Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Магнитная беспроводная зарядка для айфон MagSafe 15W Type C зарядное устройство для Apple iPhone 17 16 15 14 13 12 11 Х 8 AirPods 4 3 2 LEXEGO BZU3MSC/B Black

Оценка пользователей 4.06/5
  • AI аналіз відгуків
    110 відгуків:  позитивний — 62%, нейтральний — 20%, негативний — 18%
    Загалом, покупці задоволені бездротовою зарядкою, відзначаючи її доступну ціну, стильний вигляд і зручність у використанні. Багато хто пише, що товар працює справно і заряджає телефони як очікувалось, проте частина користувачів зіштовхується з перегрівом пристрою або телефона під час зарядки, а також із поломками через кілька тижнів чи місяців експлуатації. Особливо хвалять оперативність заміни несправних пристроїв продавцем. До основних недоліків відносять нагрівання, не надто швидку зарядку (порівняно з оригінальними/кабельними блоками), а також окремі випадки виходу з ладу.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Катерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: Black

Все супер! Зарядний пристрій працює добре, підключається чудово, нарікань жодних.

Достоинства:
    Все супер
  • Вадим Т***

Шикарная зарядка, первая прожила практически год, я ее сам сломал, много раз ронял, а так очень удобно и достаточно быстро заряжает, единственное что, купил вторую уже такую, она чутка слабее держится через чехол (хотя то что она заряжает и держится через чехол приятный бонус, производитель не утверждал что оно так будет работать)

Достоинства:
    Долго живет, нормально заряжает, удобно, дешевле чем ремонтировать вход зарядки
  • Олег О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: White

За дані кошти достойна пропозиція.
    Зарядний пристрій надійшов з дефектом, я звʼязався з продавцем, був дуже приємно здивований, бо новий зарядний пристрій мені надіслали миттєво, та безкоштовно .Отримав наступного дня з оплаченою доставкою. Дуже вдячний продавцю за розуміння, порядність та відношення до мене, як до клієнта. Щиро вдячний.

Достоинства:
    Ваше питання вирішується за невеликі кошти
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  SmartTrust

• Олександр

Заряджає Samsung S23U без проблем, навіть швидко. Недолік - дуже сильно гріється телефон, оригінальне бездротове зарядне має охолодження і не гріє ні себе ні телефон.

• Микола С***

Я придбав бездротову зарядку, яка спершу працювала ідеально. Я був дуже задоволений: вона надійно фіксувалася на телефоні та швидко його заряджала.

Однак приблизно через місяць почалися проблеми — пристрій почав сильно нагріватися під час заряджання. На жаль, одного разу він, ймовірно, пошкодив сам себе від перегріву і перестав працювати.

Я звернувся до сервісної підтримки, і їхня реакція мене приємно вразила! Представник компанії одразу зателефонував, уважно вислухав мою проблему та без зайвих питань запропонував безкоштовно відправити мені новий зарядний пристрій. Крім того, вони порадили інший блок живлення, щоб нова зарядка працювала ще краще.

Такий підхід дійсно вражає. Компанія не просто швидко вирішила моє питання, а й показала, що щиро дбає про своїх клієнтів. Це доводить, що навіть у критичних ситуаціях можна розраховувати на підтримку. Я щиро рекомендую їхні продукти!

• Продавец  SmartTrust

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук та додані фото. Раді що Ви вирішили замовити саме у нас та що товар Вам до вподоби! Довгого користування.

• полліанна с***

дуже класний дякую

• Остап Ф***

Все чудово працює, це саме головне, дякую що швидко доставили, дуже приємно

І

• Микита К***

Товар працює без нарікань, користуюсь вже декілька місяців, все добре

• Тимур

Дуже сподобалась!

Достоинства:
    Швидко заряджається, якісний матеріал, добре магнітиться.
    • Продавец  SI-TEC

Щиро дякуємо за ваш відгук!

• Олег Н***

В загальному можна рекомендувати для покупки

Достоинства:
    Товар прийшов швидко. Працює коректно. Телефон заряджається з 10-20% до 100% орієнтовно 3 годин
    Недостатки:
    Хотілося б щоб в комплекті був блок живлення, бо прийшлось докупляти
    • Продавец  SmartTrust

Добрий день! Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на нашому товарі, нам дуже приємно, що ця модель влаштовує Вас своєю якістю. Бажаємо приємного користування.

• Валерія М***

Зарядка топ і швидко заряджає, все працює, дякуємо продавцю за швидку відправку :)

Достоинства:
    Швидка відправка, пристрій працює, чистий.
    Недостатки:
    Не помітили
    • Продавец  SmartTrust

• Сергей С***

Відправили швидко, все працює.

• Кирилл К***

Замовляв майже тиждень тому поки питань до неї нема

Достоинства:
    Зарядка правуює добре, не відпадає, заряджає довші швидко
    Недостатки:
    поки що немає
    • Продавец  SmartTrust

• Андрей Ш***

Гарно працює з не оригінальним чохлом, точна копія оригіналу.

• Владислава Л***

Користуюсь тиждень, все подобається

• Богдан Н***

• Ольга Л***

Працює чудово

Достоинства:
    Швидко доставили, відповідає заявленій якості

• Микола З***

Через дві неділі зарядка перестала заряджати,звернувся в тех підтримку і мені швидко вислали нову.

Достоинства:
    Зручно

• Андрей К***

Все классно працює, особливо за свою ціну

• Марковська В***

гарна бездротова зарядка

• МИКОЛА А***

Все гуд

• Анна К***

Зручна бездротова зарядка, стильний дизайн. Телефон заряджається стабільно, хоч і трохи повільніше за кабель. Дуже зручно користуватись без зайвих дротів.

• Рама С***

Google pixel 7 pro в чехле magsafe работает отлично. Магнит сильный что позволяет заряжать телефон навесу.

Достоинства:
    Цена
    • Продавец  SmartTrust

Щиро дякуємо за ваш відгук!

• Голак А***

Зарядка добра ,рекомендую,поки серйозних недоліків немає)

Достоинства:
    Гарно заряджає
    Недостатки:
    Нагрівається
  • Олеся С***

Зарядка працює. Доставка швидка

• Тарас М***

Швидка доставка

Достоинства:
    Зручно заряджати
    Недостатки:
    Гріється
  • Любава С***

Гарна маленька зярядочка, все працює)

• Ілона К***

Замовили цю зарядку, бо хотілося щось зручно і без дротів. Телефон лягає чітко і не зсувається. Заряджає нормально, і ще й навушники можна зарядити на ній. В цілому, працює без проблем і допомагає менше заморочуватись з кабелями.

• Людмила К***

Зарядка надійно тримає телефон, магніти міцні. Заряджає швидко, не гріється

• Максим Д***

Працює добре, нормальне пакування

• Марина К***

Дякую, доставлено швидко. Поки нарікань немає, все працює.

• Олеся С***

Отримала швидко, зарядка працює

• Продавец  SmartTrust

Щиро вдячні за відгук! Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти отримували тільки позитивні емоції

• Юлія

Все працює. Все добре. Заряджає навіть крізь чохол.

• Продавец  SmartTrust

Дуже дякуємо за відгук! Нам важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою

• Вадим І***

Все добре, все працює

• Продавец  SmartTrust

Щиро дякуємо за довіру! Ми раді бути для вас надійним магазином і завжди чекаємо вас знову

• Анна

Швидке оформлення замовлення, доставка. Пристрій гарний та якісний. Заряджає справно.

Достоинства:
    Якість, ціна

• Дмитро

Швидко, якісно. Товаром задоволений