Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Набор палок для треккинговой ходьбы Moltis Relax 140 Antishock Blue Original + чехол + 4 типа наконечников, телескопические палки с регулировкой длины для скандинавской ходьбы

Оценка пользователей 4.43/5
  • Міша М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Хороші палочки гарно виглядають,стильно дивляться

• Продавец  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Хороші палиці, брав для повсякденного використання, поки не підводили

Достоинства:
    Надійні
    Недостатки:
    не виявлено
    • Продавец  HappyLife

Доброго дня, Віктор! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Blue Original. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Приобретенным набором Палки для скандинавской ходьбы очень довольна, в нем есть все необходимое. Сами палки легко раскладываются, хорошая амортизация. Рекомендую для прогулок. Большая благодарность продавцу за качественный товар и быструю доставку.

• Продавец  HappyLife

Доброго дня Людмила! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 140. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Зоряна
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Хорошое качество парень доволен испытание прошли успешно

• Анфиса Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Палиці повністю відповідають опису. Яскравий колір допомагає не загубити їх на природі :). Магазин відправив товар оперативно. Брала на подарунок і людина дуже задоволена. Продавця і товар рекомендую.

Достоинства:
    Чудові палиці і акційна ціна.
    Недостатки:
    • Продавец  HappyLife

Доброго дня Анфіса! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Blue Original. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. __________________________________

• Иван Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

палки хорошего качества, крепкие и легко настраиваемые

Достоинства:
    Крепкие
    • Продавец  HappyLife

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Купував мамі палички прийшли в бракованому станні ніжка не закріплюється складаються погано

• Продавец  HappyLife

Дякуємо, що повідомили про ситуацію. Нам щиро шкода, що Ви отримали бракований товар. Ми зв’яжемося з Вами для вирішення цього питання найближчим часом.