Отзывы покупателей о Хозяйственная тачка продуктовая на колесах Складная сумка-тележка 30л Черный

Оценка пользователей 4.45/5
  • Екатерина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KlasnoKlas. Цвет: Черный

Рекомендую тем кому нельзя/возраст носить кульки в руках ,купила маме она очень довольна сумкой.

Достоинства:
    Супер удобная вещь , рекомендую тем кто задумается брать или нет .
    Недостатки:
    Их нет!
  • Трипутіна Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Бело-серый

Доброго дня. Чи можна купити змінні колеса? Зламалась пласмаска, до якої кріпляться колесо

• Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Синий

Замовляла сумку-візок синього кольору для бабусі під Новий рік. Коли отримувала на пошті, на упаковці було вказано синій колір. Прийшла посилка швидко. Коли розпакувала вдома, то побачила, що там чорна сумка. Бабуся відмовилась від такої сумки, бо чорний колір не підходить.
    Подарунок на Новий рік було зіпсовано через нечесного продавця! Ніхто навіть не попередив про заміну товару. Просто самі поклали іншу річ і все. На що це розраховано неясно!
    Сумку надіслала на повернення. Інших кольорів , щоб обміняти - нема. Гроші ще не повернули.
    Почуваюся обманутою

Достоинства:
    Пошта працює швидко
    Недостатки:
    Замінили сумку і покупця навіть не запитали
    • Алина

Гроші повернули

• Наталія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KlasnoKlas. Цвет: Черный

Легенька, на вигляд міцна, хотілось би, щоб був якийсь фіксатор для кришечки, щоб вона не стирчала

• Екатерина Ф***

Мама довольна -довольная и я

Достоинства:
    Использование отличное,колесики хорошие ,вопросов к производителю нет
    Недостатки:
    На данный момент нет,надеюсь и не будет возникать
  • Виктория Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KlasnoKlas. Цвет: Черный

на жаль якість товару не дуже і наче запакована була добре.. але чомусь ручка(найголовніше) хитається і я би ще промовчала якби закручування болтів цьому допомагало(але ні

• Ирина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INVITE. Цвет: Темно-синий

Добрый день! Колеса не крепятся, выпадают все время, пришлось нести в мастерскую, где мастера сказали, что в креплении чего то не достает! За новую сумку пришлось доплачивать за брак производителя! Очень обидно!

• Владислав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Синий

Звичайна сумка, зручно користуватися

Недостатки:
    Ручка пластикова
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Марія К***

Швидка доставка

Достоинства:
    Легка збірка і легка вага
    • Продавец  KlasnoKlas

Дякую!

• Надія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KlasnoKlas. Цвет: Черный

Легка в користуванні,а чи надовго вистачить,невідомо

• Карсека О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KlasnoKlas. Цвет: Черный

У месенджері продавець написав, що обраного кольору немає в наявності, скинув що є. Обрали синю. По факту прийшла зовсім інша модель чорного кольору. Сумка потрібна була терміново, тому з пошти забрали. Тільки пізніше помітили, наскільки сумка крива. На третій раз експлуатації тріснула ручка. Сумкою користується жінка 60 років, вона не навантажує її якоюсь нереальною вагою, возить продукти.

Достоинства:
    Швидко відправили бракований товар, зовсім іншої моделі. Але не вірно вказали номер телефона отримувача, а коли я вказала на це, спочатку заперечували, після отримання скрінів перестали відповідати
    Недостатки:
    Надсилають що попало. Комунікація ніяка. Крива, і певно розвалиться раз на 5
  • Ирина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia. Цвет: Черный

Хорошая,крепкая тачка.Покупали на подарок маме,она довольна,пользуется часто.

Достоинства:
    Качество
    • Аркаша М***

Колеса на подшипниках Чи втулках?

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: KlasnoKlas. Цвет: Черный

Сумка здається норм за свої гроші, брали на подарунок-прикол) але коли замовляв відразу оплатив на пошті сказали там накладений платіж, зателефонував продавцю він сказав що поверне кошти, кошти повернув але тільки за сумку, накладений платіж лишив мені

• Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KlasnoKlas. Цвет: Черный

Пришла абсолютно другая сумка!!!
    Продавец безответственый, решил не отписывать на жалобу.

Достоинства:
    Для меня ноль. Она маленькая , короткая и не удобная.
    Недостатки:
    Прислали другой товар и продавец не реагирует на жалобу.
  • Юрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Синий

Дуже зручна валізка, колеса великі, сумка достатньо великої ємності. Приємний колір.

Достоинства:
    Легка.
    Недостатки:
    Недоліків не помічено.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук і довіру до нашого магазину. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що серед них знайдеться багато корисного для Вас. Завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів!

• юля ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Синий

Сумка не та что на фото, хлипкая, сама тканевая часть дышит на ладан

Недостатки:
    сумка не та что на фото, хлипкая
  • Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia. Цвет: Черный

Відповідає очікуванням.

• Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia. Цвет: Зеленый

Гарна качечка,легка,при отриманні прилаштувала колеса і поїхали на ринок,з легкістю та комфортом доїхали додому,ввічливий продавець.
    Після оформлення замовлення продавець зателефонував, так як в наявності не було зеленого кольору запропонував синій.
    Швидка відправка та доставка.
    Рекомендую для покупки

Достоинства:
    Легка,зручна
    Недостатки:
    Поки що немає
  • Пономарева Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Синий

Легка в управлінні

• Продавец  JuliShop

Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Денис

для дачи саме те

Денис, добрий день)
      Дякуємо за відгук! Раді, що сумка ідеально підійшла для дачі Вона справді містка, зручна й стане надійним помічником у господарстві.
      Нехай служить довго та робить ваші поїздки на дачу ще комфортнішими!

• Павел Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Бело-серый

Отзыв после 6-ти месяцев пользования.
    1. Чехол сумки не соответствует картинке - выглядит очень дёшево. Знал бы - даже не обратил бы внимания.
    2. Чехол сумки из непрочного материала, если тачку поднимать постоянно по ступенькам выше 2-го этажа, то протрётся до дыр
    3. Колёса - вроде ничего. Выдерживают. Но, нагрузки большой не делали - максимум 12 кг.
    4. Вместительность также, ориентировочно на 12-14 кг покупок в Супермаркете - не больше. И форму совсем не держит. Выглядит перекошено.

5.Внутри в чехле на дне есть пластина для формы - лучше сразу заменить на кусок от ламината, на пару см. шире и длиннее, чтобы распереть дно. Иначе ёрзает - ни то ни сё.

В общем, впечатления соответствуют стоимости.
    Что-то нормальное будет стоить от 1500, а лучше 2500.

Так что как-то так.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Качество
    • Продавец  Світло Є

Павло, добрий день) Дякуємо за розгорнутий відгук
      Ми цінуємо, що ви детально описали як переваги, так і недоліки сумки. Ця господарська сумка належить до базової цінової категорії, і при інтенсивному щоденному використанні (особливо з підйомом по сходах) ресурс матеріалів може бути обмежений.

Дякуємо, що поділились вашим досвід користування та обрали наш магазин)

• Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin. Цвет: Черный

Сумка хороша, прийшла з одною царапиною досить глибокою на корпусі але мене це не турбує, мінус в тому що заказувала чорну а прийшла синя і поміняти відмовилися, сказали лиш що виплатять компенсацію за не той колір, яку я чекала кілька днів але все ж отримала. Більше не буду в них брати ніякі товари(

Достоинства:
    Ніби міцна, 16 літрів води витримала досить добре
    Недостатки:
    Продавець неуважний до товару, товар прийшов не того кольору і з царапиною, довго виплачують компенсацію
  • виктория п***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Белый

Тележка в принципе не плохая. Брала, потому что заявлено выдерживает вес до 40 кг. Плохо то, что на сумке только верхняя петля крепления. Поэтому купила отдельно тросс.Без него сумка будет болтаться и спадать.Ну или в мастерской пришивать крепления к сумке по спинке.В сумку положила 25 кг веса. Доехала нормально. Опорные плластмаски вообще не понятно зачем. На доставку одна приехала отломаная. Наверное нужно вместо них намотать несколько слоев изоленты. Отдельно для продавца: задавала вопрос как крепить колеса. Или вы думаете что все в этом разбираются. В основном тележки покупают люди с ограниченными возможностями.Неужели так трудно ответить. Ваш товар стоит на порядок дороже аналогичного. Большое спасибо ребятам из магазина Розетка. Помогли собрать.

Достоинства:
    Заявленный вес. Гарантийный срок. поэтому взяла дороже чем какая же у другого продавца. Ну и выбор Розетки
    Недостатки:
    Плохое крепление в сумке. Нужно брать дополнительные тросы
    • Продавец  Світло Є

Вікторія, вітаємо)
      Дякуємо за детальний відгук)
      Ми цінуємо, що ви поділились не лише перевагами, а й моментами, які викликали труднощі.
      Будете мати запитання, звертайтеся.

Бажаємо вам надійного користування, і нехай сумка служить довго та без зайвих турбот.

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Белый

Приобретенной сумкой не очень довольна: не успели надеть колеса на ось и проехать 100 м, как они по очереди начали спадать, т.к. зазор между втулкой колеса и осью составил примерно 0 2 мм и колеса плотно на ось не надеваются.Пришлось искать по кусочку резинового уплотнителя и вталкивать в зазор, т.к. на клей посадить колеса нельзя,они не будут вращаться вокруг неподвижной оси

Достоинства:
    Действительно легкая
    Недостатки:
    Колеса не держатся на оси , сумка с грузом сползает в разные стороны с платформы, она не закреплена на ней, нужно дополнительное крепление со стороны низа сумки , эх вы, продавцы!!
    • Продавец  Світло Є

Олена, добрий день) Дякуємо за відгук і що поділилися своїм досвідом.
      Нам щиро шкода, що використання сумки не виправдало ваших очікувань.
      Раді, що ви відзначили легкість виробу – це один із ключових параметрів.
      Наш менеджер зв'яжеться з вами для уточнення інформації та вирішення вашого звернення.
      Не хвилюйтесь, ми зробимо все, щоб ви залишились задоволені покупкою)

• ВІКТОРІЯ С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Цвет: Черно-белый

Гарна сумка, міцна, надійна, якісна. Продавець ввічливий, уважний. Відправили швидко. Дуже дякую Рекомендую

Достоинства:
    Міцна, стійка, якісна
    • Продавец  Mast Ukraine

Дякуємо Вам за відгук та рекомендацію! Дуже раді що все сподобалось)

• Лілія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin. Цвет: Черный

Сумка сама по собі хороша легенька. Але чому каркас вже з подряпинами фарби. Упакування хороше - виходить що товар відправляється з пошкодженнями і доставка дорога

Достоинства:
    Легка
    Недостатки:
    Подряпини на каркасі
    • Продавец  Shopwin

Дякуємо за вашу довіру та позитивний відгук! Ми завжди тут, щоб надати вам найкращий сервіс. З повагою "ShopWin"

• Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Цвет: Бело-черный

В моему візку все було чудово зібрано. Наразі користувались кілька разів. Дружина залишилась дуже задоволена. Кішенька там є. Складається лише в товщіну, але і це допомогає. Так разом з "вантажем" в розкладеному вигляді спокіно стає за сидінням переднього пасажиру (Кіа Спортедж).

Достоинства:
    Ціна, Легка, Хороша місткість та та мак.вага "вантажу", Закривається зверху щоб не попадав дощ всередену сумки
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  ShemUA

Щиро дякуємо, Ігоре, за такий змістовний відгук! Дуже раді що візок вам підійшов і справляється з повсякденними задачами!)

• ОЛЕНА А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Бело-серый

Ось відредагований та перекладений українською мовою варіант відгуку:

Завжди замовляємо на Розетці — ніколи не було проблем. Цього разу оплатили 100% наперед, на пункті видачі товар не перевірили й забрали додому. Вдома розпакували й побачили, що ручка повністю пошкоджена. Найнеприємніше те, що писали в чат підтримки — обіцяли, що з нами зв’яжуться, але ніхто так і не зв’язався. Це дуже засмутило, адже замовлення було для мами, щоб вона, перебуваючи далеко від мене, могла зручно робити покупки.

Олена, вітаємо)
      Дякуємо за відгук і перепрошуємо за неприємну ситуацію. Нам дуже прикро, що цього разу ваш досвід вийшов не таким, як очікувалося.

Ваше замовлення було опрацьоване автоматично рлптформою Розетки і відправлене безпосередньо зі складу Rozetka. Ми вже створили відповідний запит на перевірку ситуації на складі й наразі очікуємо результату. Щойно отримаємо відповідь — обов’язково зв’яжемося з вами для вирішення питання.

• Володимир Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Бело-серый

Отримав візок вчасно, повна комплектація, ліхтарик-брелок теж поклали. Візок купувався для літньої жінки. Вона його вже випробувала, якістю дуже задоволена.

Достоинства:
    Легкий та міцний каркас, надійні колеса, достатній обʼєм.
    Недостатки:
    Неприємний запах.
    Надіюсь з часом вивітритися.
    • Продавец  Світло Є

Володимир, вітаємо)
      Дякуємо за детальний та щирий відгук!

Ми раді, що сумка вам сподобалась та вже добре себе зарекомендувала у використанні. Дякуємо, що ви оцінили легкість конструкції, якість коліс та місткість сумки.

Щодо запаху — дякуємо за зауваження. Деякі вироби можуть мати запах нового матеріалу після пакування, але зазвичай він швидко зникає.

Ще раз дякуємо за довіру та бажаємо зручного користування!

• Валентина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia. Цвет: Бордовый

Дуже зручно

• Продавец  Meolpotamia

Дякуємо за вашу підтримку! Ваша подяка – це основа нашого успіху.

• Болотова Л***

Сумка чудова, швидка доставка

Достоинства:
    Вмістка
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Світло Є

Леся, вітаємо)
      Щиро дякуємо за ваш теплий відгук!
      Раді, що сумка-візок вам сподобалась і виправдала очікування – справді, вона вмістка, зручна й практична у повсякденному користуванні

Нехай служить вам довго та дарує лише комфорт у кожному поході за покупками!
      Гарного вам настрою та вдалих покупок!

• Оксана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Белый

Сегодня забрали, дома распаковали-в двух местах содрана краска.

Достоинства:
    Лёгкая, красивая
    Недостатки:
    Пришла с браком
    • Продавец  Світло Є

Оксана, вітаємо) Дякуємо за відгук та зворотній зв'язок.
      Раді, що сумка вам сподобалась.
      Нам дуже прикро, що ви отримали сумку із пошкодженням. Ваше замовлення було автоматично опрацьоване платформою Rozetka та відправлене безпосередньо зі складу платформи. Наш менеджер обов’язково з вами зв’яжеться найближчим часом, щоб вирішити ситуацію якнайшвидше.

Дякуємо, що повідомили, і вибачте за незручності. Зробимо все можливе, щоб ви залишилися задоволені покупкою

• Устина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Бело-серый

Все супер, якість добра, без проблем склала Є швидкий зворотній зв’язок

Недостатки:
    Не було ліхтарика:( Та все ж зі мною звʼязалися і буде компенсація
    • Продавец  Світло Є

Дякуємо за ваш відгук, Устино! Раді, що вам сподобалась сумка-візок та швидкий зворотний зв'язок. Перепрошуємо за незручності з ліхтариком, але приємно, що ми змогли вирішити це питання. Якщо виникнуть ще які-небудь питання, не вагайтеся звертатися. Сподіваємося, що товар буде служити вам довго і приносити задоволення!

• Вікторія Б***

Легкий, зручний.

• Продавец  Світло Є

Дякуємо за ваш відгук, Вікторія! Ми раді, що сумка-візок вам сподобалась і стала зручною у використанні. Якщо виникнуть будь-які питання чи потреба в додаткових товарах, завжди звертайтесь — будемо раді допомогти!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia. Цвет: Синий

Мені дуже сподобалась. Зручна, надійна, їздить по всіх дорогах, на ринку накладаю всього під самий верх. Також зручно, що є окрема надійна кишенька для гаманця

Достоинства:
    Працює добре
  • Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia. Цвет: Бордовый

Не вірна назва "складна". Під сумку складується, по довжині ні. Тому назва не відповідає дійсності.

Достоинства:
    Все добре, їде.
    Недостатки:
    Тільки назва про складання.