Отзывы покупателей о Стеллаж металлический 150х70х30 см ЧЕРНЫЙ 4 полки МДФ БОНА-30 для дома, кладовки, на балкон

• Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: S zone

Гарний стелаж, гарний колір, простий в збірці

• Тетяна Р***

Вмісткій швидко збираеться

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Поки що не мае
    • Продавец  S zone

Тетяно, вітаємо! Дуже раді, що стелаж вам сподобався і ви оцінили його місткість та компактність!

• Олександр

Замечательный стеллаж

Недостатки:
    Пластиковые ножки, только 4, лучше бы 8
    • Продавец  S zone

Олександре, вітаємо! Дякуємо за відгук. Користуйтеся із задоволенням!

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: S zone

Дуже гарна і компактна. Не знаю як всі інші розказують як збирати легко, розумом легко але фізично треба було прямо прикладати сили, в мене на долонях синяки. Але воно того вартувало.

Достоинства:
    Дуже гарно виглядає, хоч і простенько. Не треба допоміжних предметів для збірки. Міцна, перенавантажити майже неможливо.
    Недостатки:
    Мені одна деталь попалась дуже важкою для засовування, прямо вибісила.
    • Продавец  S zone

Анастасіє, щиро дякуємо за зворотний зв’язок! Раді, що стелаж вам сподобався та виправдав очікування щодо міцності. Перепрошуємо за труднощі, з якими ви зіткнулися під час збірки. Дякуємо за терпіння!

• Артем

Добротний стелаж.
    Фарба матова і краще ніж на фото - не блищить.
    Метал жорсткий серединне зєднання не люфтить

• Продавец  S zone

Артеме, дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили якість фарбування та надійність конструкції. Дякуємо, що обрали наш стелаж!

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: S zone

Дякую, полиця супер. Якісна, міцна. Відправили швидко.

• Продавец  S zone

Вітаємо! Дякуємо за відгук. Раді, що поличка вам сподобалася і доставка була швидкою. Користуйтеся із задоволенням!

• Юлія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: S zone

Зручний, вмісткий, виглядає гарно) для моїх потреб міцний. склала за півгодинки, ніяких викруток не знадобилось, легко в пази заходило все

• Продавец  S zone

Юліє, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук та додані фото. Раді, що збірка пройшла легко, а стелаж чудово підійшов для ваших потреб. Нехай служить довго!

• Тетяна В***

Дуже відповідальний виконавець!!!
    Все сподобалось, якісний стелаж!!!!

• Продавец  S zone

Тетяно, вітаємо! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та високу оцінку нашої роботи. Нам надзвичайно приємно, що ви задоволені якістю стелажа. Користуйтеся із задоволенням!

• Аліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: S zone

якість товару висока , дуже дякую за швидку відправку, товар отримала на наступний день

Достоинства:
    Якість, швидка відправка
    • Продавец  S zone

Аліно, вітаємо! Дуже вдячні за відгук. Ми щасливі, що ви знову задоволені якістю нашої продукції та сервісом. Завжди готові до нових замовлень!

• Александр Ш***

Гарний і міцний стелаж.

• Продавец  S zone

Дякуємо за замовлення, гарних покупок.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: S zone

Стелажі купувала на балкон. Взяла одразу два. Складаються легко, впорались швидко. Конструкція вийшла досить міцна. Замовлення прийшло швидко. Рукавичок не було, але це дрібниця. На кожний стелаж видали гарантій талон. Дякую.

Достоинства:
    Міцна конструкція, виглядає достойно.
    • Продавец  S zone

Щиро вдячні за фото-відгук! Дякуємо за замовлення і раді що стелаж перевершив ваші очікування. Приємних покупок.

• Анна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: S zone

За таку вартість-топчикЛегко складається, невелика вага, виглядає гарно

• Продавец  S zone

Щиро дякуємо за відгук і замовлення. Гарних покупок.

• Марія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: S zone

Стелаж сподобався.Все якісно зроблено.

Достоинства:
    Легкий в збірці.
    • Продавец  S zone

Дякуємо за вибір нашої продукції,раді що все сподобалося.Гарних покупок.

• Руслана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: S zone

Стелаж гарної якості, швидко збирається.Покупкою задоволена!

• Продавец  S zone

Дякуємо пані Руслана за замовлення. Приємно що стелаж сподобався. Гарних покупок.

• Логін В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: S zone

Відмінний стелаж, стійкий, навіть не довелося його укріплювати достіни, докуповували як останній необхідний у господарстві. І якби я знав, що він за якістю кращий за попередні - купував би тільки у цього продавця!

Достоинства:
    стійкий, легкий, не дорогий
    Недостатки:
    не побачив
  • наталия Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: S zone

Поличка чудова,склала дівчинка підліток за пів години.Купувала для квітів, дуже зручно що можна полички на любому рівні встановити .

Достоинства:
    Приїхала на другий день після замовлення
    • Продавец  S zone

дякуємо за відгук нашої продукції. Дуже приємно що все сподобалося і не виникло труднощів зі складанням стелажу. гарних та корисних покупок.

• Катерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: S zone

На свою ціну достойний вибір.
    Зібрала сама дуже легко.
    Приїхав швидко.

• Продавец  S zone

Дякуємо за замовлення, гарних покупок.