Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Сухий низькозерновий корм для кошенят Monge (Монж) BWild Low Grain Goose Kitten з м'яса гусака, 1.5 кг

• Оксана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

У корма хороший состав и сбалансированность минералов. Котенок мейн-кун отлично лопает, набирает вес

• Светлана К***

Корм супер.

Недостатки:

Дякуємо що обрали наш корм.

• татьяна д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMZip Care. Вес 1 шт: 1.5 кг

Все чудово, вчасно і якісно. Обов’язково куплю ще у цього продавця

• Продавец  AMZip Care

Щиро вдячні за ваш відгук!

• Олена Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Вирішили перевести кошеня з роял каніну на більш якісніший корм з гарним складом . Довго обирала та зупинилась на Monge BWild для кошенят . Перейшли без проблем , нашому котику смакує , їсть із задоволенням, поки що закінчуємо першу упаковку , буду брати ще. Брали зі знижкою , що особливо приємно за гарний корм .

Достоинства:
    Гарний склад

Дякуємо за Ваш вибір

• Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMZip Care. Вес 1 шт: 1.5 кг

Продавець завжди відправляє товар в день замовлення і ще в них часто хороші знижки на корм!

Достоинства:
    чудовий склад корму) гарна відповідність ціни і якості
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  AMZip Care

Щиро вдячні за ваш відгук!

• Светлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooWorld. Вес 1 шт: 1.5 кг

Чудовий корм для моїх кошенят. Спочатку їли звичайний монж, потім перейшли на цей. Негативних реакцій не викликав, я задоволена.
    Особлива дяка продавцю за швидку доставку на точку видачі та смаколики кошенятам.

Достоинства:
    Гарний склад
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

якісний склад, гранули відповідно не великі саме як до кошеня і потрібні, запах від туалету у порівнянні з іншими кормами майже не відчувається та при переході на цей корм стул нормалізувався, до цього бувало, що ставав рідкий.

Достоинства:
    склад, смачний для кошеняти, гранули
    Недостатки:
    застібки не вистачає

Дякуємо за чудовий відгук

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Спочатку котик харчувався Brit care Kitten, але в нього зʼявилася діарея, здуття живота і був дуже неприємний запах після туалету. Потрібно було змінювати корм і цього разу ми вибрали саме цей. Котик набирає вагу помірно і почуває себе чудово. Єдине, що він-шотландець і на 7 місяців він вже великий, відповідно гранули для нього вже замаленькі, він більше їх заковтує, а не гризе. Скоро будемо переходити на корм для стерилізованих котиків, очевидно, що там гранули будуть більші. Турбує тільки те, що пакет не закривається на zip, сподіваюсь, що скоро виробник це змінить.

Достоинства:
    Котик їсть з задоволенням, не переїдає; запах після туалету нейтральний.
    Недостатки:
    Дорогий (але і ми не їмо, що попало, тому котик має харчуватися теж якісно); відсутність zip-lock на пакеті; маленький розмір гранули.
  • Анастасия Ш***

Отличный корм, советую.