Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Интернет кабель сетевой белый высокоскоростной патч корд 15 м LAN 4PR UTP (Gigabit RJ45 Ethernet, 10 Гбіт/с) CAT 6 Pavlysh PK-6E15WH

Оценка пользователей 4.82/5
  • ...
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 10. Цвет: Белый

Певний час не міг підняти швидкість більше 100мбіт, перепробував усі налаштування у Windows, оновляв драйвери і тд. Але банально допомогло у налаштуваннях роутера примусово проставити 1000мбіт й все запрацювало як треба.

Достоинства:
    Гнучкий кабель, якісні порти.
    • Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Андрей В***

А у вас роутер TP-LINK?

• Дмитро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 25. Цвет: Белый

Замовив кабель CAT6A довжиною 25 метрів. Доставка була дуже швидкою: замовляв новою поштою, замовлення оформив увечері, а вже наступного дня посилка була на пошті.

Кабель добре запакований, конектори якісні та міцні. Зовнішня оболонка кабелю виглядає надійною. До цього користувався таким самим кабелем довжиною 5 метрів, тому можу порівняти. Жодної різниці в швидкості інтернету, пінгу чи стабільності з'єднання не помітив. Все працює так само добре, як і з коротшим кабелем.

Товар повністю відповідає опису. Якістю кабелю задоволений, рекомендую.

Достоинства:
    Швидка доставка, якісний кабель

• Денис Д***

Зиму на вулиці витримав

• Леонід Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 30. Цвет: Белый

Хороший кабель, протянул через всю квартиру для компа, сам провод отличный, пару раз у меня защемлялся в двери нооо не повредился

Достоинства:
    Крепкий провод ( выдержал удары дверью
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  kostor

• Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Белый

Хороший патч корд, на гігабітному інтернеті дає нормальну швидкість. Розставила по всій хаті, все працює. Але трошки налаштування роутера з QoS погано спрацювали, тому спочатку думала, що проблема в цих кабелях, але після відключення все запрацювало нормально (роутер некоректно працював і сам підрізав швидкість через деякий час, причому з дивною логікою)

Достоинства:
    Все супер

• Віталій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 5. Цвет: Белый

Хороший кабель, брав 2 шт. Роутер видає 1 гігабіт, кабель передає його без втрат, з мінімальною затримкою

Достоинства:
    якийсний, недорогий серед цього покоління кабелів

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Белый

Товар повністю влаштовує. Доставили швидко.

Достоинства:
    Якісний

• Кирило К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 15. Цвет: Белый

сподобався довго вічний кабель можна протягнути та підключити з іншої кімнати

Достоинства:
    довгий та швидко передає
    • Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Алексей Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Белый

Кабель пришел быстро и работает все как нужно уже 4 месяц благодарю за качественный и надёжный товар с доставкой)

Достоинства:
    Быстрая доставка и качество
    Недостатки:
    Их просто нет
    • Продавец  kostor

• Максим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Белый

Взяв для підключення до ПК, інтернет гігабітний, поки що передає добре

Достоинства:
    Недостатки:
    Хотілось би довжину 3м, але двушка теж піде :)
    • Продавец  kostor

• Павло П***

Все чудово, якісний

• Артем В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 20. Цвет: Белый

Користуюсь два місяці. поки що все чудово і відповідає очікуванням.

• Александр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 15. Цвет: Белый

Мягкий, удобный в работе, сигнал передаётся отлично без потерь.

Достоинства:
    Отличный

• Дима П***

все отлично

• Максим И***

Все чудово

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 20. Цвет: Белый

Замовлення отримав швидко. Кабель швидкий

Достоинства:
    Швидкий

• Вікторія К***

• Святослав С***

• Тарас М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 10. Цвет: Белый

хароший кабель за свої гроші

• Антон П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 10. Цвет: Белый

Прийшов швидко, якісний, швидкість інтернету відповідна

Достоинства:
    Чудовий кабель
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  kostor

• Дуже В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 25. Цвет: Белый

Чистий гігабайт, дуже міцний дріт і товсте оплетення

Достоинства:
    Я не можу уявити собі ліпший кабель без зайвих наворотів
    Недостатки:
    Жодних
    • Продавец  kostor

• Арсеній Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 10. Цвет: Белый

Товар якісний на фоні з моїм старим кабелем швидкість приємно збільшилась!

Достоинства:
    Якість, оперативність роботи
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  kostor

• Станіслав С***

Чудовий товар за свої гроші, задоволений на всі 100%

Достоинства:
    Недорогий, якість дуже класна

• Клочко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 10. Цвет: Белый

Я конечно не спец во всех вот этих вот тонкостях ,,электрических,, но как по мне нормальный рабочий кабель. Брал для P. S. Подключил, работает...

• Олена Ш***

Отличный кабель.

• Олена Ш***

Отличный кабель.
    Все отлично упаковано и быстрая доставка.

• Тимофій

Якісний товар та кабель

Достоинства:
    Якісний матеріал

• Роман Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 25. Цвет: Белый

Працює, питань до якості не виникло.

• Ростислав П***

Все чудово

• Яна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Белый

Пришло швидко, все добре працює

Достоинства:
    Якісний матеріал
    • Продавец  kostor

• Артем Є***

Все чудово! Кабель топ

• Владислав Ч***

Все чудово, швидкість вогонь

• Ігор Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 10. Цвет: Белый

Завдяки додактовому кріпленню гарно тримається навіть у моему поламаному отворі.

Достоинства:
    Швидка доставка та гарна якість.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  kostor

• Наталя Б***

Нормальний кабель,швидко відправили

• Анжела

Гарна якість товару.

Достоинства:
    Все ок

• Євгеній М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 10. Цвет: Белый

Загалом брав трохи довший варіант, щоб легше було рухати системний під столом. Всім задоволений

Достоинства:
    Кабель потрібної довжини з доп жимами для гарного конекту