- Зведений відгук із відкритих джерелДля сімей з дітьми та шанувальників тактильного комфорту цей килим став доступним рішенням для швидкого оновлення інтер'єру. Завдяки м'якій текстурі модель позиціонується як універсальне покриття для ігор на підлозі або як затишна накидка на диван.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Багато користувачів порівнюють ходіння босоніж по килиму з відчуттям м'якої трави під ногами, відзначаючи приємний масажний ефект високого ворсу.Батьки часто хвалять гіпоалергенне хутро, на якому діти можуть гратися годинами без подразнень шкіри, а насичений коричневий колір вдало маскує дрібний пил.Власники домашніх тварин попереджають, що виріб намертво збирає шерсть, яку доводиться довго вичісувати вручну, оскільки звичайний пилосос не завжди справляється.У критичних відгуках згадується, що з часом ворс злежується та утворює ковтунці в місцях активного руху, а гумова основа може відшаровуватися після прання.Переваги: Ефект м'якої трави, гіпоалергенний матеріал, не ковзає по підлозі, можливість машинного прання, доступна цінаНедоліки: Ворс швидко втрачає об'єм, гумова основа відходить з часом, складно чистити від шерсті, похибка в розмірах до 10 см
- Єлізавєта С***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Размеры: 2 x 1.5
Не поганий килимок. В житті не такий «волохатий» та більш «лисий». Якщо босими ногами ходити, то трохи ковзкий, не дуже приємне відчуття.
Але в цілому за свої гроші добре. Милий і гарненький - Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Размеры: 2 x 1
Виглядає гарно, беріть, не пошкодуєте
- Достоинства:
- Все
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Размеры: 2 x 1.5
Це просто супер. Те, що я хотіла. Легенькі, м'якенькі, просто класс. Дякую, я дуже задоволена
- Достоинства:
- М'який, легкий, відповідає опису
- Олексій М***Продавец: MIRON. Размеры: 2 x 1.5
Я зайшов у відділення і здурів. Якості просто нема. Підкладки немає. Просто шмат ганчірʼя який впарюють. Не раджу продавця по якості.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість. Немає густоти. Більше тряпка ніж килим
- Продавец MIRON
Прикро, що товар вам не сподобався! Данний товар має велику популярність серед покупців. По якості скарг не було, товар зручний в використанні та приємний на дотик