримав і користуюсь. Дякую .