Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Телевизор SHARP 55GP6260E

Код:  433101905
Оценка пользователей 4.58/5
  • Дмитро Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Серебристый

Все прекрасно але операціонку програмував ділетант. Якщо дивитись з флешкі фільми то не запам'товує позицію у фільмі, флешку побачити - треба її висмикнути, бо з жодного меню не можна попасти на флешку. Як програміст я б таке меню не прийняв на тестах! Але у цілому телек гарний!

Достоинства:
    стильний та гарне зображення
    Недостатки:
    операціонка якась трохи того...
  • Сергій Г***

Швидкість роботи операційної системи, якість зображення та звук повністю влаштовують. Планую взяти такий саме тільки 70" в іншу кімнату.

Достоинства:
    Хороший телевізор не за всі гроші світу
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Сергій Г***

Вчора отримав, підключив, все налаштував, поки політ нормальний (сподіваюсь так буде і надалі).

Достоинства:
    Відповідає характеристикам
    Недостатки:
    Відсутні
  • слюсар ю***

В доповнення попереднього коментаря. Через місяць перестав працювати пульт. Щоб його замінити необхідно вислати в сервіс не тільки пульт а весь телевізор. Дуже " радий " такій якості нового телевізора і перспективі чекати його місяцями з ремонту. З легендарного бренду залишився тільки спогад. Потрібно було брати корейця а не вибирати " андроїд"

• слюсар ю***

Чудове зображення, нормальний звук, гарний дизайн легендарний бренд.

Достоинства:
    Все.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Влад Д***

Довго обирав телевізор, адже хотілося якісну картинку, швидку роботу та підтримку підключення накопичувачів. Виявилося, що варіантів не так багато, і серед доступних моделей звернув увагу на Sharp. Спочатку сумнівався, але дізнавшись, що це японський бренд із понад столітньою історією, вирішив довіритися. І не дарма! Телевізор порадував яскравими кольорами, швидкою роботою та зручним інтерфейсом. Накопичувач підключився без жодних проблем. Сміливо можу рекомендувати!

Достоинства:
    Ціна, 4к, 55"
    Недостатки:
    Невиявив
  • Андрій Ж***

Гарний телевізор

Достоинства:
    Великий екран
  • Сергій М***

No comment (Без комментария)

Достоинства:
    100%
    Недостатки:
    Відсутні
  • Андрій Г***

Придбав даний телевізор у серпні 2024, на заміну свому самсунгу 50" у якого за півтора роки здохла матриця(заміна10 000грн). Одним з критеріїв вибору телевізора була ціна до 25000. Хотілось 55" QLED ну і гарантію 2 роки. Так от тут всі зірки стали в один ряд. Відгуків в інтернеті обмаль, тому купляв трохи переживаючи. По факту користуюсь третій місяць, враження трохи суперечливе. Для того щоб отримати якісне зображення довелось поекспериментувати з налаштуваннями, там їх реально ну дууууже багато. Як на мене то не є добре бо хотілось би з коробки включити телевізор і отримати якісну картинку а не налаштовувати тижнями. Звук я так і не налаштавував ніяк не можу позбутись цього басового бубніння, вже і еквалайзер викручував у різні положення звук мене особисто не влаштовує і на цей день. Можливо це мої особисті примхи, але на самсунзі все було чітко прямо з коробки, дістав включив і насолоджуєшся, правда на довго (1,5 років) :) Також приємно здивував Андроїд, дуже зручний і шустрий, телевізор запускається лічені секунди. Одним словом телевізор в цілому мені сподобався, якщо мати бажання і навички, можна виставити зображення в ідеал. Своїх коштів він однозначно вартує, ну і гарантія 2 роки.

Достоинства:
    Адекватна ціна для 55" QLED, гарантія 2 роки, після додаткового налаштування хороша, якісна картинка. (Немає меж досконалості :))
    Недостатки:
    Проблемне додаткове налаштування картинки і звуку. (Можливо мої примхи)
    • Дмитрий П***

Если не трудно подскажите задняя панель в районе крепления кронштейна к стене в нижней части в одной плоскости? У меня настенный кронштейн телевизора совмещён с креплением саудбара под телевизор... Если задняя панель внизу имеет выпуклости, то прикрутить крепления к телевизору вплотную к задней панели не получится... В идеале если можно пару фотографий задней панели, для наглядности

Фотографія є в картці товару. Там можна побачити, як виглядає місце для кріплення.

• Григорій М***

З початку, шукав собі телевізор з можливістю підключення накопичувача і Android. З’ясувалось, що їх майже нема. В бюджеті був тільки Sharp, відверто думав знову який китайський бренд, погуглив і дуже сильно здивувався, що це Японія і вже 100 років компанії. Ну виріши брати і не прогадав. Яскравий, насичений і найголовніше швидкий. Мережевий накопичувач баче через додаток провідник.

Достоинства:
    Чіткість зображення, швидкість роботи.
    Недостатки:
    Поки не виявив.
    • Євген

Добрий день, тут стоїть QLED матриця? Дякую

• Володимир С***

як можна не знати таку фірму! чувак ти що ))

• Сергій

не знайти Шарп? )))
      це приблизно як не знати Субару чи Сузукі.

• Євгеній К***

Дуже задоволений покупкою, цього телевізора. Картинка яскрава та чітка, кольори виглядають реалістично. Google TV працює швидко, додатки не підвисають. Топчик

Достоинства:
    Якість зображення, швидкість роботи
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Георгій З***

Телевізор чудовий. Спочатку думав самсунг але там tizen, тому як на мене це кращий з варіантів. Інтерфейс працює дуже швидко, з програмами і встановленням ніяких проблем. Моя рекомендація.

Достоинства:
    Чіткість зображення, швидка робота
  • Виталий
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Серебристый

Просто супер тв!!!!

• Олександр К***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Серебристый

Придбав такий тєлік місяць тому. Поки вище всяких похвал, тим більше за таку смішну ціну.