Отзывы покупателей о Кресло игровое Anda Seat Phantom 3 Size L White (AD18Y-06-W-PV)
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым
Пользуюсь креслом уже несколько месяцев, все нравится, но лучшее что есть в этом кресле это подушка для спины( ее кстати можно докупить отдельно если у вас другая модель или даже другое кресло)
вначале немного были сомнения как же так, подушка для спины никак не крепится, а значит она будет сползать, падать И так далее, но нет, она действительно поддерживает позвоночник и с ней реально комфортно сидеть
Само же кресло тоже нравится, вся строчка без никаких неровных или выпирающих ниточек, нравится кожа на ощупь , кресло не массивное, никаких особо раздражающих звуков типа хруста подлокотников или спинки - не слышно, возможно только слабенький минус- подлокотники нельзя выгибать в разные стороны, но на практике это оказалось несущественно и незаметно так что прям минусом уже не считаю)
удобно моется, рассматривалась еще тканевая модель, но если вы немного хрюшка и часто что-то проливаете ( как я ;( )то однозначно советую выбрать именно эту модель- Достоинства:
- невероятно удобная подушка для спина
- Недостатки:
- не обнаружено
- VetОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ездил по мебельным магазинам, сидел в "геймерских креслах" за 4-9к грн, они все люфтили и скрипели уже в магазине.
По сравнению с ними это кресло небо и земля. Комплект пришел полный, без поврежденных деталей. Собирать 10-15 минут.
С ростом 174, и весом 77кг размер L идеально подошел. Хотелось бы опускать немного ниже подушку для головы, но форма спинки это не позволяет, врятли это недостаток.- Достоинства:
- На вид - дорого багато, тактильно - приятное.
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
Представник постачальникаДобрий день! Вдячні вам за відгук. Ви робите нас кращими! Користуйтесь із задоволенням. З повагою, Anda Seat!
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Здравствуйте!
Получила кресло, оно просто прекрасное, цвет шикарный. Собирается достаточно просто, многие соединения магнитные и детали сами становятся на свои места. Болты реально нужно вкручивать по инструкции, чтобы все они правильно вкрутились и не было перекосов.
Подушка под спину очень удобная, подушка под голову была немного твёрдая, но с неё можно вытащить лишний наполнитель.
Приятный на ощупь материал, аккуратные швы. Регулируется угол наклона спинки, высота кресла, высота и ширина до подлокотников.
Мой рост 1.6м - сидеть удобно.
У меня только один вопрос, можно ли как-то изменить угол наклона сидения? Потому что сейчас у меня колени выше таза и для меня это не очень удобно. - Родион А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым
Красивое и удоьное кресло ,идеально подошло под рост 183 и вес 106
- Достоинства:
- Качественные материалы
Мягкая и приятная подушка под поястницу
Удобное и просторное сиденье ,подойдет крупному человеку - Недостатки:
- Подушка под голову жестковата
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым
Не зміг стримати емоцій, почав сміятись в слух (коли вперше присів).
Після старого крісла Cougar Armor One Black, це відмінність галактичних масштабів. Навіть не буду намагатись описувати різницю.
Збірка по інструкції дуже проста і зрозуміла, впорається жінка та підліток.
Тут можна довго та багато говорити про якість та переваги, але краще самому спробувати. І беріть до уваги що це саме бюджетне крісло у Anda Seat.
Повністю вартує своїх грошей.
Дякую Anda Seat , тепер я ваш фанат!- Достоинства:
- Це любов з першої спроби.
- Недостатки:
- Не помітив.
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що крісло Anda Seat Phantom 3 Size L відповідає вашим очікуванням. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні нашим товаром.
- ВладимирПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Первые впечатления, упаковано по- богатому, всё подошло идеально, даже 2 болта осталось:)Бугая 130 килограмм, 178 роста держит без скрипов.Ручки кто сильно много кушает можно сделать ещё шире(внизу ослабьте 4 бота растяните в стороны и затяните болты).Посадка очень удобная, где металл, везде металл, не силумин.Кресло очень тяжёлое, если Вы 1 будет очень неудобно нести в машину, я заказал с доставкой в квартиру.Доставка мега реактивная, обещали с 11 до 20, привезли и занесли в 9-40:)
- Достоинства:
- Упаковка на 5
Комплектация с запасом, никаких доп инструментов ненужно, 6 гранник в комплекте.
Качество материалов 5 , всё мягко и комфортно, не воняет.
Адекватная цена
Есть инструкция по сборке - Недостатки:
- Пока не нашёл
Представник постачальникаДобрий день, Володимир! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Євген О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым
Кріслом задоволений, сидіти дуже зручно. Подушка під поперек просто супер, чого я не можу сказати про подушку під голову (без неї врази комфортніше). Запаковано було дуже добре та охайно. Збирається крісло швидко без всяких проблем.
- Достоинства:
- Подушка під поперек топ, крісло м'яке, комфортно сидіти, а якщо положити спинку та включити режим качання то і полежати можна. Підлокітники, як антистрес постійно їх жмакаю.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже комфортне крісло.
Куплялося підлітку 175см для ігр та навчання.
Добре підтримує спину, зручні положення спінки.
Якісні деталі, легка збірка і зрозуміла пошагова інструкція з малюнками.
Кріслом дуже задоволені- Достоинства:
- Зручне, красиве, якісні матеріали, легка збірка
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Марина! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що ви відчули комфорт при сидінні на кріслі Anda Seat Phantom 3 Size L Black. Ми дуже раді, що якість збірки та матеріалів крісла відповідає вашим очікуванням. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Дуже зручне крісло, якісне та надійне)) довго обирала між цією та дорожчою моделлю anda seat, і ні крапельки не пожалкувала, що купила цю ))
І зібрала його я сама дуже швидко і легко)- Достоинства:
- Працюю цілий день за ноутбуком, для спини це крісло величезний подарунок
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось крісло Anda Seat Phantom 3 Size L White. Чудово, що якість крісла відповідає вашим очікуванням. Користуйтесь з задоволенням.
- СвятославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым
Топовое кресло за свои деньги
- Достоинства:
- Удобство
- Недостатки:
- Не выявил
- МихайлоПродавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым
Реуомендую
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
- Не знайшов
- Рома В***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым
Крісло дуже зручне, зроблене з хороших матеріалів, гарно виглядає. Ціна-якість.
- Достоинства:
- Зручне!
- Недостатки:
- Не виявив!
- Валерий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым
Пока креслом доволен, быстро и легко собрал, довольно удобное. На вид, кресло сделано очень качественно, дальше время покажет :)
- Достоинства:
- Удобное, легко собрал.
- Недостатки:
- Пока не обнаружено.
- Альона С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым
Дуже гарно виглядає, якість теж радує. Стильне! Незвична посадка після офісних крісел, але це діло звички.
- Достоинства:
- Вигляд, якість крісла.
- Недостатки:
- Поки не виявили
- Сергей Ш***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Дуже задоволений кріслом!
Усе чітко упаковано
Дуже все качественне
Але,чуток дорого
Це був мені подарунок на день народження,лучший подарок для подростка,будуть задоволені
Рекомендую та чекаю на бонуси
Дякую що ти є розетка!- Достоинства:
- Качество,упаковка,ціна
- Недостатки:
- Немає,доволен усім
- Денис О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым
Креслом доволен
Не люфтит, не скрипит, кожа тоже звуков не издает. Качество материалов хорошее, сборка прошла легко и приятно. Даже болты были высокого качества и приятные на вид)
Не знаю, как долго проходит эта кожа, но надеюсь, долго. Выглядит износостойкой и крепкой. Кресло приятное и удобное и качество ощущается. Был микро-деффект на подлокотнике , фото приложу. Оценку за это не понижу , это не страшно)
Сами же подлокотники мягкие и приятные.
Рекомендую
Дальше буду наблюдать и со временем дополню свой отзыв- Достоинства:
- Качество материалов и комплектующих
Легкая сборка
Упаковано отлично и приятно
Хорошая фирма и сервис
Удобное кресло без излишеств - Недостатки:
- Микро-деффект на подлокотнике
- Микита К***
Как показывает себя кресло в эксплуатации по прошествие полугода?
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым
В целом, отличное кресло. В использовании уже около года. Качество материалов хорошее, ничего не скрипит, не люфтит. Подушка для поясничной поддержки удобная, чего, наверное, не скажу о подушке для шеи. Знаю, что можно докупить отдельно подушку с таким же материалом, как и в поясничной и в более дорогих моделях там как раз так и есть. Дискомфорт немного есть, но это кому как. А так доволен, что за год использования кресло выглядит как новое и рабочий день за ним не вызывает дискомфорта.
- Достоинства:
- Качество, удобство, практичность
- Недостатки:
- Жёстковатая подушка для шеи
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Данило Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудове крісло за адекватні гроші. Добротня якість матеріалів, а також подушка для поясниці прям в серденько
- Достоинства:
- Висока якість еко шкіри, 2 подушки, дизайн
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня, Данило! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що крісло Anda Seat Phantom 3 Size L Black сподобалось вам. Ми дуже раді, що якість матеріалів та подушка відповідають вашим очікуванням. Бажаємо гарного досвіду та задоволення від користування нашим товаром.
- Євгеній С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым
Круте крісло, дуже зручне
Представник постачальникаДоброго дня, Євгеній! Дякуємо за відгук та вибір бренду Anda Seat! Ми раді що забезпечили вас комфортним сидінням, яке відповідає вашим потребам. Щасливі розуміти, що ви отримуєте задоволення від користування та бачимо, що крісло чудово підходить до вашого інтер'єру. Бажаємо приємного користування в подальшому.
З повагою, Anda Seat!
- Шеремета Н*** ВасильовичОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым
Дуже задоволений цією покупкою!
Крісло дуже зручне і одне з найкращих в цьому ціновому сегменті.Довелося трошки повозитися з закручуванням гайок,але це дрібниці.- Достоинства:
- Комфорт,зовнішній вигляд,матеріали
- Недостатки:
- Поки не помітив
- Серба В***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым
Дуже гарне крісло , мені подобається!
- Достоинства:
- Легке у зборі , качество
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым
Типовое кресло за свои деньги рекомендую.Только купил через несколько месяцев посмотрим как оно себя покажет
- Достоинства:
- Цена удобство
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все супер!
Якість відмінна, товар чудовий)- Достоинства:
- Зручніть, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олександра! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що якість крісла Anda Seat Phantom 3 Size L Black підійшла вам. Чудово, що його зручність відповідає вашим очікуванням. Бажаємо гарного досвіду та задоволення від користування нашим товаром.
- Микола П***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым
Купил недавно кресло
Прийшло очень бистро
Матеріал хороший
Все сподобалось
Всем рекомендую!!!- Достоинства:
- Очень удобна сидеть. Так как сидеть нужно долго
- Недостатки:
- Пока не вижу
- Дмитро З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудове крісло,тільки трішки тріщить
- Достоинства:
- Хороша збірка
- Недостатки:
- Трішки тріщить
Представник постачальникаДобрий день, Дмитро! Дякуємо за корисний відгук, компанія Anda seat постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Кирилл Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Довго жаба мене давила купувати якесь там крісло. Але що я скажу, за компом я в середньому десь годин 5, іноді і більше і кожен раз коли я встаю з цього крісла мої думки тільки про те щоб туди повернутись, якби тут можна було матюкатись яб більш детально описав відчуття від користування але воно точно вартує цих грошей.
- Достоинства:
- Якісна фурнітура, дуже зручне, легко збирається, приємне на дотик.
- Недостатки:
- Недовговічний матеріал, в мене все ок, але це поки що) і всеж таки мені на ньому не по вулиці їздити тож коли прийде час десь репнути тій єкокожі той ладно з нею, це домашні крісло.
Представник постачальникаДобрий день, Кирило! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым
Ах...не крісло. Рекомендую
Представник постачальникаДобрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- ВладиславПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купив це крісло і задоволений вибором. Дуже зручно сидіти, гарний матеріал, якісне виконання. Рекомендую всім, хто шукає комфорт та стиль у одному виробі.
- Достоинства:
- Швидка доставка, легке збирання
Представник постачальникаДобрий день, Владислав! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- МикитаПродавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Гарне зручне крісло, якість збірки, підтримка, все на висоті
Ближче до гарантії шкіра на сидушці почала розриватись, в районі шва, але підтримка оперативно вирішила це питання- Достоинства:
- Гарне зручне крісло, якість збірки, підтримка
- Недостатки:
- Ближче до гарантії шкіра почала розриватись, але підтримка оперативно вирішила це питання
Представник постачальникаДобрий день, Микита! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Артём К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Цвет отличный, подлокотники удобные, но слегка туговаты, одна я редко меняю им высоту, так что это не большая пробема. Подушка под спину супер! Да и в целом замечательно кресло, работать с ним стало намного проще, каких=то страшных звуков не издает, ни скрипов, ни скрежета, даже когда его катишь, все супер. Сборка простая и понятная
- Достоинства:
- Тихое, удобное, стильное, надежное
- Недостатки:
- неудобная подушка для головы =(
Представник постачальникаДобрий день, Артем! Дякуємо за корисний відгук, компанія Anda seat постійно працює над поркащенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Артём К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым
В целом замечательно кресло, работать с ним стало намного проще, каких=то страшных звуков не издает, ни скрипов, ни скрежета, даже когда его катишь, то все супер. Сборка простая и понятная
- Достоинства:
- Удобное, приятное при прикосновении, стильное, надежное
- Недостатки:
- Немного неудобная подушка для головы
- Ксенія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуууууже задоволені цим кріслом. Якісне, стильне, приємна шкіра, всі шви ідеальні, металева конструкція. Сідає і розумієш, що крісло зроблене на совість. Рекомендую двома руками!
- Достоинства:
- Мʼяке, дуже якісно зроблено, стильне, тяжке
Представник постачальникаДобрий день Ксенія! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням!
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым
Доставили під двері за 2 дні. Крісло просто ульот!
- Достоинства:
- Комфортне, якісне крісло
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня, Михайло! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось крісло Anda Seat Phantom 3 Size L Black & Gold та ви отримали комфорт при сидінні. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Висока якість легка збірка
- Достоинства:
- Зручність,якість матеріалів
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Костянтин! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось крісло Anda Seat Phantom 3 Size L та якість його матеріалів. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні.
- Лиза Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Якісне, м'яке та зручне крісло дуже добре вписалась в інтер'єр.
- Достоинства:
- Зроблена з якісних матеріалів
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Єлизавета! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось крісло Anda Seat Phantom 3 Size L White. Чудово, що якість матеріалів та дизайн відповідають вашим очікуванням. Впевненні ви отримаєте гарний досвід у користуванні нашим товаром.
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым
Якісне крісло за свої гроші.
Все швидко доставили- Достоинства:
- Зручне
Представник постачальникаДоброго дня, Денис! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобалось крісло та ви відчули його зручність. Сподіваємось ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні нашим товаром.