Отзывы покупателей о Careprost, средство для роста ресниц и бровей 3мл | Карепрост | Кисточка-апликатор в комлекте

Оценка пользователей 4.55/5
  • Отзывы про товар продавца Serom
  • Роман Р***

Дружина каже працює але десь на 4-рочку

Достоинства:
    Задоволена дружина
    Недостатки:
    Не виправляє недоліки характеру користувача )
  • Вася П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Serom

честно, думал что очередной коуп, но так про него рассказывали, что решил взять! Итак два месяца спустя наловил столько комплиментов что аж захотел оставить отзыв

Достоинства:
    На мне сработал 100%
    Недостатки:
    ресницы лезут в глаза
  • Наталия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Serom

Дуже швидко сформували замовлення та відправили. мені здається що мої вії за 2 рази вже виросли.

Достоинства:
    швидко.
  • Карина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Serom

Купила цей засіб за порадою свого майстра з вій , нанесла його в вечорі а в ночу зі мною сталась панічна атака від того что не могла дихати , на ранок прокинулась і побачила свої червоні очі , почалась алергія, очі печуть и погано бачу як пилина , як бути тепер ? Засіб не дешевий

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Алергія , червоні очі
  • Анастасія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Serom

Супер засіб для росту вій. Але треба використовувати регулярно,тоді буде результат. На бровах він не працює.

Достоинства:
    Гарний засіб, дієвий
    Недостатки:
    невеликий об'єм
  • Ірина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Serom

Все добре,хотіла ще б замовити

• Світлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Serom

Дякую. Все добре. Беру вперше. Завжди користувалась Міноксом для вій, але шукала щось дієве дешевше. Буду пробувати

Достоинства:
    Швидка відправка, безкоштовна доставка в поштомат НП. Свіжий продукт, до 04.27р. Є щіточка для нанесення
    Недостатки:
    Клієнти писали про подарунки до замовлення- ні.)
  • ткач в***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Serom

Користуюся неврперше, ефект хороший. А продавець настільки приємний, шо я аж завалила поклав прекрасний подарунок дякую вам)

• Ветта Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Serom

Я уже год пользуюсь очень довольна результатом,ресницы реально растут очень быстро,буду заказывать и заказывать)))

Достоинства:
    Качество,рост,красота,
  • Ольга Ч***

Не подделка. Ресницы хорошо отрасли, результат виден через 3-4 недели

• Олена Г***

Підробка!!!!

• Продавец  Serom

Брехня!!! Що це за відгук? Якщо ви виявили ознаки підробки, то напишіть для всіх інших, як саме ви це виявили. Якщо вам не підійшло, то так і напишіть. Це нормально, якщо щось комусь не підходить. Але не треба писати на оригінальний засіб, що це підробка. Для продажу на Розетці, ми їм надіслали повний пакет документів на цей засіб - інвойс від дистрибьютора Sun Pharma в Індії, фото заводського пакування (по 30 од.), документи від логістичної компанії про доставку з Індії в Україну і підтвердження спалати мита на Українській митниці за товар. Ми прикладаємо багато зусиль щоб привезти оригінальний продукт з Індії.

• Яна Р***

Ви можете відповісти , сого ви зробили такий висновок ?

• Лариса О***

Очень хорошее средство, пользуюсь не первый год, очень нравится. Купила для дочери эффект поразительный, все работает. Момент обновления ресниц можно пережить, но длинна и густота всегда удовлетворяет.
      Благодарю продавца

• Оксана К***

Все супер

• Владлена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Serom

Користуюсь місяць. Все супер!

• Ия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Serom

С Careprost уже давно знакома,хорошее ср-во для укрепления и роста ресниц/бровей.
    Есть некоторые побочки,это необходимо учитывать перед использованием.

Достоинства:
    Продавец очень внимательный,это приятно.
    Недостатки:
    Пока не нашла
  • Юлія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Serom

Найкращий засіб для росту вій!!!

Достоинства:
    Швидко
  • Віка Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Serom

Все як у опису, термін придатності до 11.25року. У подарунок були дві кісточки. Користуюсь давно і часто цим засобом. Вії міцніші і довші. Для мене це єдиний засіб ,після якого є результат.

• Людмила П***

Після відкриття, скільки можна користуватись їм? Який термін дії після відкриття?

• Регелюк А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Keri Beri. Объем: 3 мл

Дякую продавцю! Навіть в умовах, що в них був вихідний, зі мною швидко зв'язались, швидко відправили... Придбала за рекомендацією, для того, щоб укріпити власні вії. Подивимось на скільки буде ефективно, враховуючи, що я нарощую вії, бо помітила, що власні стали тонкими та втратили природній колір...((

Достоинства:
    отримала дуже швидко. дякую продавцю. додали ще й три штучки аплікаторів для нанесення...)) приємно за такий бонус...))) ДЯКУЮ!
    Недостатки:
    в самому виробі не знайшла... погано, що при замовленні була відсутня можливість доставки на магазин Розетка, хоча в умовах товару присутня...(
  • Катерина П***

Вії ростуть дуже швидко!
    Дякую

• Янина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Keri Beri. Объем: 3 мл

Я залежна від каре прост) обожнюю свої вії

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Почервоніння очей поки користуєшся
  • Наталья Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Keri Beri. Объем: 3 мл

Получила посылку, все особенности упаковки соответствуют оригиналу, документы имеются. Осталось дождаться, как всегда супер эффекта. Спасибо продавцу!

Достоинства:
    Оригинал