Отзывы покупателей о Ключница DecorWood из дерева 27,5х20х10,5 см Черная
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Таємничий Вибір
Все как на картинке
- Достоинства:
- Отличное качество
- Продавец Таємничий Вибір
Дякуємо за покупку )
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Таємничий Вибір
привезли ніби хтось в себе дома зняв на фото видно що це не нова а б/у не раджу щось замовляти у данного продавця !
- Недостатки:
- Бу.
- Продавец Таємничий Вибір
Вітаю
Точка видачі доставляє протягом 3-5 днів ,ми не є перевізником ,вона нова!
То що задня стінка вам не сподобалось котра білого кольору ,де нічого не видно коли вона закріплюються тут вже допомогти не зможемо ,можете відмовитись від товару або зробити поверненя
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Таємничий Вибір
Виглядає супер
- Гребеник С***Отзыв от покупателя. Продавец: Таємничий Вибір
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Таємничий Вибір
Забрала сьогодні ключницю. По розмірах як і на фото, колір теж
- Достоинства:
- Ціна і функціонування. Якщо не прямо красу , а для функціонування- це те що треба.
- Недостатки:
- Трішки не акуратно, десь біле, дцсь клей. З зворотньої сторони не пофарбовано і нічим не заклеєно. Головне що з лицьової сторони нормально
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Таємничий Вибір
Стильно виглядає, пофарбована якісно,запаху не було.Хвилювалась що крючки будуть слабенькі але ні,все надійно, витримують багато зв'язок ключів
- Достоинства:
- Стильний дизайн, надійні крючки
- Путієнко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Таємничий Вибір
На свої гроші якість нормальна)
- Артем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Таємничий Вибір
Все підійшло
- Павлий Н***Продавец: Таємничий Вибір
- Достоинства:
- Функционально
- Недостатки:
- Вернула.Такое впечатление, что делали дети младших классов на уроках труда из подручных материалов. А деньги вернули только через 2.5 месяца
- Продавец Таємничий Вибір
Добрий день ,можливий мажте фото ?товар завжди можна оглянути на пошті ,різні бувають ситуації ,ти робили заявку на поверненя коштів через кабінет розетки ?
2,5 не можливо ,навіть якщо вам товар не сподобався кошти повертається по запросу в той самий день ,якщо 2,5 місяця це можливо проблеми з банком