- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Желтый. Размеры: 90x180 см
Придбала два рушники, синій та помаранчевий, якість ідеальна!!!!
- Юлія З***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Синий. Размеры: 90x180 см
Гарні рушники, якісні, великі. Жовтий придбала півтора роки тому чоловіку, синій новенький вже взяла для себе. Сподіваюсь, по фото видно, що жовтий виглядає так само, як і новий
- Достоинства:
- Якість, красиві складні кольори
- Недостатки:
- Л.П.Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Зеленый. Размеры: 90x180 см
Отримала замовлення дуже швидко. Купую такі рушники вже не вперше. Після прання рушники залишаються м'якими і приємними на дотик. Покупкою задоволена.
В цей раз брала рушники на подарунки.
Рекомендую.- Достоинства:
- Великий вибір рушників по колярам та розмірам
- Недостатки:
- Наталя Т***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Синий. Размеры: 90x180 см
Дуже сподобався рушник ! Брала для душу після тренувань , легкий, займає в сумці менше місця, в порівнянні з махровими .
- Достоинства:
- Якість !
- Недостатки:
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Желтый. Размеры: 90x180 см
Чудова якість , та насправді користуємося близько тижня
Після ревізії всіх рушників в хаті. Все стане повикидали і проблема знайти норм рушники.
Неможливо знайти адекватну якість та ціну
Те не поглинає, се не витирає, стає жорстким :) але то не про ці рушники. Чесно вражені ще будемо брати.
М'які, вбирають ,якісні, прання вдале
Кольори та розміри. Ціна адекватна якості.- Достоинства:
- М'який , гарно переносить прання, гарно витирає
- Недостатки:
- Хочеться купити всій родині :)
- Нелля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Зеленый. Размеры: 90x180 см
Полотенца классные и получила очень быстро. Спасибо!
- Достоинства:
- Мягкие, приятные. Отлично впитывают влагу.
- Недостатки:
- Не обнаружила.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Розовый. Размеры: 90x180 см
Замовляла рушники: синий та рожевий. Дуже задоволена. Рушники хорошого качества. Доставка швидка. Дякую!!!
- Достоинства:
- Швидкість доставки, качества товара
- Недостатки:
- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Розовый. Размеры: 90x180 см
Рушники просто чудові!дякую за швидку доставку!
Буду замовляти ще на подарунок!!! - ЛюбовьОтзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Серый. Размеры: 90x180 см
Купила три різних кольори для родини.
Користуємось більше року.
Рушники класні.- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Серый. Размеры: 90x180 см
Гарний якісний рушник, добре поглинає вологу, буду замовляти ще!
- Леся Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Желтый. Размеры: 90x180 см
Гарний рушник, своєчасна доставка
- Владислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Серый. Размеры: 90x180 см
Чудовий якісний рушник
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Серый. Размеры: 90x180 см
Класний рушник
- Діана О***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Синий. Размеры: 90x180 см
Дуже задоволена покупкою ) приємні, гарно всотують вологу , розмір ідеальний для мене
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Синий. Размеры: 90x180 см
Гарне пакування. Дуже гарна якість, мʼягкий, приємний на дотик. Все супер!
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Синий. Размеры: 90x180 см
Пользуюсь уже пару месяцев. Качество отличное. Советую.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Желтый. Размеры: 90x180 см
Хороший продавець , прийшов рушник швидко і я встигла привітати тата з днем батька. Дуже сподобався великий рушник, буде для бані
- ТЕТЯНА В***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Желтый. Размеры: 90x180 см
Великий (такого розміру не зустрічала раніше) , мʼякенький, красивого гірчичного кольору.
Не рушник, а насолода.
Якість відмінна.
Продавець супер.
Повністю задоволена покупкою.
Рекомендую.- Достоинства:
- Розмір 90*180! Якість.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Желтый. Размеры: 90x180 см
Гарний рушник
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Желтый. Размеры: 90x180 см
Отримали рушник швидко. Якість краща ніж очікувалось) колір приємний і відповідає заявленому.
- Недостатки:
- Инна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Синий. Размеры: 90x180 см
Беру не вперше. Добре поглинають вологу і швидко сохнуть. Рекомендую
- Аліна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Синий. Размеры: 90x180 см
Прекрасні рушники! Якість висока, кольори соковиті, розмір дуже практичний
Замовляла на подарунок, але не втрималась і собі теж купила! - Наталия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Серый. Размеры: 90x180 см
Гарна якість рушника. Дуже великий і зручний. Купила собі б ще такий.
- Светлана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Синий. Размеры: 90x180 см
Я очень довольна. Большое, хорошо впитывает влагу! Спасибо большое.
- Достоинства:
- Большое,хорошо впитывает влагу!
- Недостатки:
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Зеленый. Размеры: 90x180 см
Ми задоволені покупкою,фото відповідає абсолютно реальному вигляду,якість відмінна, колір дуже приємний,як і хотіли насичений фісташковий,для підлітка замовляла,їй теж сподобався,гарно вбирає вологу і швидко сохнерекомендасьйон
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Розовый. Размеры: 90x180 см
Отримав в гарному стані, приємний на дотик
Замовляв на подарунок і ще за призначенням не використовувався- Достоинства:
- Відповідає опису
- Недостатки:
- Не знайшов
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Синий. Размеры: 90x180 см
Брала на подарунок. Доставили швидко, на наступний день. Якість відмінна, колір насичений, розмір великий. Дякую, товар гарний.
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Поки що не бачу.
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Розовый. Размеры: 90x180 см
Получила полотенце быстро, качество отличное, упаковка тоже порадовала. Благодарю!
- Достоинства:
- Лёгкий, быстро сохнет
- Недостатки:
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Зеленый. Размеры: 90x180 см
Чудові та великі рушники! Дуже задоволена покупкою!
- Достоинства:
- Розмір, колір та якість
- Недостатки:
- Логвинова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Синий. Размеры: 90x180 см
Рушник виявився навіть кращим, ніж я думала.
М'який, красивий, колір як на фото насичений.
Дуже добре вбирають вологу, краще ніж мохрове. Завжди виносила мокрі мохрові рушники з ванної, щоб не було запаху вогкості, тепер у цьому немає потреби, дуже швидко сохнуть.
Обов'язково ще куплю.
Також можна і на подарунок, гарно упаковано. Брала кілька комплектів, в один поклали мішечок для прання, приємно. В інструкції догляду написано, що прати в ньому.- Достоинства:
- Гарне вбирання вологи, швидко сохне. Великий розмір, майже плед.
- Недостатки:
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Синий. Размеры: 90x180 см
Гарний, великий, банний рушник красивого синього кольору. Мякий, дуже приємний на дотик. Брала на подарунок, подрузі сподобався.
- Достоинства:
- М'яке, велике, насичений колір.
- Диана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Синий. Размеры: 90x180 см
Все чудово
- Достоинства:
- Великий розмір, та мʼякий на дотик
- Недостатки:
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Желтый. Размеры: 90x180 см
Замовляв вафельний рушник оранжевого кольору. Дуже задоволений якістю товару. Мʼякий , дуже гарно вбирає вологу з тіла , розмір великий. Не потребує прасування. Рекомендую.
- Евгеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Синий. Размеры: 90x180 см
Все ок, жінці дуже сподобалися!
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый. Размеры: 90x180 см
Непоганий рушник за свої кошти, воно приємне до тіла, м'яке, швидко вбирає вологу, не подразнює шкіру. Гарний розмір!
Єдине, що вішати на гачок хотілось би за петельку, а не за саме полотно, бо воно від того витягується, але петельки нема- Достоинства:
- Великий розмір, швидко вбирає вологу, м'яке
- Недостатки:
- Нема петельки вішати на гачок
Представник постачальникаДякуємо, за відгук. За петельку побажання передаю на виробництво)
- Римма Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Терракотовый. Размеры: 90x180 см
Отличное полотенце)))
- Достоинства:
- Большое ,плотное и мягкое
- Недостатки:
Представник постачальникаРимма, дуже раді, що Вам сподобалися рушники! Звертайтеся ще, ми завжди до Ваших послуг))