Отзывы покупателей о Термокружка из высококачественной нержавеющей стали Krauff 480 мл бирюзовый

• Елена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 480 мл. Цвет: Бирюзовый

Має отвір і трубочку, що для мене зручно. Але якимось чином пропускає рідину. Тож гуляю часто залита чаєм

Добрий день, Олено! Дякуємо за ваш відгук. Термокружка дійсно має зручну конструкцію з трубочкою, але варто враховувати, що такі моделі не рекомендується ставити у горизонтальне положення, оскільки це може спричиняти протікання.
      Бажаємо гарного дня!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 480 мл. Цвет: Фиолетовый

Чашка хороша ,тепло тримає але є одне але! Погана герметизація ,якщо закривати гарячий напій ,то може рванути як було у мене,я не розумію як це трапилось бо до цього все було добре,але кришка просто відлетіла і весь напій вилився (добре що це було дома).Коли закриваєш кришку ,то у трубці є напір і з трубочки аж бризкає чай,тому я старалась пити з іншого відсіку(
    Дуже шкода ,а так чашка непогана

Достоинства:
    Тримає тепло
    Недостатки:
    Герметизація
    Напір у трубці

Марино, добрий день! Дякуємо за ваш відгук і приносимо вибачення за цей неприємний досвід. Схоже, що проблема з герметизацією термокухля може бути пов'язана з тиском, який виникає через гарячий напій. Ми радимо відкривати кришку обережно, щоб випустити зайвий тиск перед тим, як закривати чашку, особливо якщо напій дуже гарячий.

Якщо ситуація повторюється або викликає незручності, рекомендуємо звернутися до місця покупки для консультації або можливого обміну.

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом, і сподіваємося, що зможемо допомогти вирішити це питання!

• Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 480 мл. Цвет: Бирюзовый

Візуально дуже надійний кухоль.
    Має два отвори для пиття - звичайний та трубочкою.

Достоинства:
    Ергономіка, зручний об'єм
    Недостатки:
    Наразі ніц. Перевіримо в експлуатації.
    • Тетяна В***

Додам до вищезазначеного: кухоль не протікає.
      Температуру тримає 4-5 годин, щоб прям окропом.
      Через 10 годин напій буде приємної кімнатної температури.

Тетяно, дякуємо за ваш вибір.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 480 мл. Цвет: Фиолетовый

Кухоль гарний і зручний :)
    Дякую дуже :)

Достоинства:
    Гарний, зручний
    Недостатки:

Оксана, дякуємо за ваш вибір)

• Імʼя П***
    Продавец: Rozetka. Объем: 480 мл. Цвет: Бирюзовый

Стосовно кольору і форм претензій нема. Тут все чудово. Але, нажаль, у моєму випадку це була одноразова кружка. При митті кружки, після першого ж використання, з кришки злетіла резинова чи яка там вона є "заглушка". Цю заглушку спеціально не діставали, я навіть не знала вона дістається, і не підставляли під воду з високим тиском. Просто при митті губкою "заглушка" знялася і змилася водою в раковину. Тому у моєму випадку це були викинуті на вітер гроші

Достоинства:
    Гарна форма і кольори
    Недостатки:
    Одноразова термо кружка

Добрий день!

Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Заглушка повинна надійно триматися на кришці, і ми розуміємо ваше розчарування.

Рекомендуємо звернутися до місця покупки для вирішення цього питання – обміну або повернення товару. Ми також передамо ваше зауваження для вдосконалення продукції.

Дякуємо, що оцінили дизайн термокружки. Сподіваємося, ваш наступний досвід із продукцією Krauff буде кращим!

• Дарія П***
    Продавец: Rozetka. Объем: 480 мл. Цвет: Бирюзовый

Симпатична. В середині трубочка, можна пити через неї, а можна через класичний отвір, мені, якщо чесно не сподобалось, могли б додати фото з цією трубочкою, я б не витрачала час на замовлення. І ще мені здалося, що кришка, яка відкриває отвір для пиття надто туга, може це й плюс, не відкриється й не проллється, але однією рукою, думаю, буде важко відкрити.

Дякуємо за ваш відгук і за відзначення позитивних аспектів. Щодо вашого зауваження про трубочку та кришку, ми вдячні за вказівку.

Щоб поліпшити ваший досвід користування, ми врахуємо ваші зауваження та намагатимемося в подальших моделях розглядати можливість представлення фотографій з трубочкою та спростити відкривання кришки для зручності користувачів. Будь ласка, слідкуйте за нашими новинами та оновленнями продукції.

Якщо у вас є ще які-небудь питання чи зауваження, не соромтеся повідомити нам. Ми завжди готові вдосконалювати наші продукти для задоволення потреб наших клієнтів.