Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Телевbзор Haier H32K702G

Оценка пользователей 4.75/5
  • Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32"

По такому артиклі нема потрібного пульта.

Недостатки:

ВІтаємо Вас, Олег! Дякуємо за зворотній зв'язок. Рекомендуємо ввести в пошукову стрічку Google "Пульт для телевізора Haier HTR-U29R" та обрати з наданих пропозицій. Бажаємо зробити вдалий вибір.

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32"

Добрий день. А можливо придбати пульт ? А то собака погриз.....

Достоинства:
    Якісний
    Недостатки:

Вітаємо Вас, Олег! Дякуємо за запитання. Так Ви можете придбати пульт до телевізору Haier LED TV 32" H32K702G, ввівши в пошукову стрічку артикул RC802V. Бажаємо вдалого придбання!

• Юрій З***

Тєлік клас

Достоинства:
    Лигкий як і телефон
    Недостатки:
    Поки незнайшов

Вітаємо Вас, Юрію. Дякуємо за відгук. Бажаємо вдалого перегляду.

• Гость
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32"

Пользуюсь телевизором месяц, за свои деньги нравится. Настраивается быстро и легко. Вайфай работает хорошо. Голосовой набор есть. Сам телевизор не такой быстрый, но за такие деньги ничего страшного. Единственный обнаруженный минус: в инструкции написано для крепления в телевизор нужны винты М4х5мм. Но при этом эти винты не подходят. Верхние два отверстия у них резьба находится глубоко и туда вообще нужны длинные винты. Нижние два отверстия неглубокие и туда подошли винты М4х8мм. Вверху вставил более длиннее винты. Вообщем какая-то ошибка в инструкции.

Достоинства:
    Цена, качество, наличие смарт тв
    Недостатки:
    Крепежные отверстия на тв не совпадают с размером винтов, которые описаны в инструкции

Вітаємо Вас! Дякуємо за відгук та рекомендацію. Нам дуже важливий зворотній зв'язок від наших клієнтів.

• Еліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32"

Ребята,заметила,что на пульте не нормально работает джойстик громкости. Есть только два варианта звука. Или без звука или процентов на 20 звук. Громче,тише не делается. Может я чего то не понимаю или нужно менять пульт? Пожалуйста дайте ответ

Достоинства:
    Телик классны
    Недостатки:
    Глючит громкость на пульте

Вітаємо Вас, Еліна. Не поспішайте засмучуватись. Прохання звернутись на пошту [email protected] Ми завжди готові допомогти.

• Еліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32"

Не ожидала,что такая хорошая картинка и удобный пульт! Настроила смарт самостоятельно,без проблем !Доставка быстро!

Достоинства:
    Цена! Доставка! Смарт! Пульт!
    • Людмила Х***

скажіть, будь ласка, на пульті є кнопка голосового управління?

Вітаємо Вас, Еліна! Дякуємо за відгук. Нам дуже важливий зворотній зв'язок. Бажаємо приємного перегляду.

Вітаємо Вас, Людмила. Дякуємо за запитання. Так, на пульті присутня кнопка голосового управління (зверху біла). Щоб дана опція працювала, потрібно з'єднати пульт з телевізором через Bluetooth. Для цього потрібно на відстані 20-30 см від телевізора натиснути одночасно дві кнопки на 5 сек. - знак "телевізора" та стрілки вліво. Бажаємо приємного користування.

• Инна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32"

Телевізор перевершив всі очікування.

Достоинства:
    Дуже задоволені. Картинка чітка яскрава, звук гарний.
    Недостатки:

Вітаємо Вас, Інна! Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування.

• Вадим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32"

Качество изображения супер, андроид система, работает хорошо и без нареканий.

Недостатки:
    Первая загрузка немного долго,а потом все ок!
  • Андрей В***

Получил с браком экрана.
    Второй день розетка не отвечает. Обратите внимание, что связаться с оператором не возможно.

Достоинства:
    Недостатки:
    Есть

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Игор

Без нарікань

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо Вам за придбання продукції . Бажаємо завжди відмінних результатів з технікою нашого бренду!

• Сергей
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32"

Проработал два года, и умер екран.сервіс не нашел.

Недостатки:
    Неудобное меню, нет таймера сна
      Представник бренду

Доброго дня, Сергій! Шкода, що у Вас трапилась подібна ситуація, але, будь ласка, не поспішайте засмучуватись! Ми обов’язково допоможемо у вирішенні проблеми. Прохання звернутися в сервісний центр за обслуговуванням 0 800 21-15-01 та залишити додатково заявку на пошті [email protected].Дякуємо Вам за розуміння!

• Эдуард Г***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32"

Брали не тут, але телевізор супер, картинка чудова,звук прекрасний, якість пластику теж не погана, пульт сподобався в керуванні, все зрозуміло і просто

Достоинства:
    Звук, якість картинки, пульт, чіткі кольори
    Недостатки:
    Не має
      Представник бренду

Добрий день Едуард Гук! Дякуємо Вам за придбання продукції HAIER. Щиро раді, що Ви змогли оцінити переваги даної моделі. Бажаємо приємного користування/

• Андрей К***

Добрый день. Я не могу уменьшить или увеличить звук с пульта... Сразу на ноль звук или громкий становится с пульта...