Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Акумуляторна батарея STROMO-20/4 (300206)

Оценка пользователей 4.33/5
  • Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4

Товар відповідає опису,прийшов заряджений в робочому стані.Час покаже як покаже себе.

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Немає індикатора заряду
  • Юрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4

Аккумулятор за свою цену топ, заявленным характеристикам соответствует,хороший корпус,нормальная плата,но есть один нюанс,батареи проварены очень плохо,пришлось проваривать ещё раз по верху,при работе с перфоратором они держаться не будут.

• Евгений К***

Все ок

• Юрий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4

Акумулятор бомба! Дуже задоволен. Швидка доставка.

• Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з акумулятором.

• Сергей К***

Товар хороший

• Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви обрали саме наш інструмент. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з новим інструментом.

• Сергій П***

Звичайні якісні акумулятори . Продавець швидкий і порядний. Рекомендую

• Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4

Все працює добре. Задоволений.

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4

Все супер, аккумулятор був заряджений. Дякую продавцю

• Сергій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4

Сьогодні різав пилкою stromo aas 42, то цей акумулятор показав себе добре, в захист не йшов там де рідний, той що з пилкою йшов, ставав. За свої кошти супер.

Достоинства:
    Ціна.
    • Представник бренду

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4

Отримавши ступінь заряду не світився зовсім...думав може розряжено так як новий. Поставив на зарядку він зарядився за 10 хвилин, я зразу уваги не приділив. Сьогодні провврив по роботі вийшло 5 хвили!!!!!!! Поставив знову на зарядку. Зарядився 2 амперним зарядеим від прокрафт за 10 хвилин! Тобто акб не справний! Як повернути?

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Не справний

• Александр М***

Как решился вопрос с батареей?

Качество супер!

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    На фото продавця старий фопмат. Прийшов нового зразка, все так як і очікував(сподівався що прийде новий) так як після замовлення вагався що заказав старого зразка....
    • Представник бренду

• Кирило Т***

А заряджається через роз'єм DC ?

• Представник бренду

Добрий день! Так, ця батарея заряджається через стандартний DC-роз'єм.

• Володимир

Розетка доставила безкоштовно.
    Замовив цей акумулятор для пилки stromo 44.
    Добавлю фото ,може кому буде корисно.

Достоинства:
    Новий.
    Все ок.
    Недостатки:
    Побачимо як буде працювати.
    • Алексей К***

Так на фото інший...

• Валентин

Підкажіть будь ласка, чи не являється вона високострумовою?

• Олег Г***
    Продавец: Rozetka. Емкость: 4

Чи підійдуть до пили техас ? І до зарядного пристрою техас ,дякую!

Достоинства:
    Недостатки:
    Гемає
    • Представник бренду

Доброго дня!

Фізично посадкове місце акумулятора може бути однаковим, проте ми не можемо гарантувати сумісність акумуляторної батареї Stromo з інструментами та зарядними пристроями інших виробників, зокрема Texas.

Різні бренди можуть використовувати відмінні системи керування акумулятором (BMS), контакти зв'язку та алгоритми заряджання, тому навіть за однакового форм-фактора коректна робота не гарантується.

Для безпечної та стабільної роботи рекомендуємо використовувати акумулятори та зарядні пристрої, передбачені виробником вашого інструмента.

Дякуємо за звернення!

• анатолій н***

замовляв акумулятор 20 В 4 А а тприслали 18 В 4а

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    прислали акум слабший.
  • анатолій н***
    Продавец: Rozetka. Емкость: 4

замовляв акум. 20 V 4A . проислали 18 V. навіщо мені слабший?

Достоинства:
    нема

• Юрій Т***

При замірі тестером він показує такий самий вольтаж як і акумулятори інших виробників на яких написано 20 вольт.

• Валентин

То до розряду 18вольт він працює, а повністю заряджений показує 21в.