Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о DeWorm Ultra (ДеВорм Ультра) by AnimAll VetLine - Антигельмінтні таблетки для котів і кошенят (2 таблетки), від 2 кг

Оценка пользователей 3.75/5
  • Татьяна П***

Всё хорошо

• Оксана М***

Вдалося закинути таблетоси кицям з першого разу. Незважаючи на шалений спротив.
    З приводу дієвості нічого не можу сказати.
    Єдине питання - дозування.
    Як може бути однакова доза для кішки вагою 3 і 6 кг?
    Тобто напис - від 2 кг і все?

Достоинства:
    Не застряє
    Недостатки:
    Не досить зрозуміле дозування
  • Михайло К***

дав кішці половинку. Вона зригнула. Я її знову запихнув, але за півгодини все одно виригала. Мусів наступного дня іншу половинку в неї запихнути. Більше не ригала. За тиждень кицька жива - чорти не забрали, а за глистів не знаю - не зазирав.

Достоинства:
    запихується
    Недостатки:
    сам не куштував - тому не виявлено.
    • Александр Б***

Це проблема з усіма таблетками. Їх запхати ціла проблема. Я своїй кішці давав зразу воду з ложки запивати, щоб не верталось назад. Зараз находжусь у пошуках альтернативних варіантів (у вигляді пасти чи суспензії) бо таблетки - це знущання над котами

• Людмила Л***

Купила спеціальний шприц щоб давати котам таблетки. Стало набагато легше. До цього взагалі не могла всунути

• Альона Ш***

Нажаль через низьку якість цього препарату кіт отримав серйозну інвазію серцевими та легеневими гельмінтами. Не спрацював при плановій дегільментизації, тому розвилось зараження аж до появи симптомів - почав часто кашляти як при астмі, став в'ялий, втратив апетит. Довго не розуміли що відбувається, адже підозра глистної інвазії одразу була відкинута бо обробка за графіком. Витратили купу часу на діагностику і грошей на узі, не говорячи вже про страждання кота. Доки ветеринар всетаки спитав чим саме дегільментизували. Після прийому всього 1 таблетки нормальної антигельмінтки з точно таким же складом і дозуванням всі симптоми зникли за 2 дні, кіт взагалі помінявся - знов став дуже активним, з апетитом і жодного разу не кашляв. Дуже "дякую" виробнику за такий продукт, почуваюсь дуже винною перед котом за те що вирішила зекономити. Нікому не рекомендую цей препарат, пожалійте своїх котиків.

Достоинства:
    Недостатки:
    не працює