Отзывы покупателей о Мишка Razer Viper V3 PRO Wireless Black (RZ01-05120100-R3G1)

Оценка пользователей 4.78/5
  • Володимир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BtDeal. Цвет: Белый

Шикарна мишка, вартує своїх грошей

Достоинства:
    Легка, зручна, швидка та надійна
    Недостатки:
    Пкм легко нажимається дуже в грі часто випадково нажимаю але думаю це проблема в мені бо я звик до гіршої мишки
  • Антон В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BtDeal. Цвет: Черный

Крута миша, заряд тримає дуже довго

• Ярослав Ч***

Совершенно другой уровень ощещения

Достоинства:
    Безумно легкая, удобная
    Недостатки:
    Цена немного кусается
  • Олексій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Спустя месяц все отлично не скрипит. Сенсор очень хороший, форма крайне хороша для гейминга, материалы хороши, вес... как для беспроводной мыши она пушинка . Синапс не ставил, поэтому софт оценить не могу.

Достоинства:
    Вес. Форма. Сенсор. Очень быстрое подключение к пк (моментально, включил и играешь).
    Недостатки:
    1. Цена. 2. У рейзер не хватило денег чтоб китайские дети наклеили прорезиненые накладки (боковые). 3. Пишут что софт лучше не ставить, так и сделал - все отлично. покупкой доволен .
  • Роман С***

Все сподобалося

Достоинства:
    Все сподобалося!
  • Роман Г***

Продукт оріджінал все ок
    Але пломби були підозрілі

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В целом лучшая мышь, что у меня была, если б не дефект...

Достоинства:
    Очень удобная
    Недостатки:
    Спустя неделю использования колесико начало издавать странный звук, как будто оно не смазано. При использовании стало некомфортно. За такую цену очень неприятный дефект
  • Марина Б***

Супер, сподобалась

• Марина Б***

класна миша, синочку сподобалась

• Олена В***

Чудова мишка, без нарікань

Достоинства:
    легка, батарея гарно тримає (7+ днів), за пів року нічого не зламалось
    Недостатки:
    Вартість
  • Данил Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Коритуюсь вже пів року й у цілому мишка дуже класна: топова начинка, якісний матеріал корпусу, також приємне та інтуїтивно зрозуміле програмне забезпечення. Щодо автономності — теж усе на рівні: мені заряду вистачає на 4 дні за активного використання. Окремо варто відзначити малу вагу, особливо з огляду на те, що миша не має отворів, як у деяких ультралегких моделей. Це робить її зручною для тривалого користування без втоми.

Мінусів, як таких, немає. Можливо, єдиний — з часом почав ледь чутно хрустіти лівий бік миші, але це, ймовірно, через те, що я кілька разів її впустив, забуваючи, що вона бездротова. Ще один невеликий недолік — він не впливає на функціональність, але дратує мого перфекціоніста: ліва клавіша трохи нижча за праву. У миші за таку ціну такого не хотілося б бачити.

Достоинства:
    Топова апаратна начинка, якісний матеріал корпусу, інтуїтивно зрозуміле ПЗ, чудова автономність, невелика вага як для миші без отворів
    Недостатки:
    Ледь чутний хруст у лівому боці корпусу — з’явився з часом, ймовірно через падіння, невеликий перекіс клавіш — ліва клавіша трохи нижча за праву, цу все суб’єктивне сприйняття недоліків — вони не впливають на функціональність, але можуть зачепити перфекціоніста по типу мене
  • Михаил

Замечательная мышка, рекомендую

Достоинства:
    Вес, пластик, сенсор
    Недостатки:
    Пока особых нет
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудова миша, з 8к донглом з коробки, з надзвичайно легкою конструкцією і чудовим сенсором. Пластик чудовий, але дуже збирає плями, і як на мене в Viper V1 і V2 він був приємнішим на дотик.
    Єдиним недоліком цієї миші є фірмовий софт, без якого вона працює чудово
    Але якщо потрібні якісь "особливі" налаштування - потрібен софт, який відверто кажучи поганий, що Synapse 3, що Synapse 4.
    Ті хто користувався - зрозуміють мене. Особливо коли CS згортається, якщо программа Razer увімкнена під час гри.

Достоинства:
    Легка, Довго тримає заряд, Чудовий сенсор
    Недостатки:
    фірмовий софт від Razer
  • Екатерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Брала на подарунок. Не очікувала, що вона буде дуже легенькою. А так хлопцю подобається.

• Микола К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Geekon. Цвет: Черный

Трохи швидко розряджається а все інше збс

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все подобаєтья, конфіг комп'ютера r7 5800x3d RTX 4070Ti Super не витягує 8000 герц, граю на 2000 в сингл іграх та на 4000 в мультиплеєрні. На 8к бувають великі просадки фпс при повороті камерою.

Достоинства:
    Сенсор, форма
    • Артем

Я так розумію дизлайків наставили ті хто не знає що таке Polling rate і як він впливає на роботу CPU. Upd. зараз в мене проц 9800x3d граю і на 8к буває а так в основному на все тих же 4к. З таким процом вже можна без проблем використовувати мишу на повну.

• Александр А***

У мене deathadder v3 hyperspeed з додатково купленим 8к донглом і я теж в одиночній грі зіштовхнувся з сильними лагами. Але в КС2 ніякої просадки немає.
      Тому це не питання к потужності процесору, а скоріш за все к оптимізації ігор під 4-8к швидкості. Бо я в кс2 грав без єдиного втраченного фпс на р5 5600.
      Більш того, синапс3 дає змогу прив"язати профіль до конкретної гри. Тому, задля економії заряду і уникнення лагів я просто прив"язав 8к частоту тільки для КС2, в інших місцях вона працює на 1к частоті

• Микита С***

больше 1000 гц нужно только в соревновательных играх, и далеко не все игры поддерживают выше 1000 гц по типу кс2 и прочих, от чего фризы во время поворота камерой и плацебо в виде не работающих условных 8к гц. разберитесь в этой теме перед тем как писать комментарий.

• Данило
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Перейшов на цю мишку з endgame gear xm2we, все сподобалось. Хороша комплектація, все в білому кольорі, за що окремий плюс. Софт зручний та інтуїтивно зрозумілий. Можу рекомендувати.

• Святослав Н***

Дуже задоволен товаром , краще ніж Logitech G Pro X Superlight 2

Достоинства:
    Батарея тримає довго
    8к герц
    Форма
    З коробки круті глайди
    Вага
    • Денис

А чому і в чому краще ніж Logitech G Pro X Superlight 2?

• Сергій

накладки, глайди, шнур кращі навіть у v2 pro ніж у superlight 2, а тут глайди навіть кращі ніж у v2 pro

• Стас А***

Такі собі аргументи. В ідеалі зразу купляти скляні глайди і не парити собі голову заводськими

• Андрей А***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Покупал не здесь и тем более версия фейкера, но мышка основа такая же, потому решил поделится отзывом.

Переходил с самого первого вайпера беспроводного, в сравнении новая мышка легче , более сбалансирована и в целом все добротно сделано. Однако думаю о том что форм-фактор у первой и третьей версии одинаковый , видимо нет т.к надо было время свыкнуть чутка.
    Плюсов очень много , но давайте перейдем к минусам.
    По сравнению с первой версии , здесь идет просто кабель type-c и донгл , в первой версии шел юсб приемник и док станция типо заряжаешь мышку и как донгл, мне удобнее второй вариант был, играю на ноуте , иногда в таких не играбельных местах типу кровати , теперь приходится все время провод с собой таскать, также ввиду того что технолоджия идет вперед, можно было бы сделать магнитную зарядку , что бы быстро переходить от донгла к зарядке, но это мелочи.

Достоинства:
    Type-c, долго держит заряд, сбалансированая, легкая,
    Недостатки:
    Мелочи описаны выше
  • Ілля Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже класна мишка і сенсор дуже хороший

Достоинства:
    Матеріал і якість
  • Нікіта Д***

Крутая мышь

Достоинства:
    Одна из немногих мышек крутых крутая
    Недостатки:
    Нету
  • Ростислав
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Всем привет, мышь покупал не здесь, просто решил написать отзыв, брал новую запакованую, мышь постоянно отключается от донгла, в чем может быть проблема? То она неделями работает и все отлично, то за 1 катку в кс отключается по 5 раз на 10 секунд, сегодня я в шкаф с кулачины увалил нормально изза этого, пользуюсь два с половиной месяца, я радовался что не отключалась 3 недели до сегодня, думал прошивку выпустили но нет, все так же плохо, это очень раздражает, мышь за 200$ и такие приколы, как быть? что делать? за все время раз 30-40 точно отключалась в важных моментах игры, будь то кс, или фортнайт.

Достоинства:
    Лучшая мышь которую держал
    Недостатки:
    Отключается переодически от донгла, пропадает сигнал
    • Данил Б***

у вас роутер поддерживает 5гц? если нет то скорее всего из-за того что роутер близко к мыши он перебивает своими 2.4гц сигнал вашей мыши которая также работает на 2.4гц

• Антон
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Поки не купуйте цю мишку, має проблеми з датчиком, під час мікроаімінгу може не рухати приціл, сказали що скоро вийде прошивка, але вже 2 тижні як вона не виходить)по всьому іншому супер, якщо порівнювати з її головним конкурентом, суперлайтом, то матеріали, ціпкість покриття, світчі, бокові кнопки,

Недостатки:
    Прошивка (на даний момент)
    • Леонід

Вийшла прошивка чи ні? Я купив і іноді все добре а іноді починає фрізити, бісить

• Леонід

Так вийшла прошивка, вже пофіксив проблему, мишка літає.
      Ось офіційне посилання - ссылка