- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Serom
Дружина каже працює але десь на 4-рочку
- Достоинства:
- Задоволена дружина
- Недостатки:
- Не виправляє недоліки характеру користувача )
- Вася П***Отзыв от покупателя. Продавец: Serom
честно, думал что очередной коуп, но так про него рассказывали, что решил взять! Итак два месяца спустя наловил столько комплиментов что аж захотел оставить отзыв
- Достоинства:
- На мне сработал 100%
- Недостатки:
- ресницы лезут в глаза
- Наталия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Serom
Дуже швидко сформували замовлення та відправили. мені здається що мої вії за 2 рази вже виросли.
- Достоинства:
- швидко.
- Карина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Serom
Купила цей засіб за порадою свого майстра з вій , нанесла його в вечорі а в ночу зі мною сталась панічна атака від того что не могла дихати , на ранок прокинулась і побачила свої червоні очі , почалась алергія, очі печуть и погано бачу як пилина , як бути тепер ? Засіб не дешевий
- Достоинства:
- Не має
- Недостатки:
- Алергія , червоні очі
- Анастасія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Serom
Супер засіб для росту вій. Але треба використовувати регулярно,тоді буде результат. На бровах він не працює.
- Достоинства:
- Гарний засіб, дієвий
- Недостатки:
- невеликий об'єм
- Ірина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Serom
Все добре,хотіла ще б замовити
- Світлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Serom
Дякую. Все добре. Беру вперше. Завжди користувалась Міноксом для вій, але шукала щось дієве дешевше. Буду пробувати
- Достоинства:
- Швидка відправка, безкоштовна доставка в поштомат НП. Свіжий продукт, до 04.27р. Є щіточка для нанесення
- Недостатки:
- Клієнти писали про подарунки до замовлення- ні.)
- ткач в***Отзыв от покупателя. Продавец: Serom
Користуюся неврперше, ефект хороший. А продавець настільки приємний, шо я аж завалила поклав прекрасний подарунок дякую вам)
- Ветта Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Serom
Я уже год пользуюсь очень довольна результатом,ресницы реально растут очень быстро,буду заказывать и заказывать)))
- Достоинства:
- Качество,рост,красота,
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Serom
Не подделка. Ресницы хорошо отрасли, результат виден через 3-4 недели
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Serom
Підробка!!!!
- Продавец Serom
Брехня!!! Що це за відгук? Якщо ви виявили ознаки підробки, то напишіть для всіх інших, як саме ви це виявили. Якщо вам не підійшло, то так і напишіть. Це нормально, якщо щось комусь не підходить. Але не треба писати на оригінальний засіб, що це підробка. Для продажу на Розетці, ми їм надіслали повний пакет документів на цей засіб - інвойс від дистрибьютора Sun Pharma в Індії, фото заводського пакування (по 30 од.), документи від логістичної компанії про доставку з Індії в Україну і підтвердження спалати мита на Українській митниці за товар. Ми прикладаємо багато зусиль щоб привезти оригінальний продукт з Індії.
- Яна Р***
Ви можете відповісти , сого ви зробили такий висновок ?
- Лариса О***
Очень хорошее средство, пользуюсь не первый год, очень нравится. Купила для дочери эффект поразительный, все работает. Момент обновления ресниц можно пережить, но длинна и густота всегда удовлетворяет.
Благодарю продавца
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Serom
Все супер
- ВладленаОтзыв от покупателя. Продавец: Serom
Користуюсь місяць. Все супер!
- Ия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Serom
С Careprost уже давно знакома,хорошее ср-во для укрепления и роста ресниц/бровей.
Есть некоторые побочки,это необходимо учитывать перед использованием.- Достоинства:
- Продавец очень внимательный,это приятно.
- Недостатки:
- Пока не нашла
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Serom
Найкращий засіб для росту вій!!!
- Достоинства:
- Швидко
- Віка Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Serom
Все як у опису, термін придатності до 11.25року. У подарунок були дві кісточки. Користуюсь давно і часто цим засобом. Вії міцніші і довші. Для мене це єдиний засіб ,після якого є результат.
- Людмила П***
Після відкриття, скільки можна користуватись їм? Який термін дії після відкриття?
- Регелюк А***Отзыв от покупателя. Продавец: Keri Beri. Объем: 3 мл
Дякую продавцю! Навіть в умовах, що в них був вихідний, зі мною швидко зв'язались, швидко відправили... Придбала за рекомендацією, для того, щоб укріпити власні вії. Подивимось на скільки буде ефективно, враховуючи, що я нарощую вії, бо помітила, що власні стали тонкими та втратили природній колір...((
- Достоинства:
- отримала дуже швидко. дякую продавцю. додали ще й три штучки аплікаторів для нанесення...)) приємно за такий бонус...))) ДЯКУЮ!
- Недостатки:
- в самому виробі не знайшла... погано, що при замовленні була відсутня можливість доставки на магазин Розетка, хоча в умовах товару присутня...(
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Keri Beri. Объем: 3 мл
Вії ростуть дуже швидко!
Дякую - Янина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Keri Beri. Объем: 3 мл
Я залежна від каре прост) обожнюю свої вії
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Почервоніння очей поки користуєшся
- Наталья Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Keri Beri. Объем: 3 мл
Получила посылку, все особенности упаковки соответствуют оригиналу, документы имеются. Осталось дождаться, как всегда супер эффекта. Спасибо продавцу!
- Достоинства:
- Оригинал