- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Factory. Цвет столешницы: Дуб Тахо. Ширина: 110. Глубина: 70
Товар НЕ в наявності зверніть увагу. Хоча чітко видно надпис Замовили стіл 6 лютого 12 лютого числа ще в обробці і прийшло повідомлення про те що очікувати 10 робочих днів. Обирали саме за цим критерієм бо якщо чекати є кращі варіанти
- Достоинства:
- Ще не відчули хоча
- Недостатки:
- НЕ в наявності
- Любов Т***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Factory. Цвет столешницы: Дуб Крафт золотой. Ширина: 100. Глубина: 65
Я не знаю як за такі кошти можна продавати товар настільки низької якості і яким чином у цього стола є позитивні відгуки? Спочатку одна з ніжок, яку треба було прикрутити до основи стола, виявилась бракованою. Довелося витрачати купу часу щоб запакувати ці деталі і відправити продавцеві. Через деякий час отримали заміну ніжок, спробували їх прикрутити до основи, але при повністю вкручених болтиках усі ніжки хилитались, стіл через це був хиткий і при дотику до нього видавав дивні звуки. Одну з ніжок спробували вкрутити плотніше - болтики повилізали на лицьову сторону стола, цим пошкодивши його!
Це повністю зіпсовані свята - стіл був потрібен для гостей, купа витрачених нервів і грошей! Жах і неповага до клієнтів продавати такі речі. Вимагаю повного повернення коштів.- Достоинства:
- Недостатки:
- якість жахлива!!!
- Дмитро А***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Factory. Цвет столешницы: Дуб Крафт золотой. Ширина: 100. Глубина: 65
Мне стол понравился. Ровно такой, какой ожидал. Прислали быстро.
- Достоинства:
- Соответствие ожиданиям
- Недостатки:
- Не заметил
- Продавец RM Factory
Дякуємо, що обрали нас!
Щиро вдячні за Ваш відгук — Ваша підтримка надихає нашу команду ставати ще кращими. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди раді співпраці з Вами у майбутньому!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: RM Factory. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 60
Щиро дякую Вікторії за увагу до мого замовлення. Вона не тільки уточнила всі деталі, але й надала корисні поради. Товар був ретельно упакований та повністю відповідав моїм очікуванням. Дуже вдячний за чудове обслуговування!
- Достоинства:
- Клієнтоорієнтованість
- Продавец RM Factory
Дякуємо, що обрали нас!