Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Лежак Mil-Tec туристический складной усиленный с чехлом для легкости транспортировки 210х70 см до 160 кг с регулируемой спинкой Олива (tactik-197M-T)

Оценка пользователей 3.83/5
  • Віталій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MiltecTek. Цвет: Оливковый

Не погана Але повністю не получилось простягнути матеріал

• Дмитро Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Паляниця. Цвет: Оливковый

Користувався поки тільки 1 раз. Все влаштовує. Легко скласти, в чохлі займає мало місця що спрощує доставку на позицію.
    Якість нарікань наразі не викликає.

Достоинства:
    Наявність чохлу і малий розмір в складеному вигляді, легкість зборки/розборки, якість матеріалів
  • Станіслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK. Цвет: Оливковый

Вже друге ліжко цього виробника. Перше подарував другові. Влітку, через відсутність матрацу - не жарко. Взимку треба підстеляти каремат. Під ліжком тепер багато місця для баула, взуття і весла. Також треба подушка.
    При отриманні дивіться, щоб тканину не протерло зовні ліжка, бо провалитесь. Тому упаковано має бути в коробку і обмотане плівкою. До цього було ліжко від скіф аутдор на якому я провалився. Тому повернувся до міл-тек. В чохлі транспортую весло з магазинами.

• Продавец  WASHOPIK

Спасибі, Станіслав, що поділились своїми враженнями про товар! Бажаєм і надалі приємного користування розкладним ліжком і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: MiltecTek. Цвет: Оливковый

Зріст 195, вага біля 90. По довжині ще є запас навіть, а от завширшки - практично впритул , з урахуванням натягу тканини. Ще трохи й упирався б в гострі кути підпорок. Гадаю, що для людини 100кг та важче може бути не комфортно.
    Але більш за все напрягає те, що тканина максимально натягується саме на гострих гранях профіля... Невже не можна було підібрати більш адекватну форму?.. Подивимось, як воно буде, але цей момент виглядає не дуже продуманим та викликає побоювання, що тканина швидко почне рватися.

Достоинства:
    Як на мій зріст та вагу непогано
    Недостатки:
    7 разів спітнів, поки розклав в 1й раз
    • Євген

Доповнюю свій відгук.
      Оскільки тут чомусь показують відгуки на всі подібні ліжка, не поділяючи по моделям, уточнюю, що мій відноситься до певної моделі: "Ліжко - Розкладачка - лежак Mil-Tec командирське 210х70 см посилене 180кг Gen. II з чохлом Армійська розкладушка ALU (14401100)"
      З момента придбання користувався 5-6 разів. Поки що проблем не помітив. Вага з сумкою 8кг. Розкладати важкувато. Складати довго. Треба доволі багато вільного простіру при цих операціях, включаючи достатньо високі потолки. Для свого розміру компактне у складеному стані. Шумить коли на ньому перевертаєшься помірно, але тихим назвати важко. Лежати доволі зручно. Заявлено, що "зроблено в Німеччині", але ані на самому ліжку, ані в паперах чи на лейбах даних про походження нема, тому сумнівно.

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus. Цвет: Оливковый

Замовляв два ліжка, одне /- у нормальному стані, а друге просто жах! Купа іржі, одразу видно потертості, ніби хтось вже користувався ним. Бірка на чохлі у цьому ліжку відсутня! Тканина знизу в одному місці просвічується, довіри зовсім не викликає! Короче - ганьба!

Достоинства:
    Може попастися нове ліжко
    Недостатки:
    Може попастися б/в, з іржею та потертостями.
    • Продавец  GabRus

добрий
      була помилка при відправці товару

• Сергій К***

Ліжко замінили на нове, продавцю дякую за оперативність!

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MiltecTek. Цвет: Оливковый

Товар був відправлений швидко. Надійшов якісно упакованим. Конструкція достатньо міцна і дуже зручна в користуванні.

Достоинства:
    Швидко, якісно, надійно
    Недостатки:
    Відсутні
  • Николай Р***

Добра!Відповідає характеристику

• Виктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

При одному тиждні інтенсивного користування матеріал почав рватись при моїй вазі в 70 кг ну таке собі за такі гроші 1.5 зірочки. Вибачте але більш немає за що ставити

Достоинства:
    Легка
    Недостатки:
    Не міцний матеріал
  • Ігор

Отакий товар прийшов

• Дарья
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Ще не спала на ній, тому доповню пізніше.
    . На жаль, мені не сподобався сервіс, тому що я бачила, що ще комплектується товар і через чат-бот розетки намагалась дати іншу адресу доставки. Вони мені повідомили, що вона вже виїхала, але по НП я її не бачила.

Достоинства:
    Не важка
  • Іван Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Замовляв друге складне ліжко, но отримав дзвінок від консультанта з Розетки. Він мені запропонував альтернативу в виді цього виробу, адже того не було в наявності на даний момент, прийшлось би чекати… Дуже легкий виріб, близько 6 кілограм… Дістав з коробки, витягнув з чохла, розігнув місця згину і все, ніяких лишніх рухів… Після місяців сну на підлозі, даний виріб здається чимось дивовижним.. Упаковується в компактний, зручний для транспортування чехол. Використовую його з подушкою та спальним мішком, це неймовірний досвід, давно я так не висипався, з 23 лютого так не спав… Вказано що витримує вагу до 120 кілограм, покищо схоже на правду. Хороший варіант для військових, раджу всім. Слава Україні!

Достоинства:
    Легкий, наче міцний, зручний для транспортування виріб.
    Недостатки:
    Чучуть скрипить
    • Олег О***

Ви вказуєте, що товар був у коробці, але я отримував у точці видачи Розетки, та товар був просто у чехлі. Хочу зрозуміти як повинно бути... Тому запитання - Вам доставляли за допомогою служб доставок?

• Юрій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Купив ліжко ще від влітку та одразу почав користуватись. Спати зручно, навіть тим хто крутиться у ві сні.

Достоинства:
    Зручність, малий розмір (при складанні), помірна ціна.
    Недостатки:
    Трохи рипить, коли рухаєшся
  • Вадим
    Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Продавець повідомив про відсутність товару. Я зробив передплату, зараз чекаю на повернення грошей. Мабуть хтось відповідальний не стежить за актуальністю інформації на торговій площадці. З продавцем мати стосунки не рекомендується.

Достоинства:
    Товар відсутній
    Недостатки:
    Товар відсутній