- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Все дуже добре, але посилка чомусь була не запакована(коробка була повністю відкрита)
- Оксана І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Ручки сильно нагреваются, ковшик начал пригорать после месяца использования. В общем не то что ожидалось. Не совсем прям, но ожидала большего
Доброго дня!
Дякуємо вам за зворотний зв’язок.
Стосовно нагрівання ручок — під час тривалого приготування або використання на конфорці більшого діаметру тепло може передаватися на ручки, через що вони нагріваються.
Щодо пригорання — подібна ситуація може виникати внаслідок перегріву посуду або використання на надто високому температурному режимі.
- Марія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Добрий день. Очікування були кращі від цього бренду. Не вартий уваги набір.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Тонкий метал, після першого використання з'явилася іржа на дні каструлі.
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Користуюсь вже тиждень, задоволена.
Після першого кіп'ятіння води на дні з'явились білі крачочки накипу, ще раз прокип'ятила з лимонною кислотою і після помила, і як нічого не було. Готую їсти, все супер.
Все влаштовує, але є один маленький ньюнс, через те, що ручки на каструлях пусті, вони постійно тріщать коли нагріваються. Виробнику слід на це звернути увагу. - Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Первое впечатление. Кастрюли очень понравились. Лаконичный дизайн. В одной кастрюле есть пятна на дне. Надеюсь это не отразится на качестве. Пока пользовалась только черпачком. Моется легко. Ручка греется. Видела в комментариях что ручки не нагреваются. Сомнительное утверждение. Приполноценном использовании возможно впечатление изменится. Пока так. Я довольна.
- Достоинства:
- Лаконичный дизайн, удобны в использовании.
- Недостатки:
- Пока не нашла
- СтепанОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Все супер. Продукція відповідає своїй ціні. Доставили на другий день.
- Аля М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
И так, это уже 3 правка...) При первом кипячении воды, слышен треск, и появились чёрные пятнышки... Как оказалось, после консультации, что это вполне нормальное поведение новых кастрюль... Расширение и т.д.
Вкратце, добавить бы подобное в описание, чтоб покупатели не оставляли гневные отзывы. Набором довольна, за исключением этих тресков - было не приятно что оказалось зря.
Рекомендую к покупке.
Кастрюльки не деформируются.- Достоинства:
- Красивые, лёгкие
- Недостатки:
- Треск при первом использовании, что является, как оказалось - нормой
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Первый раз при варке внутри появилось темное пятно небольшое. Дальше посмотрим
Дякуємо за зворотний зв’язок, Анно!
Змінення кольору всередині каструлі після першого використання може бути реакцією металу на мінерали у воді або залишки миючого засобу — це не впливає на безпечність використання.
Для профілактики радимо періодично промивати каструлі розчином оцту або лимонної кислоти, щоб зберігати блиск і запобігати появі плям.
Якщо ж пляма виглядає як дефект або вас щось насторожує — ви можете звернутися в магазин для консультації або обміну товару згідно з умовами повернення.
Бажаємо вам лише приємного досвіду з продукцією Krauff!
- Маргарита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
На свою ціну,посуд суперовий
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Набір каструль Krauff має привабливий, сучасний дизайн: блискучий металевий корпус, чіткі лінії, рівні зрізи кришок із прозорого скла. Виглядає естетично й охайно — пасує до більшості кухонь, додає відчуття високої якості.
Ідеально миється, ручки зручні, кришки герметичні. Вартий кожної витраченої гривні — надійний помічник на кухні!- Достоинства:
- Якість, дизайн, кількість предметів у наборі та ціна.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Набором задоволена, якість хороша рекомендую
Дякуємо за ваш відгук!
- Юлія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Прийшло все ціле без нарікань, каструлі купувала на подарунок дітям, дуже задоволені
- Достоинства:
- Відмінно
Дякуємо за ваш вибір!
- Оксана Й***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Користуюсь каструлями вже 4 місяці, чесно кажучи переживала тому що купляла по відгуках, були як хороші так і погані, але все ж таки рада. що купила саме ці. Користуюсь кожного дня, нічого не поржавіло, ніяких плям на них не появилось.
Дякуємо за ваш вибір!
- Галина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Якість просто жах, не рекомендую, взагалі, так хотіла цей набір, але дуже розчарована, після першого приготування їжі відразу пошкодження дно, навіть після звичайного нагрівання води.
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Не беріть цей товар
Добрий день, пані Галино! Щиро дякуємо за ваш відгук і дуже шкода, що досвід користування набором Krauff Steil вас розчарував.
Наша продукція виготовляється з нержавіючої сталі марки 18/10, яка вирізняється високою стійкістю до температур та корозії. Якщо після першого приготування з’явилось пошкодження дна — це може свідчити про виробничий дефект, який підлягає гарантійному обслуговуванню.
Рекомендуємо звернутися до магазину, де ви придбали набір, щоб оформити обмін або повернення згідно з гарантією (5 років).
Дякуємо за те, що поділились ситуацією. Ми вже передали ваш відгук до відділу контролю якості для перевірки партії.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
На Каструлю з кришкою Ø 16 см, 1.7 л-відсутня кришка, замість неї кришка Ø 14 см
- Недостатки:
- дві кришки однакового розміру Ø 14 см
Добрий день, Олександре! Дякуємо за відгук і що повідомили про ситуацію.
Шкода, що у наборі виявилася кришка неправильного розміру. Це справді не відповідає комплектації, і ми рекомендуємо звернутися до магазину, де ви здійснили покупку, для обміну або отримання відповідної кришки. Наші набори мають гарантію 5 років, і такі випадки підлягають заміні.
Дякуємо, що обрали Krauff! Нехай кулінарні моменти приносять лише задоволення.
- Екатерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Krauff то любов
Дякуємо за ваш вибір.
- Инна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Открыла товар, и нашла брак на ковше..
- Недостатки:
- Бракованный товар
Добрий день, Інно! Дякуємо, що поділилися відгуком.
Шкода, що ви виявили брак на ковші — це точно не відповідає нашим стандартам якості. Рекомендуємо звернутися до магазину, де було здійснено покупку, для обміну товару. Набори посуду Krauff мають гарантію 5 років, і ми завжди готові підтримати наших покупців у таких випадках.
Дякуємо, що обрали Krauff — сподіваємося, наступне враження буде тільки позитивним!
- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Зручний набір для родини, виглядає усе міцно, користуюся тиждень - усе влаштовує. Ківш - ідеальний для невеликих порцій. Дякую!
- Достоинства:
- Зручно, продумано, якісно
- Недостатки:
Ліліє, дякуємо за ваш вибір.
- Руслана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Використовую набір уже два місяці, усе подобається. Нічого не пригорає. Каструлі практичні, догляд простий.
Руслано, дякуємо за ваш вибір.
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Набір норм, підійде для різних потреб, добре виглядають на кухні. Але ручка ковша здається трохи слабкою
- Достоинства:
- Дуже класний набір і по якості, і по комплектації
- Недостатки:
- Ручка ковша слабенька
Добрий день, Юліє!
Дякуємо за ваш відгук! Радий, що набір вам сподобався і відповідає вашим вимогам. Щодо ручки ковша, ми рекомендуємо час від часу перевіряти її кріплення та, за потреби, підкручувати, щоб забезпечити стійкість. Ваші зауваження допомагають нам удосконалювати продукцію.
Бажаємо вам гарного дня та приємного користування набором!
- оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Все пройшло чудово, товар відповідає опису,швидка відправа.
- Достоинства:
- Гарно запаковано, відмінна якість
- Недостатки:
Оксано, дякуємо за ваш вибір.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Покупка вдала,каструлі різного розміру,підходять для будь-яких страв
Тетяно, дякуємо за ваш вибір.
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Набір нормальний, якість хороша. Ківш зручний для соусів.
- Достоинства:
- Якість хороша. Грамотно підібрана комплектація.
- Недостатки:
- Відсутні.
Маріє, дякуємо за ваш вибір.
- Савчук Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Користуючись 3 неділі, лопнула збоку кастрюля. Що робити, куди звернутися?
Добрий день, Ніно!
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що ви зіткнулися з такою проблемою. Лопання каструлі може бути результатом кількох факторів, таких як різке перепад температур або контакт з дуже гарячими поверхнями, що може призвести до тріщин. Також варто врахувати, що на каструлях не повинно бути механічних ушкоджень чи надмірного нагріву при використанні.
Ми рекомендуємо звернутися до місця покупки для перевірки товару, обміну чи повернення. Співробітники зможуть більш детально з'ясувати причину пошкодження і допомогти вирішити ситуацію.
Бажаємо вам гарного дня!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
При першому використанні (коли вода почала кипіти), дно покрилось плямами - злізло покриття.
Звернулась до пункту видачі - сказали приносити, якщо ще не пройшло 14 днів з моменту покупки, але це вже був 16й день.
Шкода- Недостатки:
- Якість не відповідає опису товару
- Антон Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Якість непогана. Каструлі запаковані погано.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пакування
Добрий день, Антоне!
Дякуємо за ваш відгук і за те, що оцінили якість та доступну ціну набору посуду. Ми шкодуємо, що пакування вас розчарувало. Ваше зауваження дуже цінне для нас, і ми обов’язково передамо його до відділу контролю якості, щоб покращити цей аспект.
Якщо у вас виникнуть додаткові запитання або побажання, ми завжди раді допомогти. Бажаємо теплих свят, смачних страв і гарного настрою!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Після першого приготування каші, в одні з каструль, після першої мийки на дні з`явились якісь чорні плями схожі на іржу. Іншими не користувались, мабудь і не будемо - будемо повертати.
- Достоинства:
- Гарний вигляд
- Недостатки:
- погана якість металлу
Добрий день, Олександре!
Дякуємо за ваш відгук і вибачаємося за незручності, пов'язані з появою плям на каструлі. Це може бути результатом неправильного догляду або особливостей використання. Ми завжди намагаємося забезпечити наших клієнтів продукцією високої якості, і ваше зауваження допоможе нам покращити нашу продукцію.
Будь ласка, зверніться до магазину, де ви придбали набір посуду, для організації обміну чи повернення товару.
Бажаємо вам теплих та затишних свят! Нехай Новий рік принесе радість і гармонію!
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Замовив на подарунок.
Повернув!!!
Прийшов неякісний бракований товар.
З першого погляду було видно, що з товаром щось не те.
А саме: пом'ята коробка, трохи порвана, вся в якихось смугах. (Презентабельний вигляд напроч відсутній) Такий подарунок не хочеться зовсім дарувати!!!
При перевірці кострюль виявив, що кришка з однієї кастрюль покоцана, та дно однієї з кострюль було в глибокій подряпині.
Товар повернув.
Хочу перезамовити та сподіваюсь що прийде якісний товар та не побита коробка, яка буде відповідати гідної якості доставки інтернет магазину "ROZETKA" та бренду Krauff.- Достоинства:
- Швидка доставка.
- Недостатки:
- Неякісна доставка, внаслідок чого брак товару.
Добрий день, Артеме! Дякуємо за ваш відгук і вибачте за ситуацію, що склалася. Нам щиро шкода, що ви отримали товар у такому стані. Пошкоджена упаковка та дефекти на продукції дійсно неприпустимі, особливо коли йдеться про подарунок.
Ваше рішення повернути товар цілком зрозуміле. Ми впевнені, що при повторному замовленні ситуація буде виправлена, і ви отримаєте набір посуду в ідеальному стані.
Дякуємо за вашу довіру та терпіння. Нехай Новий рік принесе вам тільки позитивні враження, затишок та радість! Щасливих свят!
- МаргаритаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Очень хорошее качество. Соответствует описанию.
Маргарито, дякуємо за ваш вибір.
- Вадим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Товар якісний,відповідає заявленим вимогам.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявлено.
Вадиме, дякуємо за ваш вибір.
- Наталія К***Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Я розумфю, що відгуків від користувачів тут мало. Все реклами. Моя порада не купуйте це. Тгму що це одноразовий посуд і гроші на вітер. Якщо купувати "це" краще віддайте ці гроші на пепедову, буде набагото більше користі, чим купувати це сміття
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
Доброго дня.
Дякуємо за ваш відгук. Звертаємо увагу, що набір Krauff Steil виготовлений з нержавіючої сталі та належить до бюджетного сегмента посуду. Для таких виробів важливо дотримуватися базових рекомендацій з експлуатації: уникати перегріву порожнього посуду, різких температурних перепадів, використовувати помірний нагрів і правильно доглядати за поверхнею. У разі порушення цих умов навіть нержавіюча сталь може змінювати зовнішній вигляд або втрачати свої властивості.
Якщо ж товар не виправдав ваших очікувань або має виробничі недоліки, ви маєте повне право звернутися до магазину, де була здійснена покупка, для обміну або повернення відповідно до правил продавця та чинного законодавства.
Бажаємо вам вдалих покупок і сподіваємося, що наступний досвід буде значно приємнішим.
- Олексій Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Прийшов набір. В одній кастрюлі всередині на дні були 2 темні плями. Повернув та замовив новий набір, подивимось що буде цього разу.
Доброго дня! Дякуємо, що поділилися ситуацією.
Темні плями всередині каструлі зазвичай пов’язані з контактом нержавіючої сталі з мінералами води або виробничими слідами, які можуть проявитися після першого нагріву. Такі сліди легко усуваються простою обробкою розчином лимонної кислоти або оцту.
Проте ви абсолютно правильно зробили, що оформили повернення, якщо стан товару одразу викликав сумніви.
Сподіваємося, новий набір повністю відповідатиме вашим очікуванням. Якщо після отримання у вас виникнуть питання — ми завжди поруч і готові допомогти!
- Алла Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Набір посуду Krauff Steil, виглядає чудово, готовить в цьому посуді одне задоволення. Швидко прогрівається, нічого не пригорає, мити легко. Посудом задоволена.
- Анна О***Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Замовили . Прийшло 2 каструлі погнутих . Не забирали навіть товар але дуже легенький набір . Не рекомендую .
- Достоинства:
Дякуємо за ваш відгук, Анно.
Шкода, що набір не виправдав очікувань. Деформація каструль, найімовірніше, виникла під час транспортування — у таких випадках рекомендуємо звернутись до магазину, де оформлювали замовлення, для консультації або обміну товару.
Набір Steil виготовлений із тонкостінної нержавіючої сталі, щоб бути легким у користуванні та швидко нагріватися. Нам важливо, щоб наш посуд був зручним у повсякденному використанні.
Дякуємо за зворотний зв’язок і сподіваємось на ваш позитивний досвід з іншими товарами Krauff!