Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Корсет утягивающий 360 Abdomen Пояс для коррекции талии с ребрами жесткости Черный (XL)

Код :  432198059
Оценка пользователей 2.3/5
  • Татьяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Размер: L. Цвет: Черный

Корсетом не назвать, пояс с тонкой проволокой, это не ребра жёсткости, жутко маломерный!

Недостатки:
    Маломерный
  • Оксана Г***

Замовляла такий корсет 12.02.25
    Зовсім не сподобався розмір не підійшов а коли написали продавцю він сказав що ну ми вас попереджали що корсет маломірить та нічого з цим зробити не зможем
    Матеріал на 2-й день почав рватися і робити на корсеті дирки
    Дуже жахливо поступили
    Ні грошей не корсетом дякую!

Достоинства:
    -0/10
    Недостатки:
    10000000/10
  • Рина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Размер: S. Цвет: Черный

Корсет порвался сразу же после надевание

Достоинства:
    Недостатки:
    Порвался
  • Кіра Ф***

Мені подобається, чекала 3 дні

Достоинства:
    Не сильно важко затягувати якщо розтягнути його
    Недостатки:
    Якщо сісти в цьому корсеті то він знизу підскакує трохи вверх, а зверху опускається донизу і тоді зверху вилазить трошки живіт
  • Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Размер: 2XL. Цвет: Черный

Розмірна сітка в описі товару не співпадає з реальністю

• Алина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Размер: M. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

На талію 70 прислали розмір хл який навіть не сходиться.Не вистачає добрячих 10-15см
    Зробіть реальні заміри корсетів!Гроші на вітер

Достоинства:
    Недостатки:
    Малий,навіть не сходиться
    • Соответствие размерной сетке

• Юлія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Размер: M. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Отже,замовила я цей корсет. Служба підтримки після замовлення мені передзвони у точними об'єм моєї таліі,щоб правильно підібрати розмір,чому я дуже зраділа. Після уточнення данних товар прислали через 5 днів!Забравши товар додому,поміряла корсет на мої 68 см,вони прислали корсет у 54см ,який я навіть не змогла застібнути на собі,хоча б на 1 гачечок!бо був замалий. Звязавшись з службой підтримки, вони запропонували замінити на більший,але пересилка за мій рахунок.Я зводилась. Товар вони мені замінили на такий самий з такими ж параметрами як і в минулий раз в 54 см.(який на мене був малий).який сенс був у цій заміні,мені не відомо.Врешті решт я планула на все! На свято пішла в іншій сукні, бо не мала корсету свого розміру,настрій попсували.!!!@

Недостатки:
    Не відповідає дійсності опис
    • Соответствие размерной сетке

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Размер: L. Цвет: Черный

Абсолютно не відповідає розміру, відчуття, що на мою талію не вистачає ще сантиметрів 15, ребра жорсткості вилітають з корсету при першій же розпаковці.

Недостатки:
    Не відповідність розміру, якість
  • віра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Размер: S. Цвет: Черный

супер товар! прийшло швидко, все класно

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Размер: S. Цвет: Черный

Хороший корсет, если будете заказывать то берите на размер больше ибо маломерит

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Размер: XL. Цвет: Черный

Мало того що товар не того розміру прийшов. Так домовились з продавцем за повернення товару,а вона мені кошти поверне. То я товар повернула,а кошти ніхто не повернув Не раджу!!!

• Продавец  Окай

Доброго дня. Ваше повернення було отримано нами ВЧОРА (28.08 в 16:49) ми перевіремо товар, та повернемо вам гроші, очікуйте будь ласка ця процедура займає до 7 днів. Гарного вам дня

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Размер: XL. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Взагалі не той розмір,який замовляла

• Соответствие размерной сетке

• Мария Б***

МАЛОМЕРИТ!