- Ілона С***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi
Користуюсь цим товаром у звичайному житті і помічаю, що він добре виконує свої функції. Все працює стабільно, без несподіванок, шо для мене важливо. Спочатку дуууже сумнівався, але виявилось, що це зовсім не складно і досить надійно. Раджу, якщо треба простий і практичний варіант.
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi
Ми взяли цей гамак на туристичну прогулянку і тепер точно знаємо що це не просто мотузка з тканини, а справжній відпочинок для розтягнутих ног і напруженої спини. Москітна сітка – рятівниця в лісі. Легко вміщається в рюкзакі та не вагомий, тож ідеально для довгих мандрівок без зайвого багажу. Цей зелений друг став серйозним конкурентом нашим звичайним лавкам та кріслам на природі.
- Ксенія М***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi
Этот гамак оказался именно тем, что нужно для отдыха на свежем воздухе. Легкий, удобный и достаточно прочный, чтобы спокойно расслабиться после прогулки или работы в саду. Сетка действительно хорошо защищает, только крепления могли бы быть чуть проще для установки, но это мелочь по сравнению с комфортом, который он дает. Мы пользуемся с удовольствием и планируем брать его в дальнейшие походы.
- Павел Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi
Гамак міцний і зручний, москітна сітка добре працює.
- Арсеній Д***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi
Прекрасний гамак за свою ціну. Іде в маленькому мішечку хакі який пришитий до самого гамаку (мішечок трохи малий але запхати можна). В комплекті усе що на фото.
Дуги легко гнуться і роблять атмосферу маленького укриття в гамаку.- Достоинства:
- Ціна, та мабуть якість
- Недостатки:
- Відсутність протидощового тенту але цілком справедливо за свій кошт. (І тент такий знайти і купити досить легко просто у своєму місті)
- Продавец DaddyDi
Добрий день, Арсеній.