Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Сумка для самоката на руль для электросамоката Велосипедный чехол на руль на багажник Съемный водостойкий органайзер электровелосипеда сигвея

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Гарний кейс для дрібниць на самокат.

Достоинства:
    Вміщує баночку охолоджуючого напою і закуску до нього
    • Продавец  ІнтерХом

Андрій, доброго дня! Дуже вдячні за відгук, раді, що вам сподобалось, бажаємо приємного користування:) Гарного дня!

• Ірина Р***

Якісна сумка. Вміщає тільки рефрен , гаманець і навіть бутилку води 0,5

Достоинства:
    Гарно кріпиться, не промокає під дощем
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  ІнтерХом

Ірина, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!

• Ігор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Велика містка і зручна сумка на кермо. То що очікував.

• Продавец  ІнтерХом

Ігор, добрий день! Гарно дякуємо за залишений вами відгук і бажаємо приємного користування) Гарного дня!

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Чудова сумка для електросамоката. Дуже зручна, входить навіть пляшка з водою і багато корисних дрібниць. Дитина задоволена.

• Продавец  ІнтерХом

Вікторія, добридень! Дуже вдячні за гарний відгук і приємно, що сумка приносить користь) Гарного дня!

• Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Соответствует описанию. Пришла вовремя. На самокате выглядит хорошо , вместительно . Впрочем как и внутри!

• Продавец  ІнтерХом

Анастасія, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук, раді, що обрали наш магазин:) Гарного дня!

• Оксана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

На внешний вид - достойно, время покажет)

• Продавец  ІнтерХом

Оксана, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук, раді, що обрали наш магазин:) Гарного дня!

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Сумка просто супер.Прийшла без пошкоджень і дефектів.

• Продавец  ІнтерХом

Ольга, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!

• Марія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Сумка дуже сподобалася, добре зшита, містка, має презентабельний вигляд.

• Продавец  ІнтерХом

Марія, добридень! Дякуємо за теплий відгук. Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою! Користуйтеся із задоволенням! Дякуємо, що обрали наш магазин:)

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Чудова сумка! Містка, добре виглядає.

• Продавец  ІнтерХом

Сергій, вітаємо! Дякуємо вам за покупку та зворотний зв'язок! Ваш відгук дуже важливий для нас і допомагає нам ставати краще). Дякуємо, що обали наш магазин:)

• Владислав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Отличная качественная сумка. Подошла идеально. Спасибо за хороший товар и быструю доставку.

• Продавец  ІнтерХом

Владислав, добридень! Дякуємо вам за теплий відгук. Дуже приємно, коли річ, що придбали у нас, приносить радість. Сподіваємося бачити вас серед наших постійних покупців. Дякуємо, що обрали наш магазин:)

• Сергій П***
    Продавец: ІнтерХом

Замовив 2 сумки 6.07, сьогодні 10.07, досі не відправили товар

• Продавец  ІнтерХом

Сергій, доброго дня! Приносимо вибачення за очікування, зв'язались з вами в особистих повідомленнях. Дякуємо, що обрали наш магазин і бажаємо гарного дня!