Отзывы покупателей о Корсет утягивающий 360 Abdomen Пояс для коррекции талии с ребрами жесткости Черный (XL)
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Размер: L. Цвет: Черный
Корсетом не назвать, пояс с тонкой проволокой, это не ребра жёсткости, жутко маломерный!
- Недостатки:
- Маломерный
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Размер: S. Цвет: Черный
Замовляла такий корсет 12.02.25
Зовсім не сподобався розмір не підійшов а коли написали продавцю він сказав що ну ми вас попереджали що корсет маломірить та нічого з цим зробити не зможем
Матеріал на 2-й день почав рватися і робити на корсеті дирки
Дуже жахливо поступили
Ні грошей не корсетом дякую!- Достоинства:
- -0/10
- Недостатки:
- 10000000/10
- РинаОтзыв от покупателя. Продавец: Окай. Размер: S. Цвет: Черный
Корсет порвался сразу же после надевание
- Достоинства:
- Недостатки:
- Порвался
- Кіра Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Размер: S. Цвет: Черный
Мені подобається, чекала 3 дні
- Достоинства:
- Не сильно важко затягувати якщо розтягнути його
- Недостатки:
- Якщо сісти в цьому корсеті то він знизу підскакує трохи вверх, а зверху опускається донизу і тоді зверху вилазить трошки живіт
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Размер: 2XL. Цвет: Черный
Розмірна сітка в описі товару не співпадає з реальністю
- Алина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Размер: M. Цвет: Черный
На талію 70 прислали розмір хл який навіть не сходиться.Не вистачає добрячих 10-15см
Зробіть реальні заміри корсетів!Гроші на вітер- Достоинства:
- Недостатки:
- Малий,навіть не сходиться
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Размер: M. Цвет: Черный
Отже,замовила я цей корсет. Служба підтримки після замовлення мені передзвони у точними об'єм моєї таліі,щоб правильно підібрати розмір,чому я дуже зраділа. Після уточнення данних товар прислали через 5 днів!Забравши товар додому,поміряла корсет на мої 68 см,вони прислали корсет у 54см ,який я навіть не змогла застібнути на собі,хоча б на 1 гачечок!бо був замалий. Звязавшись з службой підтримки, вони запропонували замінити на більший,але пересилка за мій рахунок.Я зводилась. Товар вони мені замінили на такий самий з такими ж параметрами як і в минулий раз в 54 см.(який на мене був малий).який сенс був у цій заміні,мені не відомо.Врешті решт я планула на все! На свято пішла в іншій сукні, бо не мала корсету свого розміру,настрій попсували.!!!@
- Недостатки:
- Не відповідає дійсності опис
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Размер: L. Цвет: Черный
Абсолютно не відповідає розміру, відчуття, що на мою талію не вистачає ще сантиметрів 15, ребра жорсткості вилітають з корсету при першій же розпаковці.
- Недостатки:
- Не відповідність розміру, якість
- віраОтзыв от покупателя. Продавец: Окай. Размер: S. Цвет: Черный
супер товар! прийшло швидко, все класно
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Размер: S. Цвет: Черный
Хороший корсет, если будете заказывать то берите на размер больше ибо маломерит
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Размер: XL. Цвет: Черный
Мало того що товар не того розміру прийшов. Так домовились з продавцем за повернення товару,а вона мені кошти поверне. То я товар повернула,а кошти ніхто не повернув Не раджу!!!
- Продавец Окай
Доброго дня. Ваше повернення було отримано нами ВЧОРА (28.08 в 16:49) ми перевіремо товар, та повернемо вам гроші, очікуйте будь ласка ця процедура займає до 7 днів. Гарного вам дня
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Размер: XL. Цвет: Черный
Взагалі не той розмір,який замовляла
- Мария Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Размер: S. Цвет: Черный
МАЛОМЕРИТ!