Отзывы покупателей о Рюкзак Case Logic Jaunt 23L WMBP-215 (Smoke Pine) (3204865)
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Мені подобається. Взяв спеціально для ноутбука. Для 16" вистачає з головою. Єдине щоб я додав при його виготовленні це подвійне дно основного відсіку, але в принципі це не є критичним, а лише моє бажання більш м'якого, якіснішого, міцного дна.
- Достоинства:
- Багато
- Недостатки:
- игорь к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
В експлуатації дуже не зручний, просто доводиться поправляти лямки. У верху вони пришиті не окремо. Колір виявився отруйнокислотний, не такий як на сайті. За якістю питань немає, все ОК.
- Достоинства:
- Якість....немає питань
- Недостатки:
- В експлуатації дуже не зручний
Вчора отримав замовлення, за якістю немає питань. Але колір відрізняється від фото на сайті (у цьому я якраз і сумнівався)
- Достоинства:
- Якість....немає питань
- Недостатки:
- Колір рюкзака не відповідає ... у вас на фото інший
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Надайте, будь ласка, фото.
- игорь к***
Не можу надіслати фото
- игорь к***
У вас колір темнозеленіший. А надіслали світлий колір. Неможливо завантажити фото...
- Михайло А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Відірвалася лямка після 2х місяців використання (тупо 1 ноут лежав)
- Достоинства:
- Недостатки:
- погана якість
- Скаршевский Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Зручний та якісний рюкзак!
- НаталіОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Якісний та зручний, всі кишені розміщені зручно. Стильний. В якості цього виробника не сумнівалась.
- Достоинства:
- Зручний та якісний
- ВіталійПродавец: Rozetka. Цвет: Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Попередня версія цього рюкзака - просто вогонь. 6 років служить успішно!