Отзывы покупателей о Магнитный Планер А3+А4 на Холодильник доска для записей с 7 Маркерами и 1 губкой трекер привычек планинг расписание уроков календарь на месяц и неделю доска для записей подарок на Новый Год Aland Way 42*30 см и 21*30 см Белый 2100012
- AI аналіз відгуків48 відгуків: позитивні ~90%, нейтральні ~5%, негативні ~5%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Дуже стильний, якісний фліпчарт на холодильник, пишуть маркери чітко, гумка розводів не лишає! Отримала доставку вже на наступний день! Дійсно задоволена покупкою!
- Достоинства:
- Якісні і стильні листи, чіткі маркери, якісна гумка, все на магнітах
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Чудово. Розмір та якість, а ще гарні маркери
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Планери прийшли вчасно, багато маркерів та маленька губка для витирання.
- Маргарита Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Якісний, класний товар.
Все відповідає опису.
Швидка доставка- Достоинства:
- Чудовий товар
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Дякую продавцю! Швидка доставка, дошки неймовірні!
- Достоинства:
- Швидко та якісно
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Дякую за якість і швидкість, я в обслуговуванні так і в доставці!!!
- Достоинства:
- Дуже швидка доставка та висока якість, чудова ціна
- Недостатки:
- Не знайшла
- Ярина М***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Дуже класні планери) особливо зручно зараз,щоб записати графік відключення світла))
Маркери гарно пишуть, легко стерти , все приїхало акуратно запаковане. І дуже видко відправили дякую - Покупець А***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Дуже зручно, що дошок 2, одна на фронтальну поверхню холодильника, інша - на бокову.
Купа маркерів допомагає ранжувати завдання за пріоритетами.
Все добре тримається. Швидка доставка, все надійно і акуратно запаковано.
Рекомендую!- Достоинства:
- Один суцільний позитив
- Недостатки:
- Жодних
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Діти в захваті. Чудовий планер і малювалка на холодильник.
Була проблема з продавцем але все вирішено найкращим чином.
Дякую- Достоинства:
- Багато кольорів
- Недостатки:
- Кути трохи нерівні
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Дуже сподобався набір. Хорошої якості. Швидка доставка, гарне обслуговування. Всім рекомендую.
- Достоинства:
- Все.
- Недостатки:
- Немає.
- Алена К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Швидка доставка, гарна упаковка, якісний товар. Рекомендую.
- Достоинства:
- Якість, швидкість
- Римма К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Гарний набір. Маркери яскраві. Також дякуємо за швидку доставку та гарне пакування.
- Алім А***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Дякую, дуже швидко відправили
- Достоинства:
- Зручний комплект
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Супер. Хороша якість, багато різних маркерів. Взагалі зручно мати таку штуку. ))
- АнгелінаОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Чудові магнітні планери. Тепер чоловік знає що шукати в холодильнику на сніданок, обід та вечерю . зручно фіксувати якщо щось потрібно докупити, кудись поїхати на певний час, один одному домашні міні-повідомлення і тд)
Дошки для будь яких потреб, зручно що немає ніяких клітинок і тд, як хочеш, так і малюєш)
Варто докупити кольорові маркери і вперед..))
Задоволена та рекомендую до покупки!)- Достоинства:
- Зручно купувати два формати, без рамок та клітинок.
- Недостатки:
- Не виявила.
- Маргарита Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Якісний твар. Все чудово тримається и пише. Дякую за додаткову інформацію щодо тривалого використання. Якщо зʼявляться більш великі формати, обовʼязково куплю!
- Достоинства:
- Все добре
- Петро П***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Хороші планери, дякуємо!
Скажіть чи можна замовити у Вас формат А1 обо А0?- Продавец TOPLAK
Петре,дякуємо Вам за відгук. Ні,А1, А0 немає, є тільки А3 та А4
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Хороший планер за доступну ціну.
Загалом задоволений, купував для записів списку продуктів перед покупками, зі своєю функцією справляється - Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Товар прибув швидко, добре запакований без видимих дефектів та пошкоджень упаковки. Я отримувала в поштаматі, тому відкривала вже вдома. Все в наявності, як заявлено, але на великому планері дефект у верхньому правому куті. Враховуючи як старанно запаковували товар, дуже дивно, що дефект не помітили. Але то таке. В мене просто немає ні сил, на бажання займатись поверненням та обміном, тому залишу як є. Порада тим, хто буде купувати: краще замовляйте через відділення пошти або на точці Розетки та не лінуйтесь розкривати упаковку на місці (попереджаю, це буде доволі довго, запаковано на совість), і дуже ретельно перевіряйте якість товару. Набагато простіше відмовитись від неякісної покупки, чим займатись поверненням.
- Достоинства:
- Відповідає заявленій комплектації товару.
- Недостатки:
- Дефект великого планера.
- Продавец TOPLAK
Ольго, будь ласка, пришліть фото пошкодження.Давайте замінимо. Будь ласка,чекаємо. Пакування від виробника=може десь просто не побачили.. Зрозумійте,будь ласка, що відправляти Вам брак=немає абсолютно ніякого сенсу. Сподіваємося, що Ви побачили також,що у Вашому замовленні був ще і подарунок..
- Оля О***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
в цілому все добре!
- Достоинства:
- великий набір
- Недостатки:
- деякі маркера не дуже пишуть, але я це виправлю
- Алексей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Гарна річ
- ОлівіяОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Гарні планери. І вцілому хороший набір з купою кольорових маркерів. Побачимо, як буде по якості. Швидка доставка.
- Достоинства:
- Великий набір за адекватну ціну
- Недостатки:
- Один маркер (чорний) приїхав без магнітика((.
- Продавец TOPLAK
Олівія,доброго дня Вам. Дякуємо Вам за відгук.Нам приємно. У Вашому замовленні мав бути ще один подарунковий маркер.
- Анастасія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Дякую,все приїхало швидко,дошка підійшла ідеально!
- Татьяна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Гарна дошка з маркерами. Ще і маркер в подарунок) .Заказ прийшов на наступний день.
- Достоинства:
- Швидко і якісно
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Чудові дошки на холодильник з великою кількістю маркерів
- Достоинства:
- Велика кількість кольорових маркерів.
Добре тримаються на холодильнику.
Легке очищення, не залишаючи слідів.
- Марина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Все супер! Гарно тримаєть, все стирається без слідів. Багато кольорових маркерів і чорний (навіть поклали в подарунок більше ніж написано) Швидко відправили і доставили. Тепер я точно не забуду список справ чи покупок.
ДЯКУЮ!- Достоинства:
- Великі гарні аркуші, добре тримаються, багато кольорівих маркерів
- КарінаОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Задоволена цієї покупкою і відразу після отримання посилки (яка, до речі, була безкоштовною) розмістила на холодильнику. Приємно здивувалась пакуванню, адже:
- між кожною магнітною дошкою був аркуш паперу, аби не пошкодити під час транспортування;
- 2 магнітні дошки, 7 маркерів і магнітна губка були у тубусі, який можна використовувати повторно у своїх цілях, як і ті аркуші паперу.
Із мінусів радше те, що дошки через скручування для зберігання і транспортування на кінцях цілком не розрівнялись, але загалом це не впливає на використання, адже різниця в 1-2 мм. До того ж, представник цього магазину, Кирило, дав рекомендації як можна це виправити, та й чимало інших порад щодо догляду, використання і зберігання магнітних дошок, маркерів і губки.
Вважаю, що ця покупка є максимально вдалою, адже має чудове поєднання ціни, якості і практичності. (купувала, аби писати, що є в холодильнику і морозилці, тому чудово, що в цьому наборі відразу 2 магнітні дошки).
Щойно згадала, що від цього набору не було неприємного запаху, що є ще одним плюсом.- Достоинства:
- практичне пакування, доступна вартість, відсутність неприємного запаху, чіткі написи маркерами, укомплектований набір
- Недостатки:
- за потреби потрібно розрівняти дошки (не робила цього через несуттєву різницю в 1-2 мм)
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Класні дошки буквально за безцінь) маркери пишуть і файно стираються. Стерті крихти якщо попадають на холодильник, розмазуються, але легко стираються вологою ганчіркою. Дошки прийшли добре запаковані в плотному тубусі
- Достоинства:
- Дешево, нема слідів від маркерів
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Файно держиться, достав, встановив, малюй.
- Достоинства:
- Легка у встановленні
- Недостатки:
- Треба піклуватися про маркери
- Вікторія О***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Суперська дошка. Классно кріпиться до холодильника,все тримається, маркери всі гарно пишуть, все добре можна витерти і немає слідів від маркера. Я дуже задоволена. Дякую вам!!! Всім раджу
- Достоинства:
- Все круто, все відповідає тому що написано. Магніт хороший, маркери добрі, стирачка офігенна, головне що слідів немає послі стирання
- ОлєнаОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Класний товар,гарно запаковано.Хороший продавець,крута комунікація.І щє й отримали крутий бонус!Рекомендую продавця!замовлятиму щє)
- Достоинства:
- Швидка доставка і класна комунікація
- Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Чудові планери. Холодно-білий колір. Стирання прекрасне ....немає ніяких проблем. Маркери яскраві, пишуть добре. В порівнянні з попереднім планером який у нас був .... цей комплект ВОГОНЬ
- Достоинства:
- Яскраві маркери,добре стирає, чисто білий колір планера
- Недостатки:
- Поки не виявили
- Виктория Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Гарна ціна за два планера та маркери.
- Достоинства:
- Зручний формат- достатньо місця для декілька видів планування.
Легко очищається.
Надійний магніт на планері.
Гарно малюють маркери. - Недостатки:
- Жовтий маркер не яскравий, ледь видно на планері.
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Планери топ, все запаковано класно (в жорсткому тубусі), добре тримаються на поверхні, всі маркери пишуть, дякую за маленький бонус
- Достоинства:
- Якісний товар, швидко обробляється замовлення
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Замовляла три різні планери, реальність перевершила очікування! Це так зручно, в різних місцях повісили, завжди під рукою, що треба - записав.. купуйте, рекомендую! А ще великий плюс, це що упаковано в тубі, нічого не зім'ялось, все гарненько доставлено! І приємний бонус це ще один маркер
- Достоинства:
- Упаковка тубус і бонус маркер