- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Гарний кейс для дрібниць на самокат.
- Достоинства:
- Вміщує баночку охолоджуючого напою і закуску до нього
- Продавец ІнтерХом
Андрій, доброго дня! Дуже вдячні за відгук, раді, що вам сподобалось, бажаємо приємного користування:) Гарного дня!
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Якісна сумка. Вміщає тільки рефрен , гаманець і навіть бутилку води 0,5
- Достоинства:
- Гарно кріпиться, не промокає під дощем
- Недостатки:
- Не має
- Продавец ІнтерХом
Ірина, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!
- Ігор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Велика містка і зручна сумка на кермо. То що очікував.
- Продавец ІнтерХом
Ігор, добрий день! Гарно дякуємо за залишений вами відгук і бажаємо приємного користування) Гарного дня!
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Чудова сумка для електросамоката. Дуже зручна, входить навіть пляшка з водою і багато корисних дрібниць. Дитина задоволена.
- Продавец ІнтерХом
Вікторія, добридень! Дуже вдячні за гарний відгук і приємно, що сумка приносить користь) Гарного дня!
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Соответствует описанию. Пришла вовремя. На самокате выглядит хорошо , вместительно . Впрочем как и внутри!
- Продавец ІнтерХом
Анастасія, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук, раді, що обрали наш магазин:) Гарного дня!
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
На внешний вид - достойно, время покажет)
- Продавец ІнтерХом
Оксана, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук, раді, що обрали наш магазин:) Гарного дня!
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Сумка просто супер.Прийшла без пошкоджень і дефектів.
- Продавец ІнтерХом
Ольга, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!
- Марія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Сумка дуже сподобалася, добре зшита, містка, має презентабельний вигляд.
- Продавец ІнтерХом
Марія, добридень! Дякуємо за теплий відгук. Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою! Користуйтеся із задоволенням! Дякуємо, що обрали наш магазин:)
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Чудова сумка! Містка, добре виглядає.
- Продавец ІнтерХом
Сергій, вітаємо! Дякуємо вам за покупку та зворотний зв'язок! Ваш відгук дуже важливий для нас і допомагає нам ставати краще). Дякуємо, що обали наш магазин:)
- Владислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Отличная качественная сумка. Подошла идеально. Спасибо за хороший товар и быструю доставку.
- Продавец ІнтерХом
Владислав, добридень! Дякуємо вам за теплий відгук. Дуже приємно, коли річ, що придбали у нас, приносить радість. Сподіваємося бачити вас серед наших постійних покупців. Дякуємо, що обрали наш магазин:)
- Сергій П***Продавец: ІнтерХом
Замовив 2 сумки 6.07, сьогодні 10.07, досі не відправили товар
- Продавец ІнтерХом
Сергій, доброго дня! Приносимо вибачення за очікування, зв'язались з вами в особистих повідомленнях. Дякуємо, що обрали наш магазин і бажаємо гарного дня!