- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Канцтаун. Диаметр: 220. Язык: Украинский
Щиро дякую за швидку обробку і відправлення замовлення. Товар якісний, дуже задоволена. Обов'язково буду ще замовляти і рекомендувати друзям і знайомим
- Достоинства:
- Якість товару
- Недостатки:
- Катерина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 260. Язык: Украинский
Все сподобалося
Катерино, добрий день. Дякуємо за ваш вибір та високу оцінку!
- Марта К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 160. Язык: Украинский
Маленький розмір, зображення дуже дрібні
Марто, добрий день Ви абсолютно праві, глобус діаметром 16 см досить компактний, тому дрібні деталі та написи на ньому можуть бути не такими виразними. Для кращої деталізації та зручного читання назв ми рекомендуємо обрати модель більшого розміру.
- Тамара Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 260. Язык: Украинский
Забрала з розетки, не перевіряла, вчора приїхала внучка, давай відкривати, а по екватору відірвано!Продавець зв'яжіться зі мною!
- Достоинства:
- Вчити країни
- Недостатки:
- Прорвано
Тамара, добрий день! Нам прикро, що ви залишилися незадоволені покупкою. Щоб ми могли оперативно вирішити проблему та оформити повернення або обмін товару, будь ласка, зверніться до чат-бота Rozetka.
- Ксенія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 160. Язык: Украинский
Товар прийшов з дефектом, надбита підставка під глобус, фото прикріплюю.
Глобус прийшов розібраний, коли забирала оглянула сам глобус, на підставку уваги не звернула. При збірці вдома тільки побачила, що відколотий кусок. В пакеті в якому він приїхав, цього куска немає, тому точно не по дорозі відколовся. Пакування жахливе, пакет навіть не закривається. Я хочу обміняти товар, як мені це зробити?
Ксеніє, дякуємо за ваш відгук і щиро перепрошуємо за ситуацію
Нам дуже прикро, що товар прибув із дефектом. Будь ласка, зверніться до служби підтримки щоб оформити заявку на обмін/повернення - ми обов’язково допоможемо вирішити це питання
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 160. Язык: Украинский
Глобус прийшов поломаний
- Инна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 220. Язык: Украинский
Глобус чудовий, гарний розмір, але прийшов весь порваний, як його обміняти
Вітаємо, зверніться до чат-боту Розетки
- Ралко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: ERFOLG. Язык: Украинский
Класний дуже!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 320. Язык: Украинский
Вау
Я в захваті
Давно мріяла мати свій особистий шарік;)))- Представник постачальника
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією Марко Поло
- Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Хоттабич. Диаметр: 320. Язык: Украинский
Красивый глобус но есть небольшие ошибки
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 220. Язык: Украинский
Підійде як сувенір, якщо вам подобається любуватися глобусом, і в дитинстві любили читати твори Жюля Верна. Якщо ви блогер з пізнавальним контентом, то теж можете використовувати для цікавих демонстрацій, наприклад, кута нахилу Земної осі, та її обертання, зміни дня і ночі
- Достоинства:
- Симпатичний. Вигляд відповідає зображенню. Пощастило, що товар дійшов у якісному стані
- Недостатки:
- Поки не виявив
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією Марко Поло
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 320. Язык: Украинский
Шикарний глобус, підійде як на подарунок дитині для навчання так і для дорослих в якості сувеніру.
- Достоинства:
- Якість, Розміри
- Недостатки:
- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 160. Язык: Украинский
Пришел быстро. Качество хорошее,все видно,понятно. Для учебы самое то!
Мой рекомендасьён!!!- Достоинства:
- Лёгкий,понятный,все четко видно
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією Марко Поло
- Рита Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 160. Язык: Украинский
Доставка затрималася, але якість супер.
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією
- Юрий Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 160. Язык: Украинский
Дітям сподобалось, дякую
- Достоинства:
- Дякую, ціна приємна
- Недостатки:
- нема
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 220. Язык: Украинский
Відповідає всім характеристикам та фото
- Достоинства:
- Легкий та гарний
- Недостатки:
- Не має
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією
- Andrii D***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 220. Язык: Украинский
Купив його в подарунок "плоскоземельщику", проблема не вирішилась! Працюємо далі!
- Достоинства:
- Круглий
- Недостатки:
- не вирішує проблему з "плоскоземельщиками"
- Яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 160. Язык: Украинский
Глобус хороший. Чітке зображення малюнка. Для навчання те що треба. Дякую
- Достоинства:
- Невеликий,але все зрозуміло написано
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 220. Язык: Украинский
Гарний подарунок дитині, але:
- дуже слабка ніжка
- проклейка могла б бути і якісніша
І запакований в пакет)))) омг))) - Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 320. Язык: Украинский
Я взяв собі два глобуси: Фізичний та Політичний. Вони дуже добре доповнюють один другого, в тому числі по надписам на об'єктах. Великі глобуси були моєю давньою мрією, ось вона здійснена.
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 220. Язык: Украинский
Всё добре
Все добре
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 220. Язык: Украинский
Неплохого качества
- Достоинства:
- Хороший глобус с качественной полиграфией
- Недостатки:
- Не нашёл
- Виктория Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 320. Язык: Украинский
Глобус супер. Великий гарний і дуже якісний
- Сергей Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 260. Язык: Украинский
Ужасный глобус. Нет границ. Страны не указаны. Плохо проклеен
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не советую
- Дмитрий Б***
А ничего, что это физический, а не политический глобус? Тут и не должны быть указаны страны
- Ніна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 260. Язык: Украинский
Глобус хороший, великий, яскраві кольори. Всі назви чітко видно. Дитина дуже задоволена.
- Достоинства:
- Розмір.
- Недостатки:
- Марія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 260. Язык: Украинский
Красивий, великий, яскравий глобус, чітко написаний текст.
- Достоинства:
- Дуже гарний
- Недостатки:
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 110. Язык: Украинский
Брала для дитини 6 класу для загального поняття
- Достоинства:
- Маленький, не займає багато місця. Українською мовою написи і хоча написи маленькі але читабельні
- Недостатки:
- За таку вартість немає
- Павел Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 220. Язык: Украинский
Хороший размер, яркие насыщенные цвета, плотный пластик.
- Достоинства:
- Хороший размер, яркие цвета
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 220. Язык: Украинский
В цілому глобус гарний, але слабка ніжка. Дитина його вже зламала. Завжди потрібно дивитися на чому економить виробник)
- Достоинства:
- Нормальний шар
- Недостатки:
- Слабка ніжка
- Ярмеек М***Отзыв от покупателя. Продавец: KCS. Диаметр: 160
Виправдав мої сподівання і уявлення
- Докиль Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 220. Язык: Украинский
За таку вартість дуже хороший глобус
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 320. Язык: Украинский
Вау,он огромезный! спасибо!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 260. Язык: Украинский
В свої 40 вивчаю материки, океани, добавив ліхтарик, і зміна дня ночі, зима літо.....
- Достоинства:
- Все супер!!!!
- Недостатки:
- Не виявив
- Андрей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 320. Язык: Украинский
Купил Глобус на подарок и захотелось оставить его себе. Закажу себе отдельно. Очень крутой Глобус. Всё чётко видно, очень познавательно. Так же заснял видео с #мояраспаковка где всё подробно показано, по качеству и в подробностях. Спасибо Розетке упаковали качественно и доставили в срок. Язык: Украинский.
- Достоинства:
- Качество, все надписи отлично видны и с лёгкостью читаются.
- Недостатки:
- Жанна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 110. Язык: Украинский
Очень маленький глобус,но всё понятно написано.