Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Прикроватная тумбочка узкая с одним ящиком без ручки, тумба для дома из ДСП T-13B

Оценка пользователей 3.4/5
  • Юлия В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeLN

Жахливий сервіс. Мало того що спочатку обіцяли що буде тумба готова протягом 30 днів, так була готова майже через 2 місці. То ще в додачу забули покласти схему як збирати та деякі деталі також. І все що можуть обіцяти це що знайдуть винних. А мені не потрібно це, мені треба деталі щоб скласти цю тумбочку врешті решт.

• Яна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeLN

Тумба не відповідає своїй дійсності, якісь не дуже, деталі теж не всі. Інструкцію яку обіцяли теж нема.

• Віктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeLN

Чудова тумбочка за свої гроші. Добра якість. Повний комплект кріплень (с запасом). Якісна упаковка товару.

Достоинства:
    Якісна фурнітура
    Недостатки:
    • Продавец  MeLN

Доброго дня!) ДЯкую за відгук)

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeLN

Чудова тумбочка. Гарненька, маленька, все як мені було треба.

Дякую за відгук)

• Анна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeLN

Дякую, тумба чудова. Мені не вистачало фото наживо, тому роблю їх для майбутніх покупців Якщо маєте дуже мало місця і приліжкова тумба здається мрією - то це супер варіант. Відправили у найкоротші терміни, зібрали швидко,все чудово.

Достоинства:
    Компактна, якісна, ціна, швидкість відправки - все чудово.
    Недостатки:
    Гострі кути, трошки не звично і на початку можна в них врізатись бо, щось нове , але це зрозуміло для цього матеріалу і вартості виробу
    • Продавец  MeLN

Доброго дня! Дякую за відгук)