Отзывы покупателей о Крем для обличчя Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment SPF 22 Коригуючий заспокійливий, 50 мл

Оценка пользователей 4.83/5
  • Анастасия З***

Дякую!

• Аліна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: You Are Pretty. Объем: 50 мл

Очень классный крем, ощущается легким на коже и действительно подстраивается под ваш то, не скомкивается и не особо заметно собирается в морщинах. Выравнивает тон кожи, но для сильной тонировки он не подойдет, если хотите что-то замаскировать. Жаль, что SPF слабенький, а не 50 , но тоже лучше, чем совсем без него. Идет в комплекте с удобной маленькой ложечкой, только она не влезает внутрь и снаружи тоже не крепится, поэтому ее нужно хранить и транспортировать где-то отдельно, однако это не большая проблема. Рекомендую.

• Продавец  You Are Pretty

Добрий день

Дуже Вам дякуємо за такий розгорнутий відгук. Він точно буде дуже корисний для всіх клієнтів

Користуйтеся із задоволенням!

До нових зустрічей у нас в магазині

• Євгенія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group. Объем: 50 мл

Не зрозуміла цей крем. Він дійсно тонує, але після нього треба добре проходитись серветкою по шкірі, аби прибрати надлишки. Бо інакше залишаються білі розводи. Плюс на моїй шкірі він трохи вибілює, тому підійде не для кожної шкіри. Плюс - підсушує, тому добре підійде для жирної шкіри. Короче, спочатку варто взяти пробник

Достоинства:
    Тонує, маскує недоліки
    Недостатки:
    Погано розподіляється на шкірі
  • Александра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group. Объем: 50 мл

Придбала цей крем, дуже сподобався, швидко надіслали.

Достоинства:
    Все круто
    Недостатки:
    Не має
  • Наталія

Чудовий!

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group. Объем: 50 мл

Спочатку брала 15 мл версію але не тут. Вирішила взяти 50 мл, тому що крем ну дуже сподабався. І можу сказати що у продавця звичайно ж 100% оригінальний продукт. Крем має зелений колір, коли розподіляєшь по обличчю то перетворюється на бежевий колір. Заявлено що підлаштовується під колір шкіри. Це правда. Напевно для супер світлої шкіри все ж таки буде трошки темніший і він має нейтральний підтон.
    Суперово маскує почервоніння та приховує недоліки і його не видно на обличчі як це може бути зі звичайним тональним кремом. Тож раджу всім хто має активні почервоніння і дуже чутливу шкіру.

Достоинства:
    Чудовий крем для чутливої шкіри з тональним ефектом в масивній скляній баночці
    Недостатки:
    Таких немає, лише упакування не подобається - невистачає дозатора. Ну то в же питання до виробника)
    • Продавец  LBC Group

Дякуємо Вам за те, що поділилися своїми враженнями❤️ Будемо раді новим замовленням!