Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Набор для уборки щетка и совок с длинной ручкой VMHouse комплект метла + совок универсальная от пыли для дома кухни ванной веник для пола с мягким ворсом серый (0018-0001)

Код :  432077387
Оценка пользователей 3.87/5
  • Сталіна Д***

Дуже класний дуєт.Дякуємо.

• Ірина Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Набір сподобався. Міцні меиалеві ручки, щітка достатньо широка, великий совок. Плюсом для мене стала можливість очищати щітку. Товар відправили швидко.

Достоинства:
    Міцна конструкція
  • Мария Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Не якісна продукція, лопнула насадка на совку, як тільки вставила, дуже хрупке

Достоинства:
    Недостатки:
    Не якісне
    • Продавец  VM HOUSE

Вітаємо, Маріє!

Перепрошуємо, що сталася така ситуація. За описом можливо, що товар мав виробничий брак.
      Для вирішення питання, будь ласка, зв’яжіться з нами у переписці з продавцем, щоб ми могли перевірити деталі та допомогти Вам.

• Шевченко Я***

Прийшов швидко
    Ціна -якість

• Оксана О***

Очікувала кращої якості.

Недостатки:
    Пластик і кріплення досить хлипкі, конструкція не викликає довіри.
    • Продавец  VM HOUSE

Вітаємо, Оксано!

Перепрошуємо за ситуацію, що виникла з товаром. Такий випадок не є типовим, адже конструкція набору передбачає щоденне побутове використання, а кріплення мають забезпечувати стабільну фіксацію під час прибирання. Для вирішення питання, будь ласка, зв’яжіться з нами в особистому кабінеті або за номером телефону.

• Евгений Т***

Набор хороший, собирается легко. Доволен

Достоинства:
    Качественный
  • Валерия И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Очень качественный продукт, была удивлена естли честно . Брала в офис (кабинет) и для офисного ковролина самое оно на случай когда за собой необходимо прибрать до вызова уборщицы.

Благодарю

• Анастасия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Пришел веник совком быстро, собирается легко, никаких нареканий нет,метёт нормально,покупкой довольна

Достоинства:
    Собирается легко
    Недостатки:
    Пока не вижу
  • Анжеліка Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Дякую за оперативність магазину! За свої кошти непогана річ. Для людини високої буде незручно. Занадто короткі ручки. Для мене(165) в самий раз. Вигляд охайний. Пластик не самий тонкий.

Достоинства:
    Колір, дизайн
    Недостатки:
    Довжина ручок
  • Микола М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Гарний набір за свою ціну. Все міцно зроблено, ворс не висипається, совок зручний. Прибирати стало набагато швидше. Дякую!

• Ярослав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Хорошая метла быстро собирается удобная

• Ірина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Занадто низький, всеодно треба замітати з зігнутою спиною.Пройшло менше місяця і ручка віника відпадає посередині , пластик де тримати рукою лопнув і теж завжди відпадає . Якість на 0

Достоинства:
    Колір гарний
    Недостатки:
    Низький занадто
    Неякісний
    Дешевий матеріал

Вітаємо, Ірино!

Перепрошуємо за ситуацію, яка сталася. Розуміємо Ваше розчарування, адже інвентар для прибирання повинен бути зручним у використанні та витримувати щоденне навантаження.

Щодо висоти комплекту, сприйняття комфортної довжини ручки може бути індивідуальним та залежати від зросту користувача. Водночас описані Вами проблеми з фіксацією ручки та тріщиною пластикового елемента після нетривалого використання не є типовими для даної моделі.

Для вирішення питання просимо звернутися до нас в особистий кабінет Rozetka, за номером телефону або у Telegram. Ми обов'язково розглянемо Ваше звернення та допоможемо знайти оптимальне рішення.

• Альона В***

Замовила один набір. Потім ще два. Дуже якісно мете віник. Рекомендую

• Дмитро С***

Все гуд, відправили швидко

Достоинства:
    Виконує своє функції
  • Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Хороший набір, відповідає заявленим характеристикам

Достоинства:
    Легко збирається, зручний у використанні
  • Марія К***

Все супер

• Олександр Б***

За свою ціну добре

Вітаємо, Олександр!

Дякуємо за відгук. Добре, що набір для прибирання залишив позитивне враження та виправдав Ваші очікування за свою вартість.

Завдяки довгим ручкам щітки та совка прибирання стає значно комфортнішим, адже немає потреби постійно нахилятися. Це дозволяє швидко підтримувати чистоту на кухні, у ванній кімнаті, коридорі чи будь-якому іншому приміщенні без зайвого навантаження на спину.

Щітка зі щільним ворсом і косим зрізом добре збирає не лише велике сміття, а й дрібний пил уздовж плінтусів та в кутах. А зубчики на совку допомагають легко очистити щетину від волосся, шерсті чи ниток, не торкаючись сміття руками.

Компактна конструкція дозволяє зручно зберігати набір навіть у невеликому приміщенні, а міцні матеріали розраховані на щоденне використання протягом тривалого часу.

Дякуємо Вам за довіру та раді бачити Вас серед покупців нашого магазину, а також запрошуємо ознайомитися з іншими товарами: ссылка

• Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Найжахливіше що я колись бачила! Як би не складав цю щітку с совком все розвалюється , неможливо прибирати! Товар жахливий

• Ольга Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Голубой

Компактний, зручний у користуванні.

• Игорь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Голубой

Все зібралось швидко, за свої гроші гарний товар.Свої функції виконує

Достоинства:
    Гарна річь
  • Олена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Хватило в користуванні на 1.5роки. Щетка збивається з часом , сам совок надто слабкий.

Недостатки:
    Якість матеріалу
  • Анастасія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Замісти на цей совок щось нереально,він не прилягає до підлоги

• Ярослав Н***

Гарна якість.
    Ціна краща чим в магазинах.
    Швидка відправка.
    Комунікація на висоті.

Достоинства:
    Швидкість, якість .
    Недостатки:
    Немає.
  • Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Голубой

Чего можно ожидать от щетки и совка? Я же не Гарри Поттер, чтобы в этом сильно разбираться. Метет, мусор собирает. Делается это не руками - спасибо!

• Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Голубой

В целом, обычный веник с обычным совком. Но нужно понимать, что трубки вкручиваются друг в друга ,а я пытался их вставить и защелкнуть. Из-за тонкого металла, можно повредить конструкцию.

Достоинства:
    Удобно
    Недостатки:
    Пока не обнаружил
  • Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Голубой

Качество отвратительное,не советую покупать савок не удобний,железо на держателем очень тонкое,конструкція не держится.

Достоинства:
    Недостатки:
    Хліпкая конструкция
  • Вікторія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Голубой

Дуже зручно прибирати й компактно зберігати такий набір. Залишилась задоволеною цим придбанням.

• Ірина

Замовленням задоволена. Дякую

Достоинства:
    Не важка
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Голубой

Металева трубка ручок скручується з двох половинок і не виглядає надійною, також на пластмасових частинах не дуже гарна обробка краю - є подряпини. Не рекомендую

Недостатки:
    Якість, недостатня висота ручок
    • Продавец  VM HOUSE

Шановна Вікторіє,

Прикро, що набір не виправдав Ваших очікувань. Ми розуміємо, що зручність довжини ручки — питання індивідуальне, адже кожен користувач має свої уподобання.

Більшість наших покупців залишаються задоволені покупкою та відзначають ефективність прибирання, адже м’який ворс добре збирає пил, волосся та шерсть тварин, а зубці на совку допомагають очистити щітку після використання. Ручка дійсно складається з двох частин — це зроблено для зручності транспортування та компактного зберігання. Якщо при складанні дотримуватись інструкції, вона фіксується надійно та зручно в роботі!

Подряпини, імовірно, вони могли з’явитись під час транспортування. Це лише косметичний момент, який не впливає на функціональність виробу. Нагадуємо, що Ви завжди маєте можливість оглянути товар при отриманні, та якщо він не відповідає Вашим очікуванням — відмовитись без жодних зобов’язань.

Якщо Ви у пошуках альтернативи, радимо звернути увагу на інший комплект з нашого асортименту: ссылка

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Брали для школи,поки все нормально)
    Гарна щітка, та об'ємниц совок

• Александра Ш***

Все добре

• Анна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Доставили вчасно. Товар відповідає опису. Набір зручний у користуванні, легкий.

Достоинства:
    Зручна ручка (за довжиною та формою). Функціональна гребінка. Приємний колір. Мітла мете гарно.
    Недостатки:
    Поки не виявили.
  • Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Хороший, широкий совок. Щетина средней жесткости, хорошо собирает волосы и шерсть животных. Подходит для комнат и кухни

• Лана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Жахливий віник. Постійно відвалюються частини, як би ти їх не прирівплював. -10/10. Не рекомендую !!!

Достоинства:
    Дешево
    Недостатки:
    Жахливо у використанні
    • Продавец  VM HOUSE

Шановна Лано,

Щиро перепрошуємо, даний випадок є поодиноким.

Даний комплект має збірну конструкцію: всі елементи з’єднуються між собою за допомогою різьби, тому дуже важливо щільно їх закрутити під час складання. При правильному з’єднанні віник надійно тримається та розрахований на щоденне використання!

Ми впевнені, що після коректної фіксації він стане для Вас зручним та довговічним помічником у прибиранні!

Також зверніть увагу на інший комплект, який може Вас зацікавити: ссылка

• Лукьянова И***

Зручно, легко в користуваннi