Топи продажів

Отзывы покупателей о IP-камера TP-Link Tapo C110

Код :  431937470
Оценка пользователей 4.37/5
  • Admin

Придбав дві, встановив дома (бо дитина сама поки школи немає) і ніякого переживання немає. Відкрив, хата не горить - все добре, закрив. Раджу однозначно для вирішення саме таких питань. Деталізація обʼєктів - достатня як на мене

Достоинства:
    Просто налаштовується, гарний функціонал. Додаткового нічого не можу вигадати чого мені в ній не вистачає.
    Недостатки:
    Реально ні до чого придатися з урахуванням ціни якості
  • артем

Шикарное качество для этой цены

Достоинства:
    1. Картинка хорошая как днём так и ночью - смотри фото
    2. Сетевой кабель на 3 метра - легко установить под потолком
    3. Работает по вайфай через приложение для айфон и айпод.
    4. Очень удобное приложение с простым интерфейсом и богатыми настройками.
    5. Стабильная работа - держит сигнал без обрывов
    6. Возможность поставить карту памяти на 256 гБ
    Недостатки:
    1. Я не обнаружил сервиса по облачному хранению видео. Хотел бы чтобы все тревоги писались в облако, а не на локальную карту.

Но вообще да эту цену альтернатив не вижу.
      Представник бренду

Доброго дня. Така можливість присутня у функціоналі Tapo Care. Список сумісних моделей оновлюється, то ж очікуйте, він буде доступний і на Вашій камері.

• Евгений

а как крепили камеру? на стену? в комплекте есть крепеж или самому надо придумывать?

• Андрей

Комплектация

Камера
      Адаптер питания постоянного тока
      Руководство по быстрой настройке
      Монтажные винты
      Монтажная пластина

• Євген Ф***

В цілому дуже хороша камера. Ще й TP-Link пішли з рашки, що круто!

Достоинства:
    ONVIF
    Недостатки:
    Немає доступу до динаміка через IP чи ONVIF
  • Николай Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Купил удлинитель на 10м для блока питания. До роутера 10м в прямой видимости. На карту 256 может писать в 2к две недели . Облачный сервис в помощь - из облака по воздуху копировать на тел можно, с карты нет - только вынимать и копировать. Сигнализация для квартиры ок а вот для большого помещения тихая и только звуковая.

Достоинства:
    Есть минимальный ИИ на человека, на движение, на детский плач ИИ. Повесил на складе в 200квм под потолок - подсветки хватает для 100-150квм. Минимум настроек по сравнению со старшими моделями.
    Недостатки:
    Недоступен облачный сервис если камера офлайн. Нет доступа. Только через камеру.
  • Павел М***

Первые впечатления.По камере-отличное дневное изображение,большой угол обзора(больше чем в imou cue2),цвета в сторону теплого,звук приемлимый.По приложению-хорошее приложение,быстрое соединение с сервером,быстрые пуш уведомления.Правда иногда зависает.Дешевое облако-от98грн.Пользуюсь камерами imou cue2 и ezviz c1c.Ночное изображение у tapo немного хуже,Дневное лучше(3Мп).imou вне конкуренции,а в сравнении с ezvizom я бы выбрал tapo.

Достоинства:
    Качество,хороший функционал.
    Недостатки:
    Нет,почти
  • Иван Ф***

Купляв дві камери с110 та 310.
    Ця камера працює відмінно, без глюків і т.п.
    А 310 с першого дня живе своїм життям, то вайвай, то червоним то помаранчевим індикатор горить. До роутера 3 метра. А вона сама захотіла працює, захотіла пів дня не працює і так кожен день.

• Александр Д***

камера норм . нареканий нет . цена - качество! хотите что то крутое берите еще дороже . Читаю коменты просто ору люди покуют потом думают . Свой софт уже говорит о многом . надо взять еще пару камер выше качества для теста

• Сергій

Ціна / якість
    9 / 10

Достоинства:
    Легко встановлюється, тримає сигнал wifi стабільно. Дуже гарна якість зображення
    Недостатки:
    Немає програмної можливості вимкнути діоди камери, вночі ці красні діоди видно, що як на мене дуже погано, заклеїв їх чорною ізолентою
  • Влад Л***

За її ціну це супер камера, якість більш менш чудова, компактна. Головна функція яка є не у всіх ip камер, це підключення по rtsp, onvif до ajax охорони і щоб записувало на nvr реєстратор.

Достоинства:
    Якість зображення, компактність, працює з ajax
    Недостатки:
    Біла камера, а провід чорний, не у весь інтерʼєр впишеться
  • Юрій Б***

невеличка камера, кріплення на стіну присутнє, широкий кут огляду, є автоматичне перезавантаження раз на добу, можна ввімкнути автозапис на виявлення як руху так і особи. вставив сд картку на 32 гіга, працює норм.

Достоинства:
    ціна\ якість ідеально
    Недостатки:
    статична
  • Юлія Л***

Камера просто відпад!!!!
    Дуже чітко все показує, єдине тепер я знаю що в мене є привид)))
    Монтує що за день відбувалось, гарно чути якщо говориш у мікрофон!!
    Короче купуйте будете задоволені!!!!)
    Буду брати ще)

Достоинства:
    Відео записується,детектор руху, можна спілкуватися через неї,чітке зображення,легка у налагодженні
  • Влад К***

На свою ціну більш ніж круто. Почитав відгуки та став перейматися.
    Прийшло все нульцеве, легко підключив, тепер удалено користуюсь, дякую

Достоинства:
    Ціна, якість, легкість в підключенні
    Недостатки:
    Не виявив
  • Виталий О***

Кароче, классная камера для квартиры. Качество видео и фото отличное, звук пойдет не сильно громко. Датчики движения срабатывают сразу, приложение работает без лагов, уведомление моментальное, доволен.

Достоинства:
    Качество видео и фото
    Недостатки:
    Звук посредственный
  • Никита Д***

Супер!
    Карту памяти можно не покупать облако хорошее.

• Инна

В мене нема з чим порівнювати, але пристрій супер. Якість як за таку цін на висоті, реагує на рух. Знімає нормально в темряві. Рекомендую

Достоинства:
    якість відео, можливість запису, можливість голосових повідомлень
    Недостатки:
    нема
  • Володимир З***

Замовляю не в перше, добре працює, також від юсб

Достоинства:
    в тому, що звук краще ніж у тієї, що крутиться
  • Віталій К***

Дуже швидка доставка!Камера супер.Підключилась без проблем,зрозуміле налаштування через додаток,якісне зображення,гучний динамік,є можливість підключити до камери інших користувачів,дуже задоволений,дякую Rozetka!

• Дарья С***

Перед заказом прочитала положительные отзывы и действительно, камера превзошла ожидания

Достоинства:
    Быстро подключить
    Хорошее качество
    Недостатки:
    Не пишет на накопитель
  • Вадим

Все супер,

• Володимир Л***

На диво непогана камера за таку ціну. Трохи повозився із підключенням - довелося роутер примусово перемкнути на 6 канал, інакше камера чогось не підключалася. Якість зображення така сама як в інших дешевих камер, дитину видно і добре

Достоинства:
    Коректно розпізнає рух і дитячий плач
    Довгий шнур живлення
    Недостатки:
    Складнощі з підключенням до вай фай
  • Олександр М***

Підписався на їхнє хмарне сховище, хочу в інші офіси таку саму купити. Мені цілком підходить

Достоинства:
    Працює як слід, вночі добра картинка, датчик руху +
    Недостатки:
    Не працює без вайфая ;)
    • Віталій

Підкажіть, яка вартість підписки на хмару?
      Адже цікавить зберігання записів якраз у хмарне сховище, SD тільки в якості альтернативи.

• Олександр М***

Віталій, щось близько 95 грн на місяць

Представник бренду

Вітаємо, Базова підписка на хмару Tapo Care на один місяць коштує до 100 грн, вартість може змінюватись від кількості пристроїв підключених через хмару.

• Марків І***

Хороша камера

Достоинства:
    Чітке зображення
  • Ирина Б***

І чому я ії не купила раніше!
    Настільки полегшує життя ця камера)
    Використовую її як відеоняня.Повністю задовольняє.Якість зображення вдень і в ночі)Звук)можна додати ще людей які теж з свого тер зможуть наглядати,якщо встановити додаток!
    Надалі коли не потрібна буде для діток можна буде використовувати як нагляд за будинком чи за парковкою де машина стоїть.

Достоинства:
    Пожежа а не камера
  • Валерий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Добра камера за цю ціну

• Дмитро О***

Працює справно та без нарікань.

Достоинства:
    Обʼємний кут огляду і якість картинки.
  • Віктор К***

Замовив камеру Tp-link Tapo c110 Чудова камера,налаштував швидко.Працює добре,без нарікань,все чудово.

Достоинства:
    Легка і зручна в налаштуваннях і роботі.Все супер!
    Недостатки:
    Невиявив
  • Володимир

Гарна камера, працею без нарікань, легка настройка та керування, працює півтора року кожен день

Достоинства:
    Ціна, якість, легкість користування
  • Олександр Н***

Дуже гарна камера! За пів року використання ні разу не глючила

• Максим
    Продавец: Rozetka

хороша дешева камера, має мікрофон та динамік. можна фактично спілкуватися через камеру. Також можна обирати якість відео як то розширення так і кількість кадрів. Можливо дивитися в ночі та записувати, інфрачервона підсвітка десь до 9 метрів. але як мені здається найкорисніше це функція радіоняні та сигналізації, вона супер працює як датчик руху або шуму, та при встановленні в будинки буде працювати ідеально для контролю від злому та крадіїв або навіть інших несподіваних ситуацій, бо можна розділити звичайний рух та рух саме людини. Я купляв для нагляду за домашніми тваринами і вона чудово для цього підходить. обов'язково оновлюйте програмне забезпечення та встановлюйте там де нормальний вай фай, щоб вона не відключилась від роутеру у найпотрібніший час.

• Андрій

Недорога, функціональна, проста в налаштуванні

• Виктория А***

Камера працює добре. Налаштування швидке.

• Юрій Б***

За ці гроші чудовий варіант

• Сергій

Як на мене то найкращий варіант для приміщень. Простий у використанні додаток.

Достоинства:
    Якість та простота в підключенні, можливість додавати в додаток одразу декілька камер.
  • Наталія Г***

Я задоволена. Все супер!

Недостатки:
    Поки що немає
  • Олег К***

Отличный вариант, работает нормально

• Ігор