Отзывы покупателей о Форма футбольная детская MESSI 30 PSG 2023, 26 размер, 12 лет, 140-145 см, темно-синий-красный цвет
Есть в наличии
- Руслана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий с красным. Размер: 26
Дитині форма сподобалась
- Достоинства:
- Швидка відправка
- Недостатки:
- Вікторія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий с красным. Размер: 26
Дитина в захваті від форми, все дуже сподобалося і швидко доставили. Дуже дякуємо за такий товар і оперативність.
- Достоинства:
- У всьому
- Недостатки:
- ТамілаОтзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий с красным. Размер: 26
Розмір підійшов, дитині форма сподобалась) відправили швидко.
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Продавец Червоний жук
Шановний покупець!Дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що наш товар виправдав ваші очікування. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб кожен продукт був на найвищому рівні якості та задовольняв потреби наших клієнтів. Сподіваємося, що ви будете задоволені своєю покупкою і в майбутньому!З найкращими побажаннями,Команда [Червоний жук]
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий с красным. Размер: 26
Качество хорошее, быстрая доставка! Спасибо продавцу, рекомендую
- Достоинства:
- Соответствует описанию товара
- Продавец Червоний жук
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий с красным. Размер: 30
Дуже швидко отримали замовлення
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий с красным. Размер: 26
Швидко опрацювали замовлення,допомогли з розміром.
Гарне обслуговування! Щиро дякую. - АлинаОтзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий с красным. Размер: 24
Вічливий продавець , допомогли з розміром , швидко відправили !
Костюм по якості супер , дитина задоволена !- Недостатки:
- Не має
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий с красным. Размер: 24
Швидко опрацювали замовлення, допомогли у виборі правильного розміру. Якість товару хороша. Футболіст задоволений.
- Достоинства:
- Швидкість, ввічливість обслуговування, якість товару
- Недостатки:
- Наталья Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий с красным. Размер: 24
Проконсультували по розміру, допомогли підібрати , швидко відправили. Гарне обслуговування! Щиро дякую!
- Достоинства:
- Консультація, швидкість