- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: S zone
Гарна полиця. Купила для вирощування розсади. Зробила 2 штуки, щоб розмістити на вікні. Стійкі.
- Продавец S zone
Вітаю, Оксано! Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв’язок. Раді, що стелаж став у пригоді. Нехай служить вам довго та надійно!
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: S zone
Чудовий виріб. Такі реалії, що купувала для балкона щоб розмістити продукти, бо світла немає і холодильник не працює. Я зробила їх як дві маленькі. Можна зібрати як одну велику. Замовила і в той же день забрала. Збирати дуже легко
- Достоинства:
- Зручна, легко збирається
- Продавец S zone
Ірино, щиро дякуємо за відгук та фото! Раді, що виріб став корисним у такий непростий час і допоміг організувати простір на балконі. Нехай служить вам довго та надійно.
- Олена Я***Отзыв от покупателя. Продавец: S zone
Стелаж гарний, швидко збирається, відповідає заявленим характеристикам. Рекомендую
- Достоинства:
- Легкий, зручний
- Продавец S zone
Олено, дякуємо за ваш відгук та рекомендацію! Ми щиро раді, що стелаж виправдав ваші очікування та підійшов за всіма параметрами. Нехай користування буде легким та зручним!
- Ирина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: S zone
Покупкою задоволена) Складається швидко, виглядає пристойно, годиться для різних потреб)
- Достоинства:
- Якісно, легко в збірці , всі деталі в наявності
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец S zone
Ірино, вітаємо!
Ваш відгук — найкраща нагорода для нас! Дякуємо, що знайшли час поділитися враженнями.
Користуйтеся із задоволенням!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: S zone
Чудова якість за таку ціну!
- Продавец S zone
Велике спасибі за ваш відгук! Ми щасливі, що змогли зробити стелаж вам довподоби. гарних покупок.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: S zone
Дуже чудовий стелаж,зібрав бистро,получилась дуже крепка конституція
- Достоинства:
- Крепка, бистро збирається
- Продавец S zone
Дякуємо за замовлення.Приємно що вам все сподобалося.Гарних покупок.
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: S zone
Непоганої якості стелаж за таку ціну. Легко складається, вмісткий.
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: S zone
Всё пришло в целости и в полной комплектации, но уж очень-очень маленький, не досмотрела его размеры
- Достоинства:
- Всё целое
- Недостатки:
- Очень маленький, дороговато за эти деньги
- Продавец S zone
Дякуємо за відгук нашої продукції, гарних та приємних покупок.