Отзывы покупателей о Смартфон Blackview BV6200 Pro 6/128GB Orange

Оценка пользователей 4.39/5
  • Редько Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Green. Встроенная память: 128 ГБ

Дякую компанії " Розетка " За своєчасне повернення коштів!
    Купили телефон але в перші дні почав глючить ( жив своїм життям включався і відключався коли захотів) Відали в магазин Розетка вони відправили на сервіз! З сервісу подзвонили,що виривають кошти! Утром написала заяву на повернення коштів, а вечором прийшли! Дякую за своєчасне повернення коштів!

Достоинства:
    Все своєчасно
    Недостатки:
    Дуже жалкуємо, що так сталося!
  • Тарас М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Телефоном задоволений) все відповідає характеристикам) телефон падав і в пилюці був, навіть був втоплений) але все працює)

Достоинства:
    Живучий)
    Недостатки:
    Вага
  • Богдан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Зависає при використанні програм іноді підлагує

• Сергій В***

теж саме , здав в сервіс, сказали що все добре а насправді це не так, вам повернули гроші?

• Тетяна М***

Телефон чудовий

• Сергій Р***

Зверху в кутку затемнення наче биті пікселі чи що:)

Достоинства:
    Перший був нормальний!:)
    Недостатки:
    Незнаю що це.
  • Наталя
    Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Дуже дякую. Чудовий телефон. Заважкий, але класна батарея. Також важко розбити. Швидка доставка. Після замовлення менеджер передзвонила та уточнила замовлення. Рекомендую

Достоинства:
    Батарея довго тримає. Міцний
    Недостатки:
    Важкенький)
  • Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Замовляли для тата. Гарний телефон, дисплей яскравий, гарна камера для фото, важкий, але для чоловіка то нормально) Батареї вистачає на тиждень. Поки що задоволені. Рекомендуємо

Достоинства:
    Сучасний телефон, гарна батарея
    Недостатки:
    Поки що не виявлено.
  • Павел С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Телефону декілька днів, а вже зависає при мінімальних задачах. Перезавантаження не з першого разу допомагає.

Достоинства:
    Довго тримає акумулятор. Гучний динамік.
    Недостатки:
    Не зручне меню.
  • Наталя

Чудовий телефон. Швидкий, оперативний. Швидко доставили. Дуже сподобалась безкоштовна доставка на Нову Пошту. Я не тестувала на бронебійність, але брат місяць назад брав собі і перевірив. З його рекомендації взяла і собі. Перед цим порівнювала з іншими. Надала йому перевагу. Звичайно були кращі за якістю відображення картинок і фото, але підкупила батарея та бронебійність. Рекомендую.

Достоинства:
    Батарея, бронебійність, ціна, доставка
    Недостатки:
    Важкий. Але витримаю)
  • Лилия Р***

Надежный, крепкий, быстрый

Достоинства:
    ББ держит
    Недостатки:
    Кирпич, ну а что хотеть
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Orange. Встроенная память: 128 ГБ

Все добре працює

Недостатки:
    Не знайдено
  • Анна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Купляли сину, задоволені покупкою.
    Батарея дійсно гарно тримає, дуже гучний, якість екрану чудова.

• Степан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beelife. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон супер не глючить працює ідеально

• Андрій

Все, як написано

Достоинства:
    Місткий
  • Оксана Я***

Брала чоловіку - військовому. Протиударний. Досить гарний апарат. Довго тримає заряд, гарний звук, швидкий. Не подобається меню телефона, трохи заплутане, але розібратися можна.

Достоинства:
    Акумулятор. Звучання.
    Недостатки:
    Меню.
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Black-Orange. Встроенная память: 128 ГБ

Купив батькові в заміну старенького вже Редмі 9, просто бомба
    Трохи важкенький, але то не головне,за таку ціну дууже не поганий апаратик

Достоинства:
    Велика батарея
    Недостатки:
    думаю що немає
    • Продавец  anytech

Доброго дня! Дякуємо за відгук.

• Сергій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beelife. Цвет: Orange. Встроенная память: 128 ГБ

Дуже непоганий телефон.Хороший дизайн.Особливо вражає ємність батареї)))Доставили швидко.Дякую.Дитині дуже сподобався!!!

• Анатолій Л***

Для дитини не важкий?
      Дорослому не дуже приємно такий вантаж носити постійно, а дитині тим паче.

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beelife. Цвет: Orange. Встроенная память: 128 ГБ

Гарний телефон…дуже навіть не поганий…так камера не супер пупер…але велика батарея…важкий що можна проломити щось…захищений особливо задня сторона та боки…

Достоинства:
    Важкий великий захищений
    Недостатки:
    Важкий великий
  • Николай

Громкий динамик

Недостатки:
    Не очень не более 2 дней, вес
  • Николай
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон хороший Иногда глушит слух ))

Достоинства:
    Громкий
  • Ярослав Ч***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

По батареї - двоє суток в активному режимі використання.
    Екран не втомлює очі.
    На цьому переваги закінчуються)
    Телефон з коробки стабільно підвісає.

Достоинства:
    Батарея.
    Недостатки:
    Програмне забезпечення.
  • Александр Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Брав захищений тому що на роботі інший довго не витримує.
    Не дуже задоволений.
    Єдиний плюс це батарея.

Достоинства:
    Довго тримає батарея. На три дні вистачає.
    Великий екран.
    Недостатки:
    Дуже довго все грузить.
    Зависає дуже часто іноді сам перезапускається.
    Сенсор на клавіатурі не завжди коректно працює.
    Мега тяжкий, мабуть як три звичайних телефона.
  • Євген С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Green. Встроенная память: 128 ГБ

хто такі не тягав то щоб ви розуміли він вдвічі важчий ніж звичйний телефон, я би сказав більше нагадує павербанк із вбудованим телефонам, важить як 2 звичайних, просто в кармані не потягаєш. дійсно він для людей які або воюють, або для с\г хто в полях, ітд, а не для звичайного користування. візуально зроблений добротно.

Достоинства:
    типу протиударний, довго трмає заряд
    Недостатки:
    важкий, заплутане меню і деякі налаштування
  • Микола Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Orange. Встроенная память: 128 ГБ

Гарний апарат. Брав дитині для користування. Мені самому він дуже сподобався. Батарея 4-5 днів активного користування. Звук відмінний.

Достоинства:
    Ціна. Акумулятор. Звучання.
    Недостатки:
    3.5 вихід відсутній.
    • Ігор В***

дякую, що залишили коментар!
      бо взагалі не зрозуміло наскільки якісний цей смартфон
      я от раніше захищені смартфони не обирав, а тому виробника не знаю