Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Картина по номерам 60*50 см Букет полевых цветов Оригами LW 3073 большой размер

Оценка пользователей 3.71/5
  • Юлия В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Simula. Размер картины: 40 x 50

Настолько светлые краски, что не смогла закончить

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Simula. Размер картины: 40 x 50

Я разочарована, очень мало красок в баночке, пришлось подбирать краски с других картин. Качество красок не очень хорошее, очень быстро высыхают в баночках. Многие номера не соответствуют цвету, как на картинке. Картина получилась совсем не такая, как ожидалось….

• Елена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Simula. Размер картины: 40 x 50

Я розчарована фарб лише по пів баночки , є такі кольори яких навіть приблизно не вистачить ,
    Як мені якісно домалювати?

Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже мало фарб
    • Продавец  Simula

Добрий день! На жаль, фарби у нас не продаються окремо( Лише йдуть в наборі до картин і приїжджають з фабрики до нас в запакованому варіанті разом із картиною. Дуже прикро, що у вас сталась така ситуація. Подамо запит на виробництво, аби перевірили все. Можливо цього разу ви зможете підібрати схожі кольори з попередніх картин? А ми в якості компенсації зробимо вам знижку до наступного замовлення

• Світлана Д***

Прийшло вчасно

• Вікторія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Simula. Размер картины: 40 x 50

Замовлення довго було в обробці, якість фарб і друку слабенька

Недостатки:
    багато ділянок без номерів, два одинакових номери фарб, зображення в результаті зовсім не те що на фото
  • Смолев О***

Чудово, все гуд! Сеструня малюватиме

• Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Simula. Размер картины: 40 x 50

Попередили про терміни очікування, оперативно відправили, картина супер, мама щаслива. Дякую!