- Зоя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Красотень
Думала, что после начала войны никогда уже не будет возможности пользоваться кремами «Свобода» моими такими любимыми геронтол, люкс и вечер. Но, когда случайно на сайте Розетка наткнулась на них, моей радости не было предела! Но откуда?… Оказалось, что теперь их производят в Украине и они имеют ПОЛНОЕ соответствие прежним!!! Большое спасибо производителю!
Сам крем очень жирный и густой, но впитывается отлично! Для сухой и чувствительной кожи самое ТО), на утро кожа просто бархатная! Зимой лично я использую эти питательные кремы и даже днем под макияж, люблю напитанность кожи, сияние, которое придают кремы этой линейки. Оценка, как по мне, 5 !
Отдельное спасибо продавцу Красотень, которые связались со мной, уточнили нюансы и быстро, бесплатно (от 500 грн) доставили на Розетку!
И, конечно, сама Розетка, как всегда, на высоте! Благодарю)))- Продавец Красотень
Дякуємо Вам за покупку та відгук! Чекаємо на ваші замовлення!
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Красотень
Дуже класний крем. На дивилася відео за нього в інстаграм. Реально хороший
- Продавец Красотень
Дякуємо Вам за покупку та відгук!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Красотень
Отримала сьогодні кремчики і записала відео.
Мені всі сподобались на текстуру, але ще не використовувала. Дякую магазину, що швидко відповіли та ввічливо пояснили причину можливих негараздів і безкоштовно прислали 2 шт."Геронтол" подарунок крем "Люкс" і "Вечір". Приємним було що і доставка теж була оплачена магазином. Дякую!!!- Продавец Красотень
Дякуємо вам за відгук! Чекаємо на нові замовлення!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Красотень
Отличный питательный крем.
- Достоинства:
- Быстро отправили. Хороший крем.
- Недостатки:
- Нет.
- Продавец Красотень
Дякуємо за покупку та відгук! Чекаємо на ваші замовлення!
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Красотень
Жінка каже, що все як і було раніше у такому ж форм-факторі іншого виробника. Тобто дуже добре, якість очікуємо гарна. Продавец дуже приємний у спілкуванні та обслуговуванні, успіхів їм.
- Продавец Красотень
Дякуємо Вам за покупку та відгук! Чекаємо на ваші замовлення!
- андрій є***Отзыв от покупателя. Продавец: Красотень
Приємно що даний крем лишився доступним та є в наявності. Мабуть продовження тм "свобода", але навіть якщо і не так всеодно задоволені.
- Продавец Красотень
Дякуємо за відгук! Чекаємо на нові замовлення!
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Красотень
Приємний продавець
- Достоинства:
- Дякую за подаруночки, дуже приємно. Геронтол завжди раніше купляла. Гарний крем, подобається. Швидко прийшов заказ.
- Продавец Красотень
- Лариса Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Красотень
Раджу для сухої шкіри взимку
- Достоинства:
- Геронтолом користуюсь багато років. Крем щільної консистенціі, незамінний для сухої шкіри ( особливо взимку). Раджу використовувати за 2 години до сну. Дайте йому всмоктатися, на ранок шкіра просто шовк. ,не
- Дарія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Красотень
Ввічливий та уважний продавець. Товар якісний. Рекомендую
- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Красотень
Товар український, по якості відповідає оригіналу іншого виробника. Доброзичливий продавець, швидка доставка.
- Достоинства:
- Якість відповідає очікуванню
- Продавец Красотень
Дякуємо за покупку і відгук! Чекаємо на Ваші нові звамовлення!
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Красотень
Замовила вперше за рекомендацією - загалом залишилась задоволена, крем має щільну структуру, тому на зимовий період підходить. Користуюсь ввечері через день, і на ранок шкіра насичена та зволожена. Особлива подяка консультанту магазину! Моє здивування було отримати замовлення в суботу в першій половині дня, при тому, що замовлення на сайті було оформлене напередодні в пятницю ввечері та ще й з доставкою Укрпошти. Дякую!!!
- Достоинства:
- непоганий крем, як на таку ціну
- Продавец Красотень
Дякуємо вам за покупку та відгук! Чекаємо на нові замовлення!
- Мальнева И***Отзыв от покупателя. Продавец: Красотень
Живильний крем високої якості
- Достоинства:
- Добре живить шкіру обличчя
- Недостатки:
- нема
- Продавец Красотень
Дякуємо за відгук!
- Мальнева И***
зараз виявилось, що не такий вже і добрий,викинуті гроші на вітер, зовсім не ті креми, що були фабричні, якщо б побачила, що їх робить якесь ооо, то не купувала би
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Красотень
Дуже сподобався товар та обслуговування
- Достоинства:
- Швидка доставка, товар такий як заявлено в описі з гарними сроками
- Татьяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Красотень
Крем дуже важко наноситься. Густий, погано розмазується. З'являється жирний блиск. У мене суха шкіра і він убирається. Я брала його, думала, що там є оротова кислота, але ні, її там нема. Із плюсів-дуже приємний продавець. Думаю, крем підійде для п'ят і ліктів.
- Оксана
Подскажите, по ощущениям нет оротовой кислоты или в составе не пишется? Потому что на фото тюбика, здесь на сайте, она указана в составе. Тоже из-за этой кислоты хочу купить этот крем, потому важно наличие
- Олеся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Красотень
Не виправдав повністю очікувань. Для моєї , надто сухої шкіри. Подразнень не викликав.
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Красотень
Липкий, тяжелый крем. Впитывается плохо, надо снимать излишки бумажной салфеткой. Никаких улучшений я не почувствовала. Мне не подходит.
- Достоинства:
- Быстрое обслуживание.
- Недостатки:
- не соответствует заявленным качествам
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Красотень
Добрий день всім! Дякую Продавцю, що зразу після публікації відгуку мені зателефонували і ввічливо пояснили причину можливих негараздів стосовно кремчика геронтол. По телефону ми все узгодили і позитивно вирішили це питання.
Перед попереднім негативним відгуком я спочатку вирішила зателефонувати та "контакта" не знайшла, на превеликий жаль видалила попередні виклики, а перед написанням самого відгука непобачила віконця "ЗВ'ЯЗАТИСЬ З ПРОДАВЦЕМ" мені дуже прикро і прошу вас вибачити мені мою неуважність бо виявляється, що у застосунку відсутня функція видалення відгуків. Я хочу і надалі користуватися кремом вашого виробництва. Дякую!- Продавец Красотень
Дякуємо Вам за відгук! Ваші зауваження покращать нашу роботу!