Отзывы покупателей о Картина по номерам 80*60 см Букет полевых цветов Оригами LW 3073 большой размер
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Simula. Размер картины: 40 x 50
Настолько светлые краски, что не смогла закончить
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Simula. Размер картины: 40 x 50
Я разочарована, очень мало красок в баночке, пришлось подбирать краски с других картин. Качество красок не очень хорошее, очень быстро высыхают в баночках. Многие номера не соответствуют цвету, как на картинке. Картина получилась совсем не такая, как ожидалось….
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Simula. Размер картины: 40 x 50
Я розчарована фарб лише по пів баночки , є такі кольори яких навіть приблизно не вистачить ,
Як мені якісно домалювати?- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже мало фарб
- Продавец Simula
Добрий день! На жаль, фарби у нас не продаються окремо( Лише йдуть в наборі до картин і приїжджають з фабрики до нас в запакованому варіанті разом із картиною. Дуже прикро, що у вас сталась така ситуація. Подамо запит на виробництво, аби перевірили все. Можливо цього разу ви зможете підібрати схожі кольори з попередніх картин? А ми в якості компенсації зробимо вам знижку до наступного замовлення
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Simula. Размер картины: 40 x 50
Прийшло вчасно
- Вікторія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Simula. Размер картины: 40 x 50
Замовлення довго було в обробці, якість фарб і друку слабенька
- Недостатки:
- багато ділянок без номерів, два одинакових номери фарб, зображення в результаті зовсім не те що на фото
- Смолев О***Отзыв от покупателя. Продавец: Simula. Размер картины: 40 x 50
Чудово, все гуд! Сеструня малюватиме
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Simula. Размер картины: 40 x 50
Попередили про терміни очікування, оперативно відправили, картина супер, мама щаслива. Дякую!