Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Казан Brizoll чугунный азиатский 8 л с крышкой сковородой и металлической ручкой черный (33-89-KA08-3)

Есть в наличии

4.5/5
Оценка пользователей 4.5/5
  • Андрій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 12. Цвет: Черный

Товар неякісний, бракований! Ви хоча б перевіряйте те, що відправляєте людям. Купляв у розстрочку. 19 березня прийшов до точки видачі Розетки і був просто у шоці від якості. Відмовився забирать його і продавець зіставила акт повернення і сказала що мені мають передзвонити із служби підтримки. Сьогодні 23 березня - і ніхто не відреагував і не передзвонив. Чекаю ще 2 дні і буду вирішувати цю проблему через суд

Достоинства:
    Недостатки:
    Прийшов бракований казан. Коли тримаєш його за ручку - він дуже перихиляється на одну сторону!!! Як в нього можна наливати воду?!? Він перевертається в один бік!! Це просто жах, а не якість!

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що ви отримали товар із таким недоліком. Така ситуація є неприпустимою для нашої компанії, адже ми завжди прагнемо забезпечити високу якість продукції.

Ви зробили правильно, оформивши повернення на точці видачі Розетки. Зазвичай кошти повертаються швидко після скасування замовлення. Якщо у вас виникли додаткові питання щодо статусу повернення, рекомендуємо звернутися безпосередньо до служби підтримки Розетки.

Сподіваємося, що подібних ситуацій більше не виникне. Дякуємо за розуміння.

• Надія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 10. Цвет: Черный

Спасибо Розетке и Brizoll. Возврат оформили, деньги вернули.

• Надія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 10. Цвет: Черный

На почте не проверила. Чугун-что с ним станется. Запаян был в плёнку. Дома обнаружила отбитую ручку крышки

Достоинства:
    Быстро доставили
    Недостатки:
    Отломанная ручка

Дякуємо за ваш відгук. Дуже прикро, що сталася така ситуація, і ви не змогли повноцінно оцінити наш казан. Рекомендуємо звернутися за цим посиланням для обміну або повернення: ссылкаТакож радимо оглядати товар під час отримання, щоб уникнути подібних неприємностей у майбутньому.

TM BRIZOLL.

• Яна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 12. Цвет: Черный

Дякую за швидку доставку.Чудову якість!Випробували першого ж дня,все прекрасно!Казан і сковорода прослужать довгі роки,чавун крутий.

Достоинства:
    кість матеріалу.Просто змащуйте олією після миття,і тоді не страшні окислювання.Якість чавуну-огінь!!!Менеджери з продажу-тропєди!
    Недостатки:
    Зовсім ніяких!!!

Привіт! Дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені якістю нашої продукції. Чавун дійсно крутий і при правильному догляді служить довгі роки. Якщо у вас будуть запитання чи пропозиції, завжди раді вам допомогти.

[email protected]

• Анатолий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 10. Цвет: Черный

Якiсний та зручний для вiдпочинку

Привіт! Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що наш товар відповідає вашим очікуванням. Якщо виникнуть додаткові питання або пропозиції, звертайтеся до нас.

• Руслан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 12. Цвет: Черный

Товар хорошої якості, рекомендую.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 15. Цвет: Черный

Подарунок дуже сподобався .

Недостатки:
    Важкуватий

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що подарунок вам сподобався. Чавунний посуд може бути важкуватим через свою міцність і довговічність. Якщо у вас виникнуть додаткові питання або пропозиції, будь ласка, звертайтеся на [email protected].

• Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 8. Цвет: Черный

Все згідно опису,добротна і надійна річ

Достоинства:
    Товар якісний,відповідає опису.
  • Турчина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 15. Цвет: Черный

Брала на подарунок. Тест пройшов на всі 100% . Дуже сподобалось.

Достоинства:
    Якість , кришка гріль, вага
  • Микола Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 10. Цвет: Черный

Тільки купив. Виглядає гарно. Після використання доповню.

Достоинства:
    Вічний
    • Бо

Можете щось доповнити враховуючи досвід використання?

• Сергей

що тут доповнювати класний казан . не залишайте його вологим або їжу в ньому правнукам залишиться

• Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 12. Цвет: Черный

5-го січня замовила,7- го вже забрала ,дуже сподобався ,враження справляє - навіть краще ніж на фото.

• Вячеслав К***

Як на фото!

• Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 15. Цвет: Черный

Всем советую!!! Отличный продавец !!! Всё быстро, качественно и даже раньше того времени что было указано!!! Реальная скидка 5 процентов за то что расчитался картой виза, но самое приятное так это неожиданный подарок, газовый балончик для распалки костра!!! Огромное спасибо!!!

• Савотина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 12. Цвет: Черный

Зробила заказ,та оплатила як за казан з кришкою гриль,так і за доставку. На сайті будо вказано, что відправлять товар на слідуючий день. Але день пройшов і він(заказ) ще не тільки не відправлен, а "комплектується". Телефона для зв'язку не має. Мені цікаво, коли відправлять заказ і в загалі відправлять???

Достоинства:
    Невідомо
    Недостатки:
    Невідомо
    • Иван

Напишите в чат бот Розетки
      Телеграм

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 12. Цвет: Черный

Заміняє на природі купу різного посуду, можна - тушити, жарити, варити.

Достоинства:
    Казан супер!!
    Недостатки:
    Поки не помітив