Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Голографическое сухое масло для кутикулы Shelly 30 мл

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

На третій день після манікюру кутикула вже відростає, тому ця олійка стала спасінням, чудово зволожує, запах приємний і немає відчуття жирності на пальцях

Достоинства:
    чудово зволожує, запах приєм
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Я помітила, що після кількох застосувань шкіра навколо нігтів стала більш еластичною і здоровою. Олія має приємний аромат і дуже зручна у використанні. Рекомендую цю олію всім, хто хоче доглядати за нігтями і кутикулою – вона дійсно працює!

Достоинства:
    Оздоровлення
  • Анна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Дуже приємний для використання засіб! Кутікула дійсно зволоження, а при тому - природній блиск на нігтиках

Достоинства:
    Аромат
    Недостатки:
    Не примітила
  • Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Суха олія - це найкраще, що придумало людство! Ідеально підходить клієнтам, котрі не хотять в кінці процедури зволожити щкіру через надлишкову жирність від звичайної олії

Достоинства:
    Приємний запах, обʼєм, скляна піпетка
  • Наталья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Купила олійку за порадою майстра манікюру. Задоволена, швидко вбирається шкірою, не залишає жирних слідів. Зволожує кутикулу. Руки виглядають доглянутими та охайними. Олійка з маленькими блискітками, яки переливаються та додатково додають краси!

Достоинства:
    зволожує, немає жирності
  • Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Хороша олійка, нігті виглядають охайно! Руки після неї не жирні, швидко всмоктується, запах приємний!

Достоинства:
    Якість
  • Лілія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Суха олія добре зволожує кутикулу і не залишає жирного сліду, також дуже гарні блискітки. Після використання пальчики зволожені. І до манікюрщиці не треба ходити

Достоинства:
    Зволоження клас, вбирається швидко. Смачно пахне вишенької
    Недостатки:
    Було б зручно в іншому типі упаковці, типу олівець
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Дуже приємна у використанні. Не залишається на шкірі надовго, швидко поглинається. Перші враження чудові, подивимось на перспективі

• Таня М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Отримала насолоду від цієї олійки. Дуже гарно пахне. Гарно поглинається шкірою. Не лишає жирних слідів. Дякую

Достоинства:
    Не липка. Швидко поглинається
    Недостатки:
    Не побачила
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Дуже крута суха олійка для зволоження кутикули. В ній ідеально все: текстура, аромат як у том Форд черрі, дієвість, результат. А ці блискітки просто любов)

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Дуже сподобалась у використанні порівняно з звичайними олійками. Гарно вбирається в шкіру, дійсно немає відчуття жирності на руках, гарний догляд за кутикулою і дуже гарно пахне!

Достоинства:
    неймовірний аромат
  • Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Найкраща олійка якої я колись користувалася
    По перше вона дуже швидко вбирається і причому гарно зволожує. Нема відчуття жирної оліі на руках.
    По друге вона неймовірно пахне - як парфюми
    Ну і те що важливо нам дівчатам, вона з шимером, це так гарно, не можливо передати )

• Марія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

дуже класна олійна, не залишає жирних розводів на поверхні нігтя, але додає крутого блиску шкірі та зволожує кутикулу! 10\10

Достоинства:
    не залишає масляних плям на селевому покритті, додає класного сяйва
  • Дарина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Люблю користуватись продукцією SHELLY, тому не змогла пройти повз новинки. Чудове масло для кутикули. Ніжне, легко та швидко наповнює шкіру, не залишає жирний блиск.Зручне у застосуванні та мега приємний аромат вишні. Рекомендую❤️

Достоинства:
    ця олійка - моя любов
  • Марія Н***
    Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Суху олію пробую вперше, поки користуюсь не тривалий час, але вже вражена. Олія швидко поглинається, жирності і липкості не має, але має блискітки!! які лишаються на шкірі. Виглядає ну дуже вау!! Та й ще баночка велика, тому олійка буде радувати ще довго, моя щира рекомендація

Достоинства:
    Неймовірний запах, естетичний вигляд, зручний дозатор