Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Картина по номерам 60*80 см Скрудж Макдак Оригами LW 30050 большой размер

Оценка пользователей 2.14/5
  • Отзывы про товар продавца Simula
  • Лілія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Simula. Размер картины: 40 x 50

Категорично не вистачає фарби, оскільки рідка і потрібно наносити по паро разів, тепер де я можу купити додаткову фарбу???(

Достоинства:
    Швидке висихання
    Недостатки:
    Фарба
  • Ілона М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Simula. Размер картины: 40 x 50

Картина класна але фарба це капець. Зовсім не лягає, деяка майже прозора, особливо чорна. До речі чорної фарби дуууже мало. Закінчилась і тепер не можу домалювати більшу частину картини, можливо хтось порадить, яку краще докупити?
    Раніше вже малювала картини по номерам і фарба залишалась, а тут розчарована

Недостатки:
    Мало чорної фарби. Потрібно баночок 5
  • Макар К***

Картина прсото вауу

• Диана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Simula. Размер картины: 40 x 50

Краски как будто водой размешали , приходится наносить по 3-4 раза , мало что перекрывает . Зоя потрачены деньги

Недостатки:
    Очень много
  • Дар'я Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Simula. Размер картины: 40 x 50

При заказе уточняла качество красок, сказали краски отличные и тд, а по факту краски ужасные, полу прозрачные , плотности вообще нет, первый и последний раз заказываю что то в этом магазине

• Наталья В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Simula. Размер картины: 40 x 50

Ужасные краски,как вода сильно текут

Достоинства:
    Быстро высыхают
    Недостатки:
    Не рекомендую!!!не густые редкие краски....Текут..
    • Продавец  Simula

Дякуємо за відгук! Намагаючись підібрати ідеальну консистенцію фарб, ми свідомо робимо їх не надто густими. Раніше фарба була більш густою, отримували багато скарг, бо густі фарби важче лягають на полотно, їх важче розмазувати, та вони мають тенденцію висихати надто швидко (фарба у баночці береться плівкою ще поки ви малюєте сегмент).

Враховуємо ваше зауваження, щоб зробити продукт кращим. В поточних партіях вже почали додавати більше пігменту, що має дещо покращити ситуацію, можемо вислати вам комплект фарб з нової партії

• Вера В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-ART. Размер картины: 40 x 50

Картина красивая конечно. Но краски ..ужас, все плохо ложатся, приходится закрашивать во второй слой.

Недостатки:
    Краски