Отзывы покупателей о Термокружка Wacaco Octaroma Lungo 300мл, серая

Оценка пользователей 4.33/5
  • Отзывы про товар продавца Смайл
  • Лідія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Смайл. Объем: 300 мл. Цвет: Красный

Даже зручний термо кухоль. Температуру держить довго. Рекомендую.

• Сачкова В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Смайл. Объем: 180 мл. Цвет: Желтый

Прекрасная термокружка! Не протекает, прекрасно держит температуру, сделана с качественных материалов. Покупкой очень довольна.
    Отдельное спасибо продавцу за быструю отправку и качественную вещь, которой приятно пользоваться.

• Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Смайл. Объем: 180 мл. Цвет: Синий

Кружка держит час сделал чай в 9 утра в 10 уже еле теплый

Достоинства:
    Недостатки:
    Цена качество
    • Продавец  Смайл

Добрий день
      Це якісна чашка, має тримати температуру
      Ми сьогодні перевіримо
      Щоб напій довше зберігався гарячим, треба попередньо налити в чашку окріп і злити (або хоч гарячу воду з крану, але краще окріп). Так як чашка досить маленька, і якщо не прогрівати, то багато тепла одразу забере на себе сама внутрішня поверхня.

• Продавец  Смайл

Зробили тест
      Залили в прогріту чашку воду 95°C, через годину 67°C, через дві 59°C, через три 46°C
      Так тримають усі металеві чашки невеликого обʼєму, до 180 мл

Ви можете повернути чашку, але це якісний товар

• Надія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Смайл. Объем: 300 мл. Цвет: Серый

Подарунок дуже сподобався імениннику! В захваті від якості та зручності термокухля, все гарно продумано технічно, ергономічно і приємненько на дотик

Достоинства:
    Зручно, якісно, гарно, приємно на дотик та візуально
  • Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Смайл. Объем: 435 мл. Цвет: Желтый

Подяка вам за гарне обслугованнє , швидку доставку товару і обратниї зввязок с покупцем ! Сподобовся термокухоль , стильниї вигляд , буду користуватись !

Достоинства:
    Гарниї вигляд , не протікає коли перевериш термокухоль
  • Орел С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Смайл. Объем: 180 мл. Цвет: Зеленый

Суперкружка! Рекомендую!

Достоинства:
    Все ок!
    Недостатки:
    Немає!
  • Богдан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Смайл. Объем: 180 мл. Цвет: Желтый

Дуже крутий кухоль. Відчувається що це дійсно якісна річ!

Достоинства:
    Дизайн, тактильні відчуття, збереження температури напою
  • Алина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Смайл. Объем: 300 мл. Цвет: Желтый

Класний дизайн. Дно зовні силіконізоване, не попливе з поверхні. Зручний об'єм . Обирала брати на роботу під кофе.

Достоинства:
    Дуже сподобався саме колір yellow. В житті він більш гірничий. Стильовий. Не протікає. Зручно пити.
    Недостатки:
    Не виявлені.
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Смайл. Объем: 180 мл. Цвет: Синий

отвір для пиття для мене не дуже зручний, тому пью каву або без кришечки, або через соломинку. але в цілому - дуже задоволена, бо знайти кухоль такого розміру виявилось не дуже легко)

Достоинства:
    гарно підходить для флет-вайта, матеріал дуже приємний на дотик. кухоль знизу сіліконовий, завдяки чому він не слизький.
    Недостатки:
    спочатку дуже воняв сілікон
  • Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл. Цвет: Голубой

Очень удобная кружка, достойно сохраняет тепло, не скользит в руках, не царапает мебель.Красивая.
    Покупаю уже вторую.

Недостатки:

Добрий день! Дякуємо за вибір нашого магазину та зворотний зв’язок. Нам важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою та якістю обслуговування. Користуйтеся із задоволенням і обов'язково звертайтеся, якщо знадобиться щось ще — завжди допоможемо з вибором.

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 180 мл. Цвет: Голубой

Погано! Температуру трима десь з годину, Через 2 години чай тепленький. Дуже шкодую про покупку.

Достоинства:
    Недостатки:
    Товар поганий

Доброго дня!

Дякуємо за відгук про Wacaco Octaroma Classico 180 мл. Нам шкода, що термокухоль не виправдала Ваші очікування щодо утримання температури.

Звертаємо увагу, що час збереження тепла у продукції залежить від температури напою та умов використання. Якщо пристрій працює нестабільно, радимо звернутися до сервісу для гарантійної перевірки або обміну: 0 800 33-68-25. Ваш відгук допомагає покращувати якість продукції та обслуговування.

• Світлана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл. Цвет: Желтый

Дуже крута кружка, повністю задоволена! Брала в об'ємі 300 мл жовтого кольору.
    Шукала саме такий зручний об'єм - ідеально підходить щоб взяти каву чи чай, або навіть воду для дитячої суміші на прогулянку або в дорогу. Прекрасно тримає тепло та не протікає навіть лежачи.
    Зручна та виглядає дуже стильно.

Достоинства:
    Тримає тепло, не протікає, зручний об'єм 300 мл, стильна
    Недостатки:
    Не виявила
    • Нікіфоров А***

Вітаю. Підкажіть, будь ласка, чи тиск гарячого напою не відкриває пробку?

Дякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.