- Євген М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Лампа справна, рекомендую
- Alex Y***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Собственно, заказывал я ее уже достаточно давно. На деле проработала месяца два, правда толку с нее было... как с обычной лампы. Комарам на нее чихать, игнорировали полностью. Пару раз ночные мотыльки сгорели. На этом мой опыт пользования этим продуктом закончился.
- Недостатки:
- Не работает против комаров. Быстро сломалась (хотя там может лампочки просто заменить).
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок.
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Лампа працює. Все непогано
- Іраклий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Апарат працює і зачищає закриту кімнату від навали комахів за лічені години.
- Достоинства:
- За декілька годин прочистив нам кухню від задравших мух та прочої нечісті
- Недостатки:
- Не працює проти дрозофіл. Перевірено. Їм воно до лампочки
- Продавец StarLight
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
потенційно шахрайські дії по збуту товарів, що не відповідають заявленій інформації, до того ж ще й "обробляє Розетка"
додаю фото придбаного товару та скрін реального Лемансо з просторів мережі
окремо для Розетки - ви хоч якось перевіряєте, що ви "обробляєте" на своєму маркетплейсі, чи просто пофіг?..- Достоинства:
- рандомну тестову комаху зафігарило зі звуком електрошокера
- Недостатки:
- обман по виробнику - це ніяке не Lemanso, а щось подібне з кричущою назвою
- Продавец StarLight
Доброго дня, Дмитре. Дякуємо за зворотній зв'язок. Вірогідніше за все на складі стався пересорт товару, у зв'язку із чим до Вас надійшла інша модель. Інформація буде перевірена та за результатом перевірки з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер. Будь ласка, очікуйте.
- Продавец StarLight
Питання було вирішено шляхом повернення товару за наш рахунок із подальшим поверненням грошей за замовлення у повному обсязі. Ми ще раз приносимо вибачення за незручності та дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Прилад сподобався. Як на мене більше підходить для застосування ззовні, але для квартири також може підійти. Мухи летять добре, комарів в основному "гіпнотизує" - вони просто сиділи біля нього. Але основну свою ціль виконала - укусів не було
- Достоинства:
- Комахи цікавляться ним і залітають
- Недостатки:
- Більш ефективно для застосування на ззовні
- Продавец StarLight
- Дорошенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Работает. Моль ловит
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Абсолютно бесполезная штука
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок.
- Дмитро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Добре працює
- Ходорич М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Класна лампа! бере навіть великих мух
За неділю роботи її назбиралась ціле кладбище- Продавец StarLight
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Свою функцію виконує
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже прикольна лампа, справді працює. Ставили і на відкритій терасі і в кімнаті. На терасі - комахи значно менше заважають, в кімнаті з повністю відкритим навстіж вікном, жодного укусу за ніч. Єдиний невеликий дискомфорт - коли в лампу залітає щось крупніше, то може бути досить гучний раптовий тріск. Але зважаючи, що жодної хімії і справді працює проти комах, то це взагалі дрібниці.
Продавець відправив все дуже швидко, сервіс чудовий.- Продавец StarLight
- Іван В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все працює, дійсно виручає, легко чистити, і комахи реально прикольно лопаються
- ЯрославаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Задоволена, зі своєю задачею справляється. Дякую за оперативну роботу
- Євгеній П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Добра річ, але деякі види комах і мух, стійкі до цього апарату, нажаль
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
висить на вулиці у бесідці.. комахи поряд відсутні
- Достоинства:
- комахи дохлі
- Недостатки:
- іноді комахи взриваються)))
- Продавец StarLight
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Працює. Комари дійсно гинуть. Використовували пару разів на дачі
- Едуард У***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Купили лампу. На перший погляд, якісно зроблена, працює. Перевіряти її у дії будемо влітку.
- Продавец StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний сервіс та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Надія К***Продавец: StarLight
Комаха або муха може залетіти в середину по лазити по лампі. І можливо лише тоді єї пристрелить. Мої очікування були що лише комаха наблизиться до решітки і воно пристрелить Але нажаль ні.
- Недостатки:
- Виконує роль простої клейкої ленти.
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!