Отзывы покупателей о Набор пластиковой посуды Supretto для пикника 48 предметов, мятный (50920004)

Оценка пользователей 4.71/5
  • Отзывы про товар продавца SunDay
  • Світлана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay

Дуже зручний в користуванні.

• Продавец  SunDay

Світлана, дякуємо за позитивний відгук. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay

Чудовий набір посуду, були на пікніку, просто як знахідка. Дуже якісно зроблено і є все необхідне.

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  SunDay

Ольга, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Заходьте до нас ще!

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay

Поки що не користувалася, але виглядаєте гарно

Достоинства:
    Гарний
    Недостатки:
    Поки що не виявлено
    • Продавец  SunDay

• Оксана Ф***

Супер набір

• Продавец  SunDay

Оксана, раді, що Вам сподобалося. Намагатимемося приємно дивувати Вас новими товарами.

• Влада Р***

Все гуд

Достоинства:
    Все в одному місці для пікніку тошо треба
    Недостатки:
    Глубокі тарілочки і стаканчики дещо Маленькі, але то нічо
    • Продавец  SunDay

Влада, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Заходьте до нас ще!

• Євген І***

Чудовий

Дякуємо за відгук! Раді, що набір вам сподобався. Гарних і затишних пікніків!

• Олена З***

Набор очень хороший. Полностью соответствует описанию. Довольны.

Достоинства:
    100%

Дякуємо за вибір ТМ Supretto та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого користування!

• Віта П***

Товар на свою ціну відповідає. Якщо замовляєте, то самі перевіряйте коли прийде, бо від продавця ні одного повідомлення, ніякого уточнення, ні про відправлення.

Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!

• Василенко Н***
    Продавец: Rozetka

якість пластика дуже погана. по перше - запах. но то таке, перемивали декілька разів, просушували, вивітрювали довго. саме головне - він прослугував роки 3-4 при рідкому використанні і пластик став дуже крихким. береш до рук і він ломається на шматки

Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук.