- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый
Шкода не прочитав коментарі раніше. Якість виробу не варта грошей. Я так розумію продавець на тому і заробляє що продає одні вироби під виглядом інших (привабливіших на вигляд).
- Недостатки:
- На фото зовсім інший склоочисник ніж той що прийшов по факту
- Руслана С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Розовый
Не така як на фото, прислали інший колір
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності через пересорт товару на складі. На цей товар Ви маєте термін обміну/повернення в 14-ь днів. Тобто Ви маєте можливість повернути товар та отримати повну суму за замовлення. Для цього Вам потрібно звернутися до нас напряму через розділ "Мої замовлення", тобто у відповідний спосіб.
- Наталія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый
Придбала цю щітку BRS Green. Дуже зручна річ!
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый
Не відповідає опису
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Розовый
Щітка дуже зручна, добре вимиває вікна!
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый
Легко розпилює миючий засіб, щітка ретельно очищає, а водозгон швидко видаляє залишки води.
- Вероніка Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый
Купила для душової кабінки, оскільки вона часто у воді. Дуже зручно очищати після кожного виходу з душу
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий
Якість дуже дуже погана. За таку ціну можна найти в рази краще.
- Недостатки:
- Дуже слабкий пластмас
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- Андрей Д***Продавец: StarLight. Цвет: Желтый
Пришла совсем другой товар.
- Достоинства:
- Не знаю
- Недостатки:
- Пришол вообще не тот товар который заказввал
- Продавец StarLight
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук.
Нам прикро, що виникла така ситуація. У поодиноких випадках на складі може трапитись пересорт товару.
Звертаємо увагу, що Ви могли перевірити товар при отриманні та одразу відмовитись або звернутися до нас для обміну чи повернення - ми завжди оперативно вирішуємо такі питання.
На жаль, звернень від вас не надходило, тому ми не мали можливості допомогти у вирішенні ситуації.
Будь ласка, напишіть нам через сервіс "Rozetka" - постараємось знайти рішення.
Дякуємо за зворотний зв’язок!